Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 * mekan Krynn’de bir yerler, kişiler bir insan barbar, bir insan rahip, bir cüce savaşçı, bir elf büyücü ve de bir kender konuşmaların noktasına virgülüne bile dokunulmamıştır. Dm: bir odaya girdiniz ortada bir altar var, onun dışında boş oda. Kender: Altarın yanına gidiyorum ben, üstünde ne var? Dm: bilmiyorum boyun yetişmiyo... Kender: hadi ya! zıplıyorum, zıplıyorum, daha çok zıplıyorum? Grup: ?! Dm: yok. göremiyosun... Kender: eee tırmanıyorum ben altara Dm,Grup: ?! zarlar atılır, zaten aşırı çevik olan kender 20 atar, tırmanmaya başlar... Dm: Altar hareketlendi kolları bacakları çıkıyo naapıyosunuz? Kender: hadi yaa. ben devam ediyorum tırmanmaya Grup: ?! Dm: ehm, karşınızda kafasında bi kenderin oturduğu bi earth elemantal var naapıyosunuz? Grup: oehh ------------------------- *-Oyunumuz full hızla giderken Arda adlı bir arkadaşımız diğer 2 oyuncuyu arkadan vurmak için plan yapmaktadır. Neyse birgün bunlar dağdan aşagı inerken Arda kardeşimiz hain ve dahiyane(!) planını devreye soktu. Bu diyaloğun virgülüne bile dokunulmamıştır. Arda:(Dm fısıldayarak)Abi ben en üstte değilmiyim? DM:Evet en üsttesin. Arda:İyi o zaman ipi kesiyorum DM:Beyler ipiniz koptu.Aşağı düşüyorsunuz ply1:Nasıl oldu bu? Arda:İpi kestim muhahahaha!Sonunda kurtuldum sizden... DM:Onlarda senden kurtuldu canım.Tırmanma malzemeleri onlarda kaldı... Arda:Hönk! ply1:Vahşi sureyi kullanıp kartal oluyorum.Ardanın tepesine çıkıyorum. ply2:Hatasız ışınlanma ile yukarı ışınlanıyorum.Ardanın tepesine... Arda:Gulp! Ply1:Yavaş ve sakin bir tavırla hançerimi çıkarıyorum. Diğer izleyenler ve DM iptal.... --------------------------- * Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr ---------------------------- * Dm: Evet çocuklar, şehrin tam ortasında işte şu çizdiğim şekilde bir tower durmakta Player: oha, Dm tavır koydu lan. ----------------------------- * Dm: evet, mağaranın girişinden homurtular yükseliyor. siz daha "noluyo lan" bile diyemeden içerden 3 tane çok sinirli ayı fırlayıp salya sümük size doğru koşmaya başlıyolar. Player: lan yetti be. .ikecem ama, daha yeni cıktık savaştan, dinlenicez. o mağara bos olacak.! Dm: bak sen? Player: Allah mısın ulan??? Dm: ayılardan biri sana power word kill çekti. öldün. ----------------------------- * zindanlar ve ejderhaların macera oyunu icra edilirken yaşanan olay. Dm- korkunç gözleriyle size bakarak odanın tam karşısında duruyor. Player- ne bu ? biliyo muyum ben? Dm- evet biliosun "gulyabani" Player- bismillahirahmanirahim euzubillahimineşşeytanirracim çekiyorum abi ben Dm- afferim Kaynak FRPNET :)[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 muhahahahahahahahah piyuuuuuhhhh :D ahahahaha sinirm bozuldu altıma zıçıcam gülmekten :D [signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone [Bu mesaj Murtaza tarafından 11 Haziran 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ahahahah dehşet bişey ya bu. dm tribe baglamış resmen. koda apos partysindeki healer olarak bazen laf edenleri çaktırmadan öldürüyorum heallamayarak ona benziyo resmen. frpde dmye , koda healera yamuk yapmayın. fight bunlardan daha varsa bul hocam dehşet bişeymiş harbi koptum.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Apache Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 zamanında sıkılmanın sonucunda böyle bir oyunda oynamıştık =)[signature][hline]shinsetsu desu..
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 puhaha :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 puhahahahaha nihahaha :D:D:D:D altıma etcem lan tuvalet nerde
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 "Allah mısın ulan?" ahahah koptum buraya.[signature][hline]Pyro Reconquista
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Atı kendine bakmadan Power Word Kill çekmiş ben ona koptum :D[signature][hline]Ecm 5x Priest Klan yok lan klan yok adam gibi Diez
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Yarıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ..... zuyahahhaehaheahaeeahaheaheaheahaeheaeaheahea Dip : FRP yapmayı ne kadar çok özlediğimide anlamış oldum böylece. Acilen Paticik FRP Team kuralım ... :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Fightrance, 11 Haziran 2005 23:06 tarihinde demiş ki: * Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr ---------------------------- * Dm: Evet çocuklar, şehrin tam ortasında işte şu çizdiğim şekilde bir tower durmakta Player: oha, Dm tavır koydu lan. ----------------------------- * Dm: evet, mağaranın girişinden homurtular yükseliyor. siz daha "noluyo lan" bile diyemeden içerden 3 tane çok sinirli ayı fırlayıp salya sümük size doğru koşmaya başlıyolar. Player: lan yetti be. .ikecem ama, daha yeni cıktık savaştan, dinlenicez. o mağara bos olacak.! Dm: bak sen? Player: Allah mısın ulan??? Dm: ayılardan biri sana power word kill çekti. öldün. ----------------------------- Bu üçüne geberdim ya... :D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben her türlü katılımcılar arasındayım. FTP team kurulucak ise eğer benide eklemeyi unutmayın fatih abi.[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Elinize sağlık WoW için sıra beklerken iyi güldüm :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Yokki Balıkesir'de oynayan adam bende bir parti bulayım :D Bir partimiz vardı oda vampirin dalgınlıkla gece sanıp dışarı fırlamasıyla biten bir oyundan sonra dağıldı :D
Wolcan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 partide bululan bir deli, assassin'in peşinden koşturup şebeklik yapmaktadır. assassin en sonunda sinirlenip kendi kendine "sonunda katil olucam" diye mırıldanır. zindanlar ve ejderhaların macera oyunu icra edilirken yaşanan olay. Dm- korkunç gözleriyle size bakarak odanın tam karşısında duruyor. Player- ne bu ? biliyo muyum ben? Dm- evet biliosun "gulyabani" Player- bismillahirahmanirahim euzubillahimineşşeytanirracim çekiyorum abi ben Dm- afferim arkadaşın yaptığı wish büyüsü, ve Dm arasında geçen bir konuşma: -i wish i want one million platin coins (1 Milyon Platin ara istiyorum) -oldu, teker teker gökten düşmeye başladılar, hepsi 0.01 hp'ni götürdü :))))) Mage : ben padişaha başka görev verecek mi diye soruyorum. Dm : ya olm padişahlık yok orta dünyada. kral o kral Dm:Çok güzel bir bahçe görüyorsun ortasında bir gazebo var Player: ne renk? Dm:(duraksar) beyaz Player:ne kadar uzakta? Dm: 50 yard Player: büyüklüğü? Dm: (yeniden duraksar) 30 feet genişliğinde 15 feet yüksekliğinde Olayer: kılıcımı kullanarak good olup olmadığını anlamaya çalışıyorum(adam paladin ve holy sword'u var) Dm: good değil...bu bir gazebo Player: ona sesleniyorum Dm: cevap vermiyor...bu bir gazebo Player: kılıcımı kınına sokuyorum, yayımı ve oklarımı çekiyorum...bir tepki veriyor mu? Dm: hayır bu bir gazebo Player: yayımla onu vuruyorum(zar atar)...ne oldu? Dm: üzerinde ok olan bir gazebo oldu Player: (duraksar) yaralanmadı mı? Dm: bu bir gazebo, bir gazebo! eğer onu yok etmek istiyorsan onu yakabilir veya bir baltayla onu doğrayabilirsin ama bir insan niye bunu dener bilmiyorum...bu @&%*# bir gazebo Player:(uzunca duraksar baltası ya da fire spell'i yoktur)kaçıyorum! Dm: cok geç bir gazeboyu uyandırdın...seni yakalıyor ve yiyor Player: belki fire spells kullanan bir mage olmalıyım böylece paladinimin intikamını alabilirim (Gazebo: Üzerinde yemek yenilip sohbet edilebilen ahşap masa – Kısaca piknik masası gibi)[signature][hline] Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 wolcan cım kaynak belirtmelisin. yarın öbürgün başına ekşirler veya foruma salça olurlar bu yazılar bizden çalıntıdır diye. Ama yinede çok hoşlar hepsini koysaydım ben millet sıkılabilirdi. Ama dahada var onlarıda koyabilirsin.[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Wolcan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 seninkinin devamı diye belirtmedim[signature][hline] Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
Wolcan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 cım ne demek yaaa?[signature][hline] Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
delihan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben en son dm lık yaptıgımda kavga cıkmısdı ozamandan beri oynamıyorum 4 sene oldu varsa oyle bır toplantı vs player olarak katılabılırım tabı ızmirde yada kutahyada olursa .. (neden kimse paticikin acıldıgını soylemedı bunu google dan arama yaparkenmı orenecektık :( eskı nıckle gıremedım ama tanıyanlar shardı 7m e satan dismandler olarak hatırlarlar heralde :P )
KingMadboy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Unutulurmusun sen be! :)[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage İce / light Race: insan LvL: 5x Clan: Nosferatu
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 odada saklanan bir kender ve ben bir thief ve grupla takılan bi paladine şövalyesi elemandan bilgi almak icin yakınlastı millet bana sıkı tembihler edildi aman bisi calma die kender odada bi kac esya ile kaldı kandırdılar resmen :D neyse bi mage e iyi bi kitap cıkmıstı kender gece onu calmıs bende uyandım o sıra we inceledikten sora gruptaki dier mage in heybeye attı bende gördüm we yanlıslıkla falan yapmadı :D neyse bende gittim mage den caldım zaten paladine le tartısmısım gittim onun cantaya attım :D dier mage hayret etti we sinirlendi elemanı gruba almadılar dısladılar[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: delihan, 14 Haziran 2005 02:57 tarihinde demiş ki: ben en son dm lık yaptıgımda kavga cıkmısdı ozamandan beri oynamıyorum 4 sene oldu varsa oyle bır toplantı vs player olarak katılabılırım tabı ızmirde yada kutahyada olursa .. (neden kimse paticikin acıldıgını soylemedı bunu google dan arama yaparkenmı orenecektık :( eskı nıckle gıremedım ama tanıyanlar shardı 7m e satan dismandler olarak hatırlarlar heralde :P ) :D:D:D:D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Beyler ben bu frp yi hiç anlamamışımdır. Ayrıntılı anlatabilecek bi arkadaş var mı ? :'( bu arada aynı sitede gördüm. koptum :) güzel bişiye benziyo frp DM ve player1 oynarken player2-3 ve 4 de yanlarında onları dinlemektedir. DM:Pekela Palanthar'la evleniyorsunuz ve 9 ay sonrada ilk çocuğunuz oluyor. ply2:(gözleri açılır ve DM e sert sert bakar.Çünkü palanthar onun kız kardeşidir.Ama bunu kimse bilmemektedir.) ply3:DM bu Palanthar benim çocuğumunun annesi değil miydi ya?.. ply1:hoop olm artık benim karım ona göre davranın.. ply4:Kes len...onun bekaretini kimin bozduğunu bir sor istersen... ply1:Oha olm bu Palanthar hepimizin ortak malımı oldu ya.ply2 sende bişe yaptın mı karıma? ply2:(Sinirden kızarmış bir şekilde)Hayır. ply1:Bi sen kalmıştın zaten hadi sen de yapta tam olsun. ply2:İstemiyorum. DM:Kıs kıs... ply1:ehhh...be kardeşim benim görün işte adam budur.ilk çocuğumun ismini ply2 nin ismini veriyorum. DM: :=D ply2:Lan yeter beni karıştırma... ply1:Ehh peki sen bilirsin.Ozaman sanada şu Luciayı ayarlayalım. ply2:Neeee?(Lucia onun Druid Ablasıdır.Bunu da kimse bilmemektedir.) DM:....... ply1:heee...olm var ya taş gibi ha ben baktım tadına süper bişe... ply2:LAN YETEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR DM:(KOPAR) [signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Clan: SlaShTown Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 14 Haziran 2005 06:21 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 burası özerk bir cumhuriyet olmuş galiba, masaüstü vs. bir sürü başka bölüm var forum bünyesinde.ilginize.[signature][hline]comand falied
delihan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 unutulmam demı :)[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53+ Race: Karus-assassin Server:Beramus
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 knight online'da böle şeylerin olması ilginç tabi :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Öne çıkan mesajlar