Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Hergeze dinletmek istiorum biliyormusun?[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dream_Catcher Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bende varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ohooo şenlenmiş ortalık :) 2. bi şarkıyı oturup kasıcam bi ara hade kolay gele herkeze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Yolladık bakalım. Ne zaman bu yarışma?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 08 Haziran 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Yarışma dediğim gibi 5 kategoride olucak; -En iyi şarkı -En iyi giriş -En iyi bitiriş -En gaz şarkı -En duygulu şarkı bu 5 kategoride hepsi için 6 şarkı oylamaya sunulucak parça olucak ve ona göre pati üyeleri tarafından oylamaya sunulucakAyrıca bir parça birden fazla kategoride olabilir.Bunlar mp3 formatında sunulucak sonra oylanıcak.Oylama kapalı olucak yani onu daha sonra tekrar anlatıcam ama oylama olaylarında bana özel olarak oyladığınız parçaları yollayacaksınız ve 1 pati üyesi her kategoride en fazla 2 kişiye oy verebilir.Şarkıların oylamaya sunulması 1-2 güne kadar sunulur yani hala kayıtlar devam ediyor. Dipnot:Ayrıca 1 kategori daha geldi katalım diye "En İyi Albüm Kapağı" diye olabilir mi bilmiyorum valla bakarız daha sonra ona :).[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj arian tarafından 08 Haziran 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj arian tarafından 08 Haziran 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj arian tarafından 08 Haziran 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 eheh iyiymiş :D bi kategori de "en iyi şarkı adı" olsun :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Grup Yarabandı - Kalbimden bir parça.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 An itibariyle; 1-creephead "daglar bayırlar punk ulan" 2-wendigo "erotik kelebek" 3-chuck "no way punk" 4-patonojen "?" 5-fistan "area masterz" 6-daesu "ben olmuşum punk aglar neylesin" 7-h1v "?" 8-alexi_septimus "41" 9-chemical "clockwork" 10-chemical "cologne" (2) 11-head "eğlence" 12-hymnofsnuk "seher vakti 182.cadde" 13-hymnofsnuk "ey ahmet, etme zahmet" (2) 14-paparnoz "sev yada defol" 15-mirage "onspring" 16-mirage "master of buckets" (2) 17-nimloth "seksi gergedan" 18-nimloth "çekoslavakyalılaştırıldım" (2) 19-sughnuk "letonya halkı tırttır" 20-sughnuk "yasal uyarı" (2) 21-philoxenus "vejeteryan punk böceği" 22-tuor_annare "argonath"3 23-aegean "life sucks" 24-diablesse "mor kuzu" 25-elvyn "kalbimden bir parça" 26-mino "ben böle distorionu" 27-predator- "?" 28-aktiftablet "pek şeniz bugün" 29-agirol "?" 30-che "melancholy" 31-che "iki gözüm iki çeşme" (2) 32-jandor "salladık" 33-trgdy "senden yadigar" 34-sir "kozmik düdük" 35-lexius "bacak omuz" 36-octopus "kopuk kopuk" 37-erutan "living in heaven" 38-wendigo-diablesse "energizer tav$ani" 39-werewolf "richard nixon" 40-aktiftablet "kuytu" (2) 41-octopus "here they come" (2) toplam 41 şarkılık bir katılım olup hepsi birbirinden şukela yani :).[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj arian tarafından 08 Haziran 2005 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 şimdi ikinci şarkımı yapıom introda kimse geçemicek beni :P muheh[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 valla iki şarkıda da intro ve outroda iddialıyım , heh :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 İşte son çalışmamız Richard Nixon'un kapağı.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp"Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 *!düşünmeye başlar*[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:265/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bence yaraticiligin kullanildigi herseye odul verlsn en ii sarki adi en ii album kapagi vs. *ulan ya sarkiyla kazanamassam diye bisiler uydurmaya baslar*[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Albüm kapağımız değişmiştir. [signature][hline]g3nk.[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 08 Haziran 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 işte beım Albüm kapağım. Tam punkie...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Grup "bardanbarakoşupçocukparkındauyuyakalanlar" 'ın müthiş, demogojik, patolojik, klostrofobik, abidik&gubidik punk türüne örnek teşkil edebilecek kozmik ötesi çoşuk albümü ÇIKTI!! Seksi gergedan ve Çekoslavakyalılaştırıldım adlı parçalarıyla yaza parmak basıcak olan grup "bardanbarakoşupçocukparkındauyuyakalanlar" yeni albümleri hakkında "portakal" diyor. Evet ne diyorlar ben de anlamadım. Ama paintle hazırladıkları albüm kapağı kadar kötü bi albüm olduğuna eminim.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging rightAma ama hangimiz aslında mason değiliz ki[Bu mesaj Nimloth tarafından 08 Haziran 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 En küsel şarkı "Mor Kuzu" bir kere =oP![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ben de katıldım. keşke össden sonra olsaydı böle internet kafede milletin tip tip bakışları altında yapmak zorunda kalmasaydım daha güzel bişey çıkardı belki ortaya. neyse hadi hayırlısı :) edik: össden önce demişim işte devrelerin yandıgı an.[signature][hline]anne motor, baba öküz, kızınız tiki oldu üzgünüz [Bu mesaj Black-ice tarafından 08 Haziran 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sarkının adı degişti.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Saat 19:00 itibariyle kayıtlar bitiyor.Bundan sonra ön elemeleri yapıyoruz.Son şanslar yani ve şarkıların isimlerinde ve şekillerinde değişiklikler yapılmıyor.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj arian tarafından 08 Haziran 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Kapaklar içindemi??? Ben işdeyim yapamadım daha =o/[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Yok kapaklar zevk olayı artık müziklerden sonra bir ara kapaklar içinde açılır yani yada yapanları sadece sokarız :).Son 5dk kayıtlar için sonra dükkanı kapatıp hesapları kontrol edicez.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Nihihih Biz kazanıcaaaaaaaaaaaazzzzzzzzz!!! *!Roaaaaaaaaaaaaaaar* =oPPP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ewt herkese başarılar an itibariyle yeni şarkıların alımları bitti.Yarışmaya katılan arkadaşlar aşağıdaki gibidir; 1-creephead "daglar bayırlar punk ulan" 2-wendigo "erotik kelebek" 3-chuck "no way punk" 4-patonojen "Kill all moster!" 5-fistan "area masterz" 6-daesu "ben olmuşum punk aglar neylesin" 7-h1v "?" 8-alexi_septimus "41" 9-chemical "clockwork" 10-chemical "cologne" (2) 11-head "eğlence" 12-hymnofsnuk "seher vakti 182.cadde" 13-hymnofsnuk "ey ahmet, etme zahmet" (2) 14-paparnoz "sev yada defol" 15-mirage "onspring" 16-mirage "master of buckets" (2) 17-nimloth "seksi gergedan" 18-nimloth "çekoslavakyalılaştırıldım" (2) 19-sughnuk "letonya halkı tırttır" 20-sughnuk "yasal uyarı" (2) 21-philoxenus "vejeteryan punk böceği" 22-tuor_annare "argonath" 23-aegean "life sucks" 24-diablesse "mor kuzu" 25-elvyn "kalbimden bir parça" 26-mino "ben böle distorionu" 27-predator- "?" 28-aktiftablet "pek şeniz bugün" 29-agirol "?" 30-che "melancholy" 31-che "iki gözüm iki çeşme" (2) 32-jandor "salladık" 33-trgdy "senden yadigar" 34-sir "kozmik düdük" 35-lexius "bacak omuz" 36-octopus "kopuk kopuk" 37-erutan "living in heaven" 38-wendigo-diablesse "energizer tav$ani" 39-werewolf "richard nixon" 40-aktiftablet "kuytu" (2) 41-lexius "dam üstünde tikiler" (2) 42-tuor_annare "umbar" (2) 43-tarist "ibrahim tatlises ve vakvakları" 44-black-ice "uçucaksan, haber ver" toplam 44 adet şarkı yarışmaya girip katerogilerin ön elemeleri başladı akşama doğruda yada yarın sabah pati üyelerinin oylamasına sunulacaktır.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 tüüh keşke ben de katılsaymışım[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar