Rescala Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Evet biliyorum bu konu hakkında cok topic acıldı fakat okuduklarımdan ne yazıkki fazla birsey anlamıs değilim.Cunku hepsi, level 60 karakterin nasıl verdiği faq bölümündeki gibi.Benim dediğim 10dan itibaren nası dağıtacağımız.Kızan varsa özür dilerim fakat dünyaya bir kere geliyoruz ve para basmıyoruz.Teşekkürler.[signature][hline]World Of Warcraft [ Ragnaros ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 valla benimde 45 level shamanim var kafamda hergun baska template kuruyorum olmuyor ki boyle bu arada hangi serverdasin[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben en son şöyle kurdum enhancement başlicaksin parryi alana kadar 21 talent ona (zaten mantıklı olanlara verrsin) 30 tane de elemental (shock üzerine genelde)[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 40 shaman oldum ben şu ana kadar enchencment gittim burdan sonra elemental ile shock gitcem fakat 55-60 gibi elemental'ı maximumlayıp restoration gidebilirim ama daha karar vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben önce elemental c0ombatları bitirdim lvl 50 yim 51 olunca parry i alacağım[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yav konuyla alkasız olacak ama Shamnalar lv kaçt amail giyebiliyorlar..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 40[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya beyler cidden ben deli olacam hergun yeni bir talent build cikariorum hala karar veremedim ns mutalaka lazim gibi gelior ns ye bastiktan sonra totalde 21 talent puan gerekior ve geriye 30 puan kalior ama onlarla shocka mi gitsem veya enchantment a mi gitsem karar veremiorum yardim lutfen ... tecrubeli shamanlara ihtriyac var kiyaslama yapacak[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 elemental combat ve enchantment git.. tabii bir pvp sunucusundaysan.. zaten heali savaş sırasında kullanmana pek gerek kalmıyor potion basıyorsun.. elementaldaki en yüksekolan zımbırtıya puan vermemeyi düşünüyorumkeza yetmiyor zaten..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 birtek potion yetmez ya bende level 46 shaman var pek oyle cart curt potion icme ile olmuyor ns baya ise yarior evet belki 1on1 da potionla idare edersin ama bence ns sart [signature][hline]You Will Never Walk Alone [Bu mesaj Mad_Wolf tarafından 02 Haziran 2005 11:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya elemtal combat 31 olup enchantment 20 olacak ya da restoration 21 olup elemental 30 olucak fikir ve yardim lutfen[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ya beyler koskoca forumda yokmu tecrubelerini anlatacak shamanlar :'([signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Elemental 31 enchantment 20[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ya 1 talent verseler olmaz mi ya abi bence ns must cunku duruma gore lightning bolt ve chain i da instant atabiliorsun ama iste elemental mastery i alamiorsun o zaman elemental ne olur bilmiorum tecrubeli arkadaslar yardim lutfen yani level 60 olup tecrube sahibi arkadaslar fikirlerini yazarsa sevinirim cunku 10 kere respect etmek istemiorum Ve talentlarindaki + ve - leri yazarlarsa iyi olur[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 shaman gibi talent leri bariz belli olan bi class a da talent yardimi istemek gercekten cahilliktir..yani gir her hangi bir talent calc.. a normal bi oyuncunun talent ini ayarlamasi 1 dk dan daha az surer..yapmayin etmeyin yani shaman gibi kolay class a da biraz kafa yorun :) desen hadi rogue talent yardim falan tamam ya da mage druid falan ama shaman a da yardim istemek komik yani..hadi ben sole dusunuyorum siz ne dusunuyosunuz ayri sey direk template istemek ayri sey..oyunla alakasi olmayan arkadasim 1 saat shaman la ilgili yazi okuyup benim shaman olsam oynayacagim talent i buldu ne diyim size.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 valla benim tam istedigim template degil tecrube yazin diorum mesela bu efektif veya efektif degil mesela adamlar demis ki elemetal gidin shockla 1500 vurursunuz ben bir turlu hesaplayamadim mesela buran shock un nasil 1500 vurdugu hadi crit vursa olsun sana 1000 veya ns ne kadar efektif die[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ben 30/0/21 dusunuyorum sizce[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Way, 03 Haziran 2005 11:14 tarihinde demiş ki: shaman gibi talent leri bariz belli olan bi class a da talent yardimi istemek gercekten cahilliktir..yani gir her hangi bir talent calc.. a normal bi oyuncunun talent ini ayarlamasi 1 dk dan daha az surer..yapmayin etmeyin yani shaman gibi kolay class a da biraz kafa yorun :) desen hadi rogue talent yardim falan tamam ya da mage druid falan ama shaman a da yardim istemek komik yani..hadi ben sole dusunuyorum siz ne dusunuyosunuz ayri sey direk template istemek ayri sey..oyunla alakasi olmayan arkadasim 1 saat shaman la ilgili yazi okuyup benim shaman olsam oynayacagim talent i buldu ne diyim size.. burda esas cahilligi sen yapmissin.yardim isteyemez mi adam?[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ya bosver onun zekasi super benimki geri kalmis biraz o anlior ben anlamiorum takmaya degmez ben sadece yuksek level i shamanlarin tavsiyelerini ve tecrbulerini yazmalarini istedim ama[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yardim ister istemesine de ben direk bisi yazmadan suna karsiyim.. arkadaslar bana guzel bi shaman template i yazip beklemek ayiptir yani(bana gore) onun yerine sole bisi dusunuyorum ench .. ... element .. .. bu talent hakkinda ne dusunuyosunuz eksisi + si nedir yardim ederseniz dese saygi duyarim ama bolesi kotu..kimse senle ahaha bu talent le anca ot kesersin ii coban olursun falan demez senin ne dusundugunu bilseler daha yardimci olurlar..tabi bu kisiden kisiye degisir..biri oyuna girmeden en uber template e hic caba sarfetmeden ulasmak istiyo bazilari da(benim gibi) ilk once arasstirma yapip kendi kafasinda bisiler planladiktan sora dogru veya yanlis oldugunu soruyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Mad_Wolf, 03 Haziran 2005 16:28 tarihinde demiş ki: ben 30/0/21 dusunuyorum sizce level60 shaman'ım var ve 30/0/21 ile oynuyorum. pvp de çok rahat olursun ondan şüphen olmasın. ama pve de biraz mana sorunu yaşabilirsin. itemlarını ona göre ayarlayıp, mananı yüksek tutarsan sorunun biraz daha azalmış olur.[signature][hline]mesela beş *oky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 0/30/21 oynayacağım :) Şuanda 54üm pvpde ve pve de şu ana kadar sorun yaşamadım. şuanda 0/24/21 durumdayım Parry alana kadar enchantment gittim ondan sonra ns aldım. NSsiz shaman , en büyük güçlerinden birinden feragat etmiş demektir. yeri geldiğinde 1000-1500 extra healt dünyaları değiştirir :) Stamina/agilty ağırlıklı set giydiğin için mana konusunda mass combatlarda [tm-ss ] sorun yaşayacağın bir template olduğunu söleyebilirim. Ama 2 kişi ard arda gelsede manan pvpde yeticektir bir kaç parça int set ile... grinding ve pve için zaten en verimli template olmaktadır kendisi. Arka arkaya durmadan hızlı şekilde yaratık kesmeye devam edersin. Umarım yardımcı olmuşumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ns ye ne gerek var.. pvp de önemli olan defansif değil en kısa sürede en yüksek hasarı vermektir ve tauren ırkı yüksek sta ile bu açığı kapatıyor ayrıca war stomp gibi 0.5 saniye sürse bile harikalar yaratabilecek bir de ırk özelliği var.. ns enchant giden bir karakterle de oynadım denedim yok olmuyor.. ben ehal basıyorum ama adamı yeterli zamanda etkisiz hale getiremiyorum EC-enchantment her türlü iyidir ve evet bence de parry aldıktan sonra encht kasmaya pek gerek yok[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 30/0/21 en mantıklısı.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Szasstam, 03 Haziran 2005 20:16 tarihinde demiş ki: 0/30/21 oynayacağım :) Şuanda 54üm pvpde ve pve de şu ana kadar sorun yaşamadım. şuanda 0/24/21 durumdayım Parry alana kadar enchantment gittim ondan sonra ns aldım. NSsiz shaman , en büyük güçlerinden birinden feragat etmiş demektir. yeri geldiğinde 1000-1500 extra healt dünyaları değiştirir :) Stamina/agilty ağırlıklı set giydiğin için mana konusunda mass combatlarda [tm-ss ] sorun yaşayacağın bir template olduğunu söleyebilirim. Ama 2 kişi ard arda gelsede manan pvpde yeticektir bir kaç parça int set ile... aynı taktik :tup:[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar