diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 unutulmak - aşk - intikam - Hırs - sex - arkadaşlık- dostluk İNANÇ-Zevk-Mutluluk-Eğlenmek-Üzülmek kısaca Tüm duyguların Beyin tarafından canlılık özelliğini kazanmış maddelere oynadığı bir oyundur.Gözlerimize perde çeker ve sizleri bunlara bağlayarak gerçeğin ne olduğunu bilme eyleminden uzak tutar.Bunlar gerçek değil yaşadığın ev annen baban arabalar sokaktaki insanlar sen kız arkadaşın yok aslında maddeden başka birşey değiliz.Ama kim bunun farkındaki.Aslında duygu inanç cart curt die şeyler yok.Bu tamamen madde yani çeşit çeşit atom ve atomaltı parçacıklardan kurulmuş bir düzen.Ayrıca düşünüyorum ki aslında hiçbirşey göründüğü gibi değil.Sadece Sahte görüntüler çok yönlü beynimizin bizlere yolladığı görüntüler.Aslında sen ben ve herşey tamamen atomlardan oluşuk şu anda ama biz başka görüyoruz.Hiçbirşey gerçek değil ölüm den sonra birşey yok.Sadece Beyninin kullandığı bilgi enerjisi salınıor dışarıya.Karmaşık yapıya geçiosun.Şu anda denge konumunda özellikli atom grubuyuz ve dağılacağız.Tamamen Denge kurup bozulan yapılarız.Hiçbir duygu gerçek değil anne baba kimse yoktur.herşey madde[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Aşık oldun ama tek taraflı sanırım.Aşık olup bir daha yazdıklarını gözden geçir derim ben.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 gülşen-tek taraflı öneririm :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 aşık olunca görürüm seni öle impuls deyip geçemiyo insan işte :D[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 aşk tamamen uyutmak amacıyla bir uyarıdır.Bunu Beyin yapmak zorundadır ve bunu bazen bende hissediyorum bir kız görünce içimin hoplaması onla duygusal olaylar falan ama kendimi frenliorum biliorum çünkü gözüme perde çekecek hemen uyanıorum uzaklaşıorum ordan pes etmeyin savaşın[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ee sen kas kendini o zaman neden yaşıosun tadabildiğin kadar çok duygu tadıp yapabildiğin kadar çok şey yapmak için değil mi?maddesel düşünmen yaşamana engel mi olmalı sence?sen ot gibi yaşayıp sadece sorgulayacaksan hayatı saygı duyarım tabi ...[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bilgi duygudan daha asil ve daha tatlıdır[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 abi böle felsefe yapma bilgi falan :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: diablotg, 01 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki: unutulmak - aşk - intikam - Hırs - sex - arkadaşlık- dostluk İNANÇ-Zevk-Mutluluk-Eğlenmek-Üzülmek bu ne yaw besin zinciri gibi olmuş ama bir bakıma hayatın gerçegi :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sanat bilgiyle olmaz, duyguyla olur..ee hayat dediğimiz de aşk ve sanat değil mi ya? tamam diil diceksiniz biliyorum, öyle işte benim için..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Diablo, 01 Ağustos 2005 00:53 tarihinde demiş ki: abi böle felsefe yapma bilgi falan :) Bilgi duygudan daha asil ve daha tatlıdır. bunu başka bir söylemediyse artık ben alıorum patentini bi anda az önce öle aklıma geldi yazdım ve güsel bir söz oldu[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 eheh tatlılık görecelidir. bunun da patentini ben alayım mümkünse.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 "Tatlıcım Tatlıları yersen birdaha istersin ama biz vermeyiz" bunun patentini mümkünse sana vereyim.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 "asalet yenilgiye uğramışların ilüzyonudur" lafını hediye ediyorum öyleyse ben de sana..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 iyi sen bilgili olunca hayattan zevk aldığını düşünüyosan ne mutlu o zmn asla aşka sevgiye bıdıbıdıya ihtiyacın olmadan gül gibi yaşayıp gideceksin ne diyeyim ..[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 e? ne oldu şimdi? kazanan kim sence? dediklerin doğru belki ama kazanan kim? sevgilimle mutluyum perdemi de çektim, arkadaşlarımla da mutluyum.. verilen görevi yerine getiriyorum. gerçekleri görecek kapasiten olmayacak eğer madde denilen şey sadece bir algıdan ibaretse.. çünkü sen buna göre programlandın, dışarıdan bakabilmeye değil[signature][hline] harvester Chiptech 24 Temmuz 2005'te msnde demişki: 18ime geleyim,ehliyetimi alayım,saçı sakalı uzatayım,küpemi takıp dövmemi yaptırayım,solomu atayım bak çok güzel olacak lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 haklısın messor ve aklıma şunu getirdin; bu arkadaşın ansiklopedi yutmuş bir androidden farkı yok ben bunu söylüyorum...[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Of of boş yere kafa ütüleme üzerine kurulu bir mesajdı, hayır yok yani sonra gelip "burada ulvi mesajlar var." denecek ama neyse. Bilgiyle çıplaklığını örtüyorsan ne mutlu ama sadece kendince örtüyorsun, çünkü bize sırıtıyorsun.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ansiklopedi yutmuş android lafı hoşuma gitti :D birazcık öyle oldu ama 78 tane sırf bilim kitabı okudum 1 sene içersinde.Herşeyi farklı görüyorum.Normal olmak istemiorum herkes aşık oluo mutlu oluo cart curt yapıo ama duyguları inkar eden kişi sayısı fazla değil. Ha bu arada arkadaş demiş bize sırıtıosun da sizde bana sırıtıosunuz[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Messor, 01 Ağustos 2005 03:50 tarihinde demiş ki: verilen görevi yerine getiriyorum. gerçekleri görecek kapasiten olmayacak eğer madde denilen şey sadece bir algıdan ibaretse.. çünkü sen buna göre programlandın, dışarıdan bakabilmeye değil ne görevi?kim sana görev verdi?Madde algıdan ibaret değil madde gerçektir.sen ve ben algıdan ibaretiz.Senin gerçekleri görme kapasiten olmayacak hala uyumaya devam edersen göremeyeceksin çünkü uyuyosun.ben heryerden bakabiliorum siz bi yönden bakıosunuz.Kendinizi savunurken hata yapmamaya özen gösterin.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 biz bi yönden bakıyosak, sen de bi yönden bakıyosun. salt bilgiyle bizim baktığımız açıdan bakabildiğini nasıl iddia edebiliyosun ki anlamadım, iki tarafın da birbirine üstünlük kurma gibi bi çabası olmaması lazım, aslında iki tarafın birbirini bütünlemesi lazım..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 othranx yalnız ansiklopedi yutmuş andorid olmayı bir şekilde kabul ederim eğer androidler çok zekiyse.Ama boş bir robot ise saçmalarsın.Eğer aptal bir robotun ansiklopedi yutmuş halini bana benzitosan daha beni tanımıorsun demektir.Ve bana böyle bir lafı hiçbir hakla söyleyemezsin.Zekamla gurur duyuyorum ve size sadece yukardan bakıorum çok küçüksünüz[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: sir, 01 Ağustos 2005 10:36 tarihinde demiş ki: biz bi yönden bakıyosak, sen de bi yönden bakıyosun. salt bilgiyle bizim baktığımız açıdan bakabildiğini nasıl iddia edebiliyosun ki anlamadım, iki tarafın da birbirine üstünlük kurma gibi bi çabası olmaması lazım, aslında iki tarafın birbirini bütünlemesi lazım.. ne yönü bu.Ben senin yönündende bakabiliorum maddesel yönden de bakabiliorum.Salt bilgiyle sizin baktığınız açıdan neden bakamayayım ki sonuç bende insanım[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: sir, 01 Ağustos 2005 01:12 tarihinde demiş ki: "asalet yenilgiye uğramışların ilüzyonudur" lafını hediye ediyorum öyleyse ben de sana.. hehehe iyide ben dalga geçiorum senin dalga geçtiğin gibi.Tatlılık göreceli dir ama göreceli olan hiçbirşey için söz uydurmayacaksın o zaman.Atasözlerinde çok göreceli terimler var.Adı üstünde bunlar genel sözdür.Tatlılık görecelidir in bilginin tatlı olduğunu çürütemez.Geneldir bu kişiden kişiye göre söz üretmioruz.Ayrıca göreceli tatlı burdaki anlamıyla değil göreceli tatlı dilin kısımlarından oluşur.Bana acı gelir sana gelmez budur o.Ama bu söz bilgi tatlıdır ağzına alıp deneyebiliomusun ki tatlı olup olmadığını bilesin soyut kavramdan bahsediyoruz[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sen bütün algıları, duyguları reddetmiyo musun? reddettiğin bu yönü, anlamadan, kavramadan salt bilgiyle özümseyemezsin, böylelikle bizim baktığımız açıdan bakamazsın hayata. tabii ki soyut kavramlardan bahsediyoruz, ancak sen "daha tatlıdır" lafını kullandığın zaman tamamen göreceli bi kavram koyuyosun ortaya. bana göre duygu daha tatlıysa, ben de "duygu daha asil ve daha tatlıdır" derim, bu da genel bir laf olur kalır. [signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. [Bu mesaj sir tarafından 01 Ağustos 2005 10:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar