Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amaçlar ve insanın kendisi.


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Amaçsız geldiğim bu dünyada amaçlarımla boğuşmaktan bıktım. Neden insanların seçim hakkı bu kadar kısıtlanıyor anlamıyorum. Doğumumuzu veya ölümümüzü seçemiyoruz. Her şeyi zaman bırakıp olmasını bekliyoruz.

Bazen insanların seçim hakları olmalı. Hiç bir insan, hiç bir seçim yapmadan tüm hayatını yaşıyamaz sanırım. Yoksa yaşar mı ? Artık kafam almıyor, çocukluğumdan beri bu hep böyle; kendimi alamaya çalışmam da bile seçim hakkı bana verilmedi. Kendimi asla anlıyamadım. İnsanların en büyük düşmanları kendileridir. Bunu kaç kişi biliyor acaba. Kaç insan en büyük düşmanının kendisinden başkası olduğunu biliyordur. Kendini iyi tanımayan bir insan, tüm acılarını kendisinin yüzünden çekmez mi ?

İnsanlar kendilerini daha iyi tanımalı ve daha sakin olmalı. Sadece gözlerinizi kapatıp; bulutları, yıldızları, dünyayı hayal edin. Düşünün ve kendi amaçlarınızı düşünün. Onları gerçekleştirmek için yapıcaklarınızı düşünün...[signature][hline]www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[i][b]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yıldızlar filan kısmı biraz gerçekçilikten uzak olmuş ama :) güzel, oldukça sağlam düşünceler var. bütün bunları nedenleri/sonuçları üzerine sayfalarca tartışılabilir gerçekten, ama yani uğraşır mısın bilmiyorum..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...