Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Heyecan kasırgası aşk! tutku! macera! kan! nefret! dalevera! HEPSİ BU FİLMDE..... Darkmoon Studios Gururla İftaharla ve Heyecanla Sunar YILIN BOMBASI RETURN OF THE ZURNACI dayrektıd bay > Diablesse pırodakşın bay > Wendigo fiçiring; Bonepart as Kötü adam Dynamick as hain kel Diablesse as masum guzel Wendigo as Yerel kahraman figuranlar; Dresquin, Szasstam, Griz, Silthanas as K.G.C. Sharks as Destek Kuvvet filmi explorerda izlemek için ::> 800 kb Animasyon Explorer da izlemek için bu guzide eseri download etmek için ::> 1.7 Mb exe dosyası download edileybıl[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja [Bu mesaj Wendigo tarafından 31 Ekim 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bu kapışmanın sonucu paticik açısından hayırlı gözükmüyor :D[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Moonchild: Kesinlikle yılın bombasi. Wendicim ellerine sağlük ;)=[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Allah diyorum :)[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 eheh biraz daha slow motion yapsaydınız yazıları. yakalayacam diye anam ağladı :D güzel olmuş.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ehüehüe çok iyidi :D [signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| [Bu mesaj sheref tarafından 31 Ekim 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 AHAHA süper =)[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Dynamick in foto da iptal oldum[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| [Bu mesaj sheref tarafından 31 Ekim 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Off yine mutlu son yeter artıkl azıcıkta kötüler ve keller kazansın :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Hehe süper :D[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 içlerindeki yönetmen ruhları açığa çıkmaya başladı insanların bir bir =)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ehehe :) keller de kazanır elbet... benim dandik ekran kartım yuzunden flash ı yaprken biz de hersey biraz daha yavas gorunuyodu. o yuzden sanırım az biraz hızlı olmus gecisler... kader artık naapalım ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ahah süper.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 İzleyip görelim :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Filmin giriş güzel hız kesmeyen müzik ve haraketlilik ön planda fakat yarısında müzik kesiliyor ve insanın gözü lan yavaş azcık derken yorulmaya baslıyor ve haliyle - puan sonunda ise o artık ev kadını olayı ise güzel bir bitiş sahnesi yapmış oskar a aday fakat kazanır mı onu rakip filmler belirleyecek gibi figüranlardan ben güzel oynamışım en can alıcı yerde seyircinin gülmesini sağlayarak ilaç gibi glemişim ehe grisin benide ısırır mı olayı güsel :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan [Bu mesaj DynamicK tarafından 31 Ekim 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Üstün performansından dolayı zor rolünü bile kolaylıkla halletmesinden dolayı Oscar goes to Dyna ....[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Aşırı şiddet içeriyordu heralde ondan Rtük yasakladı :p[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ilerde wendigo bunu sana izletip izletip ''ben senin için film bile çektim hülen'' diye başına kakacak bence diablesse ben şimdiden uyarayım :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Hiç bir zaman bunu söylemesini gerektirecek bir durumumuz olmayacak ki =o) Hem film de neymiş peh! O bana besteler yapıyor =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Nazlı Yarim Haber Salmış bizim zurnacının mı yoksa :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Sufer ya hele o cetenin yardıım cagırdıgı grubun fotosu mukemmel..[signature][hline]tAKA, 21 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki: düşünüyorum bulamiyorum parlak fikirlere açığım inşaata götürüp en tepeden aşşa itecem aslinda çarptım süsü vererek yok olmaz ilac katsak anlasilir hmm vurdursak ceteye yiksak yine anlasilir ee nasil olacak bu iş? sheref, 21 Ekim 2004 01:02 tarihinde demiş ki: bana gönder ona hayatımı anlatayım.. -------------------------------------------- http://forum.hepdurgun.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 en az 2 oscar alır.. muhaeuheauh süper.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Çok güsel olmuş ama yazıları takip edene akdar canım çıktı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Şokela diye beste ha... ben bile daha iyisini yaparım be..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 beste nerden çıktı daha yapıyorum destur ama guzel isim, bestenin adı "Şukela Yarim" olabilir mesela ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar