Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MUTLUYUM ÇOCUKLAR GIBI MUTLUYUM

Raistin

Öne çıkan mesajlar

Erken değil mi yahu? Bu yaşta başka bir ülkede okumak biraz zor olmaz mı senin için? Gerçi şimdi sana herşey çok kolay olacak aileden ayrı oh tek başıma ne yaşarım gibi geliyordur ama pantolonlarının kendi kendini ütüleyemediğini anladığın zaman üzülüyosun :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 30 Temmuz 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
egitimemi, kişiselemi buraya mı açsam bilemedim ama ayzıorum buraya yanlışsa silmeyin taşıyın lütfen.. 2 sene kadar önce çanakakleye taşındım 12 yaşındaydım.... hayatımın en kötü 2 senesini geçirdim... lgs de(nam-ı diger OKS) de ii bir puan yaptıktan sonra 4 sene daha buranın fen lisesinde okyuup hayatımın 4 yılını (ve hatta hazırlıkda koyarlarsa 5) burada ahrcayacagımı düşünüyordum... acak biraz önce annemle babam bana sürprizlerini açıkladılar.... mimar olan baban son projesini bitirdiginde alacagı parayla beni amerikada okutacak... çoook mutluyum... bunu patideki herkezle paylaşmak istedim (sonucta mutluluklar paylaşarak cogalır, hüzünler paylaşarak azalır) çoook mutluyummm, çooook (eski ariel reklamı gibi oldu :))

Çok güzel adına sevindim ki şansa bak :) bende çeşmede okuyorum lise'i bitirdikten sonra ingiltere'de yaşamaya gidiyorum ekieki. 1 yıl yabancı dil okuyacam orda eğer ii çalışırsam uni tutturursam orda bi uni'e yerleştirilecez.Hadi hayırlısı benim 2 senem kaldı.ABD'de başarılar dilerim.[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...