Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman Talent

Rescala

Öne çıkan mesajlar

said:
Way, 03 Haziran 2005 11:14 tarihinde demiş ki:
shaman gibi talent leri bariz belli olan bi class a da talent yardimi istemek gercekten cahilliktir..yani gir her hangi bir talent calc.. a normal bi oyuncunun talent ini ayarlamasi 1 dk dan daha az surer..yapmayin etmeyin yani shaman gibi kolay class a da biraz kafa yorun :)

desen hadi rogue talent yardim falan tamam ya da mage druid falan ama shaman a da yardim istemek komik yani..hadi ben sole dusunuyorum siz ne dusunuyosunuz ayri sey direk template istemek ayri sey..oyunla alakasi olmayan arkadasim 1 saat shaman la ilgili yazi okuyup benim shaman olsam oynayacagim talent i buldu ne diyim size..

ya way sen nie her sorulana muhalefet oluon. ben ilk wow forumuna mesaj attıgımdaki soruya da laf etmistin ondan sora en az 10 defa daha gordum . simdi bu arkadasa da laf etmissin. ya doru duzgun cevap yaz. ya da buraya mesaj atma. ayrıca shaman talentı nasıl kolaymıs.ben kac tane shamanla konustuysam( bunların bir cogu level 60) kimse emin deil.
elemental 5 dk bi crit vurmaya deger mi. ns bence de sart. ns nin yanına elemental mi enca. mı gitsem bende karar veremiom. ii dps li epic silah bulursam. sanki element gibi damage vururum. gibi gelio bana. ama iste bunların hepsini denemis arkadaslar buraya yazarsa (daha fazla fikir) cok ii olur.
Sosyal ağlarda paylaş

PVE için bence en mantıklısı 0/30/21, PVP'de de seni üzmez.
Neden dersen özellikle grinding için mananın bitmemesi çok önemli ki devam edebilesin. Bu talent ile ağırlıklı olarak meele devam edersin manan sadece ilk çekme saldırısı büyüsü, iki şok ve 2-3 totem dikmek için harcanır. Sonrası hep meele. 2 handed ve rockbitter/flametongue ile PVE'de düzemli olarak damage vururken stoneskin totem aldığın damage'ı azaltır. 2-3 seferde bir durup bandaj atarken mananda yeterince dolar. Bu yöntemle benim süttü karpuz suyuydu boktu püsürdü fazla içmeye ihtiyacım olmadan kendi levelımda yaratıkları hemen hiç durmadan kesip duruyorum. PVP içinde aynı şey geçerli, manan bitmeden sürekli ilerleyebilmek önemli olan. PVP'de rockbitter/flametongue değilde windfury tercih edilebilinir.

Sıralam olarada ilk 11'i enc'e 2 handed'a gelmek için kullanılır ki imp ghostwolf'da bu arada alınır. Daha sonra NS'e kadar resto sonra ench'e devam :) Öyle über bir tree filan değil ama özellikle grinding için bence yeterince başarılı, bu arada mecburen girilecek PVP'lerde de iş görür. 60 olduktan sonrası ise zaten apayrı bir hikaye.

Elemental Combat Talents (0 points)

None

Enhancement Talents (30 points)

Ancestral Knowledge - 5/5 points
Increases your maximum Mana by 5%.

Thundering Strikes - 5/5 points
Improves your chance to get a critical strike with your weapon attacks by 5%.

Improved Ghost Wolf - 2/2 points
Reduces the cast time of your Ghost Wolf spell by 2 second.

Improved Lightning Shield - 3/3 points
Increases the damage done by your Lightning Shield orbs by 15%.

Improved Stoneskin Totem - 3/3 points
Increases the amount of damage absorbed by your Stoneskin Totem by 20%.

Two-Handed Axes and Maces - 1/1 point
Allows you to use Two-Handed Axes and Two-Handed Maces.

Anticipation - 1/5 point
Increases your defense skill by 2.

Flurry - 5/5 points
Increases your attack speed by 30% for your next 3 swings after dealing a critical strike.

Improved Windfury Weapon - 2/2 points
Increases the Attack Power bonus of your Windfury Weapon effect by 22%.

Parry - 1/1 point
Gives a chance to parry enemy melee attacks.

Improved Grounding Totem - 2/2 points
Increases the frequency that your Grounding Totem will absorb a spell by 4 seconds.

Restoration Talents (21 points)

Tidal Focus - 5/5 points
Reduces the Mana cost of your healing spells by 5%.

Totemic Focus - 5/5 points
Reduces the Mana cost of your totems by 10%.

Improved Lesser Healing Wave - 5/5 points
Gives you a 75% chance to avoid interruption caused by damage while casting Lesser Healing Wave.

Tidal Mastery - 5/5 points
Increases the critical effect chance of your healing and lightning spells by 5%.

Nature's Swiftness - 1/1 point
When activated, your next Nature spell with a casting time less than 10 seconds becomes an instant cast spell.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...