Horrible Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 walla bence mc donalds daha güzel yıllardır burger kinge uğramadım ama yinede hergümn mc donaldsa giden bi insan olarak şunu söliim güzel bir yenilik olmus :)Artık evden çıkmama gerek yok direk getirirler :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Dresquin, 12 Ocak 2005 13:46 tarihinde demiş ki: Sufle dediniz de, Arnavutköy'de Eftalya diye bir balıkçıda bir yalancı Sufle yedim ki... Aman yani.. Aman, aman.. Ama daha pratik hadi sufle yiyelim denecek bir yer lazım. Bilen? Her sufle yemek istediğimde gidip balı-rakık yapacak halim yok yani, o açıdan soruyorum... arnavutkoyde vira [yada vira vira hatirlamiyorum] balikcisinda sufle yiyin super[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 özsütün suflesi de fena diil.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 şimdi var mı burger king'in evlere servisi yok mu ondan haber verin bana. bana ne sufleden falan =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Hoca söyledim, yedim, beğendim yazıyor ya ? Okuyun la okuyun azcıh. Breh breh breh.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Burger King evlere servis başlatırsa hayat bayram olur .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 HARİKA MÜKEMMEL Bİ HABER YA![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 önemli olan evlere servis deil sakarya il sınırları içinde mc donalds pizza hut burger king gibi restoranlara dükkan açma izni vermeyen sakaria padişahlarına nispet burgerin il dışına servis götürme hizmeti var mı yok mu? yani kocaeli - sakarya il sınırına yakın üst geçit restoranı var da ordan da soğur be :P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bırakın bunları, arayın aspavayı kaşarlı dürüm döner deyin adamın sos istermisiniz ağbem sorusuna evet deyin ve olayı bitirin. (istanbulda varmı bilmiyorum , ankarada var.. ahh antalyada da olsa keşke.)[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 telefonu ne?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 WHOOOOOOPEEEEER MENÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ!!!!!![signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: horacegoesskiing, 12 Ocak 2005 17:13 tarihinde demiş ki: özsütün suflesi de fena diil. fena diil ne demek ya.$ahane $ahane.özsüt'ün üstüne sufle yemedim valla.peh. neyse. i$ kulelerindeki burger servise mi ba$lamı$?aa bizim evin yanı?telefon yok mu telefon?bugün ki ak$am yemegini de çıkartalım aradan hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ya ne bu bizim milletimizdeki burger king, mcdonalds bilmemne meraki, hic bir yemege degismem annemin yemeklerini eheh. edit: imla[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 [Bu mesaj Math- tarafından 12 Ocak 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Mave, 12 Ocak 2005 16:28 tarihinde demiş ki: yakında tatLıses Lahmacunda başLar onun içinde topic açarsınız Tatlıses lahmacun falan yok, sadece bir tane kebapçısı var artık adamın. Ama kebapları muhteşem :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Xuahaha yemek sepetine üye oldum. Adres tarifi var, doldurmak zorunlu, yoldan geçen birine tarif eder gibi tarif ettim bizim evi.. :) Pff ama bizim buraya ne kfc ne mcdonalds servis yapmıyo, bi de bilkentte oturuyoruz.. :([signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 vaay tam Kral ya, evlerde, oramlarda Mc Donaldsları yemekten gına gelmişti...izmirde varmı?[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Burger king iyidir, ama hiçbi zaman tabakta yemeğin yerini tutamaz. Karşıyaka çarşıda Tahta Kaşık Restourant'a gittim yeni daa bugün..off..önce bi tazefasülye,yanına leziz bir patates püresi, yanında o güveçte yoğutlardan(normal marketlerden pakette aldığımız yoğurtlar hikaye bunların yanında)..sonra bi de risotto..patladım.. :P[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Telefonu falan yok mudur bunun nasıl çağırıcaz eve?Whooper krizine girdim evde.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 oranin bir fast food, yedigimizin de oldukca iyi bir tatli oldugunu gozden kaciriyoruz. tabiki gurme restoran tadini bulamayacaksiniz, ama daha iyisi var mi fast food restoranlarda?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 burger çok pahalı yahu..Güzel ama doyurmuyo bence :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 sallaaaaaa yapmasınlar[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ben de dyorum ki o bir sufle değil.. dondurmalı kek(ısıtılmış). yapımı da çok kolay, bakkaldan bir adet brownie gold,varsa cartedor dondurma alın zevkinize göre, en azından evde pudra şekeri ve kremşanti ekleyebilirsiniz. güzel bi tatlı olabilir ona lafım yok da, sufle değil.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yemek sepetine de eklenirse çok iyi olur valla o zaman yurtta hamburger hasretimiz de biter whooperlar bekleyin beni ben geliyorum yok ya siz bana gelin en iyisi:D:p[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 burger king bir fast food restoranı, bunu tüm fast food'çular için söylüyorm. Olay nerde? adı üstünde " Fast Food " .Hızlı yemek yani..avrupalı iş arasında hemen hızlıca yemeğini yiyip işne geri dönerken, biz (yurdum) fast food'çularda örneğin mc donalds da oturup 1-2 saatte basit hamburgerler yiyorus. ben bi mc'donaldsta yicekken hemen yer çıkarım yani[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Valla genellikle kızlar arkadaşlar falan her cumartesi gittiğim için yapsalarda koymaz yapmasalarda :-)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar