Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankarada bi deprem daha

2pac

Öne çıkan mesajlar

o deprem sayfasına nasıl ulasıyoduk[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
deprem olurken fake geldi, ilk fake'imi yörüngeye oturttum :-p
ne alaka şimdi, bu arada dün deprem olduğundan beri birsürü artçı olmuş. siteden görülebiliyor, bakalım biraz önceki hissedilen deprem geçecekmi. :(

Son Depremler[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx site doğruda

http://www.koeri.boun.edu.tr/%20%20script%20%20s/sondepremler.asp

yöneticilerin uber düşüncesi, nerde script yazarsan / script s diye ayırdığı için site bu

http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/sondepremler.asp

edit olmadı :D birleştir Scripts yazısını :)
[signature][hline]

[Bu mesaj Sorj tarafından 01 Ağustos 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oeh noluyo yaw.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
genelde hissedilerlerin derinlikleri çok fazla olmuyor ve 5'in üzeri oluyor. ben gökova körfezindeki depremi az önce hisseder gibi oldum, gerçi kuşadası'nda yazlıktayım ne alaka gökava, kuşadası :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

iddiaya gerek yok
ama dünküne göre baya fark vardı
sallantıda[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

merak ettim kaçmış acaba ya
söyleyin de uyucam[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...