Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yas farkı sorunu

nuwanda

Öne çıkan mesajlar

yaa iliskilerde yasın onemli olmadıgını savunanlardanım, ama bazen de isin suyu cıkıo die dusunuorm. mesela 7 yas gibi bi fark aslında cok bisi diil bnce gyt normal 17-24 fln uygun bi cift olr bence.. (erkegin buuk oldugunu varsayıyorum bu yazıda cunku genelleme yaparsak kızlar hep buyuklerle cıkıolar) fakaat bu bana normal gozuken 7 yas 2-3 kere feci sekilde koydu bana.. kızlar tmm buuklerle cıkmayı tercih ediolar amaaaaa 13 yasında bi kız 20 yasında adamla cıkar mı ya.. bole 2-3 kız tanıorm ve inanamıyorum yani 13 ve 20 cok farklı yaslar degil mi. sen daha cocuksun 13 yasıda (tmm abarttım biraz) karsındaki ADAM olmus bea ADAM.. yani acaba ben bu yas olayında "geri kafalı" mı kaldım diorum bazen kendime ama snra da diorum ki noolrsa olsun 13 yasında bi kız olsam 20 yasında biriyle cıkmazdm..

size soruorm acaba bu konuda "gerş kafalı" mı kaldım.. sz olsanz 20 yasındaki birisyle cıkar mydınz?? ndnlerinizi de yazarsanz supr olr bnm icin[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
msn= [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi 20 yaşındaki bi çocuğun 13 yaşındaki bi kızla çıkması sübyancılıktan başka bişey değildir.

13 yaşındaki kızı anlarım.Sonuçta korunmak istiyorlar sığınmak istiyorlar.Bu yüzden ne kadar büyük olursa o kadar iyi diye düşünüyorlar.
Açıkcası ben uyuz oluyorum 17-18 yaşındaki kızların 26-27 yaşındaki adamlarla çıkmalarına.
Ama bi yandanda haklı olduklarını düşünüyorum.

böyle bişey işte.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

yas farkından bahsediyorsunda insan bi yastan once olgunlasmadigindan zaten boyle bisey kafa olarak olmaz die dusunuyorum 13-20 imkansız die dusunuyorum ama 20-27 neden olmasın derim soyle bi dusunelim kendi annenle baban arasında kac yas farkı var benim babam annemden 8 yas buyuk burdanda yanlıs gelmıyor bana[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

17-24 sana göre uygun ama 18 yaşindan kücük biri ilişki olmaz

hem bence en fazla yaş farki çok olmamali hatta hiç olmamali ne bu ezik liseliler gibi kendi yaşitlarim olmuyor bari lise 1 hazirlik kizlarina yazilim havasinda

hem farkli yaşlarda olan insanlar nasil ayni şeyleri hissedecekler ki 15 yaşinda kini heyacanlandiran birşey şimdi benim için cok siradan ve bugun beni heyacanlandiranlar 22 yaşindayken siradan gelecek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zynp, 31 Temmuz 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
bncde yuh yaniii... hiçte geri kafalı düşünmüosun ama bnce yinede o kadar büyük bi yaş farkı olmamalı sonra abi gibi oluo sana..benim arkım 16 yaşındayken 26 yaşnda biriyle çıkmştı çok kızmştm ona aşk yada sevgi olamaz bu yaniii

16-26 da çok uçuk be abi 13-20 ye kotu gozle bakarken... zaten 13 yaşındamı bı kız 20 yaşındakı bırınden bekledıklerını bulamaz , aynı şekilde 20 yaşındakı adamda 13 yaşındaki "çocuk" tan beklediklerini alamaz bence. sadece statu derdine düşmüş genç kızın subyancı oglanla takılmasından başka bişi değildir , her nekadar kızın belli bir olgunluğa ulaştıgını düşünsenizde zorlasan 7 yaş farkettiremez. 3 yaş üstü ve altı bence direk motorlğa girer (eğer iki bireyde 20 yaşını geçmemişse)[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

13 20 fln aşırı abes de mesela 16-18 ya da 18+ için 6 7 yaş farkı olur sonuçta ergenlikten sonra bazı bayanlarda kendinden büyüklerle çıkma takıntısı başlıyo..[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

18+ olduktan sonra, her iki taraf içinde eğer istekler uyuşuyorsa hiçbir sorun çıkmaz. diğer koşullarda risklidir. zaten yaş denildiği zaman aslında bahsedilmek istenen şey insanın olgunluğuyla alakalıdır. aynı telden çalıyorsa iki kişi, normaldir.

ama burdaki durum farklı baya. 13 yaşındaki kıza birşey demem de, 20 yaşındaki, halk arasındaki tabire göre, 'sübyancı'ya tebriklerimi sunuyorum. yani 20 yaşına gelmişsin de, ancak 13 yaşındaki bir kız çocuğunu mu tavlayabildin?[signature][hline]End of the ritual: Apprentice kills his former master.

[Bu mesaj Coldwind tarafından 01 Ağustos 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...