2pac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi ben diyorum hava sıcak dı bu günde bunaltıcı bi sıcaklık da neden se hep gece oluyor ya neden gündüz olmuyoo[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 2005.08.01 02:41:34 4.8 -.- BALA (ANKARA[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Gece olması daha kolay çünkü stress bonusu var.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 2pac gündüzde olan depremler var: 2005.07.31 20:51:05 39.4080 33.0812 8.8 -.- 3.9 -.- BALA (ANKARA) 2005.07.31 18:23:23 39.4182 33.1027 5.0 -.- 4.2 -.- BALA (ANKARA) 2005.07.31 18:18:18 39.4197 33.1045 5.0 -.- 4.3 -.- BALA (ANKARA) bu verdiklerim dün olanlar ve saatleri gündüz. veriklerimiz boyutları sırası ile 3.9,4.2,4.3 ve büyüklükleri ml yani orta büyüklükte. belkide gündüz hissedilme oranı ile gece farklıdır ama ne alaka :) birde gündüz ve geceleri olan çok artçı var..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 gecmis olsun besik gibi bu aralar Ankara...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: taz, 01 Ağustos 2005 03:03 tarihinde demiş ki: oha ortalarda hiç deprem yok :) bilirsin, coğrafya dersinde söylerler, konya deprem riski en az olan şehir diye[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 doğru gündüz hissedemiyoruz belkide bide ay sanki bu günde farklı ya[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: 2pac, 01 Ağustos 2005 03:16 tarihinde demiş ki: doğru gündüz hissedemiyoruz belkide bide ay sanki bu günde farklı ya moonshield o moonshield[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Rewendor, 01 Ağustos 2005 03:05 tarihinde demiş ki: 4.9 valla. Bi de NTVnin dediğine göre henüz can mal kaybı yokmuş belirlenen. O kadarda değildir canım, yani çok büyük bir deprem olmadı ama, böyle giderse ufaktan ufaktan dümdüz edecek ankarayı ehah.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: orc_lord, 01 Ağustos 2005 03:13 tarihinde demiş ki: belkide gündüz hissedilme oranı ile gece farklıdır ama ne alaka :) Şöyle, gündüz günlük hayatta gezip tozuk işle uğraştığın için anlamıyorsun, gece oturup bilgisayar başına çömen gençlik olarak hissetmeniz daha kolay tabi ehe.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 allah korusun ben vallah korkuyorum zaten demetevler de yim alabildiğine bina dolu[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben geceleri motorlu taşıtlar, güçlü ev süpürgeleri (ufak uçak motoru taşıyan rainbow'lar) gibi şeylerin ses ve titreşimler yaratmadığını hayal ederekten öyle bir tez yürüttüm ama tabi alexi'nin dediğide doğru. bu gece çok mu mesaj yazdım ben ne :-p gerçi kafamda normal..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 adrenalin:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 var abi bende bisey hissetmiyorum hic bisi[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 YEcuc mecucsun sen[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 amarika yapıyo bunları hep[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 gecmis olsun diyorum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 2005.08.01 02:46:08 39.4120 33.0592 11.5 -.- 3.8 -.- BALA (ANKARA) 46 geçe olmuş, 11.5km derinliğinde ve 3.8 büyüklüğünde. ml olarka orta büyüklükte geçmiş :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Zegna, 01 Ağustos 2005 03:23 tarihinde demiş ki: var abi bende bisey hissetmiyorum hic bisi ne güzel, yalnız değilmişim demek ki[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ben marmara depremini hissetmemiştim ya, annem uyandırmaya çalışıyor zannetmiştim, nasıl bir hayvanlıksa artık[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hayda simdi bi tane daha oldu tirsmaya basladim artik bu gece zktm sene uyuyamam ben[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sallan sallan uyum geldi be[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi yok dunde sabahladık bi faydası olmadı bisi olmuo yatacam ben.. yalnız avize salto atmayı öğrendi 2 günde[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Jester, 01 Ağustos 2005 03:54 tarihinde demiş ki: yalnız avize salto atmayı öğrendi 2 günde :D bende biraz bilgisayar oyniyim uykum gelince yatarim[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 geçmiş olsun millet.. Gene temmuz -ağustos dolayları-depremle.. kesin uzaylılar.. (:[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar