Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Işık be Karanlık sanırım tam türkçesini bilmiorum. kitiara we sturm un şu 5 yıllık ayrılıkta neler yaptıklarını anlatıyor(lunitariye falan gidiolarmış sanırım saçmalık gibi geldi bana) we Son şefti öbürü sanırım(the Last Thane) çewrilmiş. işte cüceli büceli bir kitap bu da isteyen alır okur. fiyatları 12m civarı olması lazım. bir de avatar 3 lemesinin 2. kitabı çıkmış adı aklımda diil şu an. onu da alıp okuyabilirsiniz ek oalrak. ztn bi bunu alın öbürleri gereksiz.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 17 haziranda da yeni çağın ejerhaları 1. cilt raflarda olacakmış :)[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 >From: "Ankira" >To: >Subject: Yeni Bir Çağın Doğuşu geliyor! >Date: Tue, 10 Jun 2003 16:22:02 +0300 > >Merhaba, > >Bir süredir Ejderha Mızrağı dünyasına yoğunlaşmış durumdayız. İşte bu >dünyaya ait yeni bir üçlemenin yayınına başlıyoruz: Yeni Çağın Ejderhaları >Üçlemesi. Üçlemenin ilk kitabı 17 Haziran Salı günü raflardaki yerini >alacak. Okulların yavaş yavaş kapandığı şu günlerde büyük çoğunluğunuz için >iyi bir okuma olacağına eminiz. > >İşte kitabın arka kapak bilgileri: > >Tanrılar kaybolmuşlardı ve büyü Krynn'de gittikçe azalıyordu, Fanilerin >Çağı başlamıştı. Ancak, bu çağ diğer yandan Ejderhalar Çağı'ydı. . . daha >önce görülenlerin herhangi birinden daha büyük ve daha kuvvetli ejderhalar. > >Köyleri yıkıyorlar, halkı köleleştiriyorlar ve Ansalon'un hükümdarları >olduklarını ileri sürüyorlar. > >Mızrak Savaşı sadece bir prova, Kaos'a karşı olan savaşsa sadece bir >çatışmadır. Ejderhalar Savaşı ise başlamak üzeredir. > >İlk yol arkadaşlarından geride kalan tek kişi olan Altınay vazgeçmek >niyetinde değildir ve ejderhaların karşısına çıkmak için yeni kahramanlar >aramaktadır. Sorunlu bir adam Altınay'ın çağrısına kulak verir. > >Yeni Bir Çağ'ın Doğuşu, dünya çapında best-seller olan Ejderha Mızrağı >destanında, yeni fantastik maceraların kapısını açıyor. > >Kitap hem İdeefixe'de, hem de Weblebi'de önsiparişte ve yayınlanacağı tarih >olan 17 Haziran'a kadar %30 indirimle satın alınabilir. > >Üçlemenin ikinci ve üçüncü ciltleri de çok yakında elinizde olacak. > >Ankira >www.ankira.com[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bu savaşlar war of souls la biten savaşlar sanırım[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Chaos war sonrası War of Souls oncesi ikisi arasındaki donemi anlatıyor.[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Lan deep insan altına bi thanks to Khirsah yazar......[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 war of souls'un ötesini anlatan kitap yok mu hala[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Zaten dl ana serisi Dragons Of A Vanished Moonla bitiyo ve bu kitap da zaten war of souls triologynin 3. kitabı yani ondan otesi yok[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 sonunucu şefi aldım daha bitmedi kitap sonderece sürükleyici ve gerçekten bu kadar güzel olucağını beklemiyordum.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 O kara cücelerle ilgili olan degil mi kapagını gordum kitaptan direk uzaklastım[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 saçmalama kapak dehşet güzel olmuş sadece kara cücüler deyil kaos sırasında thorbardinin çöküşünü anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Yaw ben belğrli ırkların uzerine yogunlasan kitapları sevmiyorum ne ole sadece bir yere odaklanıyor.Bu arada Yeni Bir Çağın Dogusunu okuyorum gayet guzel bence[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bende kitapcıya gittim tam yenicağı alıyordum şu ışık ve karanlıkmı neyse o gözüme çarptı arkasını çevirdim bir baktım sturm diyor dayanamadım aldım valla 90 sayfa falan okudum şu anda gayet hoş lunitarye falana indiler :) eyer şimdi saçmlamaya başlamazsa iyi bir kitap olucak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 evet kulağa sıkıcı geliyor sadece cücüler fakat adamlar yani daha doğrusu yazan adam bunu düşünmüş cüceler içilerinde yaklaşık 5 farklı türe ayrılıyorlar ve bunların içinde hiç duymadığım ilğinç cüce klanları var mesela klanar afet sırasındaki yıkımda mağaralrında kapalı kalıp çıldıran cücelerden oluşmuş bir klan mağradan çıkmakiçin toprağı çıplak elle falan kazmışlar osıradada kayış kopmuş falan ve cücelerin en güçlüleriler sonra hybardin dearforge gibi büyük cüce şehirlerini gayet iyi anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 birde adamlar karanlık ve ışık kitabında gnom Flint diye çevirmişler başlarına flint kadar taş düşsün. [Bu mesaj TheSilver tarafından 24 June 2003 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj TheSilver tarafından 24 June 2003 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 mallar :) lunitari ye inmek nedir ya bu arada pff saçmalık. dawning of a new age çewrilmiş ben de bgn farkettim 11 m ama %30 indirim wardı nezihte 7.7m a falan gelio sanırım.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 lunitary falan kulağa biraz hatta bayağı saçma geliyor fakat içinde sturm var diye atladım ben yani nerde birdaha dlde sturm hakkında kitap buluncan öldü gitti adam belki dlnin sturm üstüne son kitabı 2. 3. kitapta olay topluyordur belki adam çünkü arkasında ilk üçlemeden sonra en çok beyenilen 3leme diyor falan tabi ama ben sturm için aldım açıkçası. [Bu mesaj TheSilver tarafından 24 June 2003 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Sly-One, 14 June 2003 22:23 tarihinde demiş ki: Işık be Karanlık sanırım tam türkçesini bilmiorum. kitiara we sturm un şu 5 yıllık ayrılıkta neler yaptıklarını anlatıyor(lunitariye falan gidiolarmış sanırım saçmalık gibi geldi bana) [/b] Benim bildiğim dolaşmaktan dahada ilginç şeyler yapmıştı onlar :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 lunitari de de yapmasalar bari[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 lunitaride yapmazlar bence 3leme falan olduğuna göre hemen birinci kitapta yaptırmaz adamlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 3 kitap kit le sturm ü mü anlatıo ? sanmıyorum.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 anlatmıyormu ?? olabilir doğrusu çünkü kayıp efsanelerdede bir kitapta vinas öbüründe fistanı anlatıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bu yeni trilogy şu dragons of a new age diye tabir edileni mi???[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Yok o diil Dragons of a new age triologysi summer flame ile fallen sun arasında bi kopru vazifesi goruyo.Bu dedikleri bir tur kayıp efsaneler işte fistandantilus Reborn,Vinas Solamnus gibi....[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bir istegim olsa bu kadar dragonlancer toplanmış iken? Turkce'ye cevrilen kitaplari okunu$ sirasina gore yazabilir misiniz? $oyle bir durumum var universite nedeniyle dragonlance okumaya ara vermi$tim, benim zamanimda cronicles'in yaninda yalnizca "time of twins" turkceye cevirilmi$ onu da okumu$tum, $imdi kari$tirmamak elde degil. "'dragons of summer flame' cronicles serisinde ise legends'dan once mi okumaliyim?" gibisinden celi$kilerim var.[hline]things have never been so swell, i have never felt so well. pain, you know you're right. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar