zydar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bnm gibi olanlar varmıdır bilmyiorum ama tatil döneminde genel oalrak bir patlama vardı bu hadisede. Herkez gece ayaktadır. sabaha karşı yatılır. öğlene doğru kalkılır hatta akşam üstü kalkanlarda var. (ben mesela) Her halde yıl boyunca ailenin-okulun vermiş olduğu bi zorlama yüzünden gece 11-12 yatak sabah 8 -7 kalkış (genel olarak) insanı kasyıodu. Tatil oldu bitti tabi saatler. Artık özgürlük içersinde istediğimiz saatte yatmak istediğimiz saatte kalkmak var. Valla kendi açımdan bakarsam bunun bir esiriyim. Ve gittikçe bir vampire benzemeye başladım. Güneşi göremez oldum :-) Sabah karşı alacakaranlık ta o güzel anda yatıyorum, öğleni geçerken 4 gibi fln kalkıyorum. Bu topiği neden açtım? Sizce gündelik hayata olabilcek zararları nelerdir mesela? Sizde de aynı yaşam biçimi mevcut mu? Pati halkı ne düşünüyor bu vampirlik hakkında..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 * ısırır *[signature][hline]Sol azı dişime dolgu yaptırdım. Az biraz fitilim bu sefer.Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 eheh 3. vampir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ben de aynı dertten müzdaribim, programım uzun süredir çok bozuk. Ortalam 5 gibi yatardım, bugün bir kitap aldım elime onu bitireceğim diye hala ayaktayım işte, nereye kadar gideceğim bilinmez. Keza tatil dönemleri hep böyleyim uzun süredir, son zamanlarda okul dönemi de işi lakayıtlığa vurup 3-7 veya 4-7 gibi saatlerde yatıp kalktığım oluyordu ama tabi tatil olayı apayrı ve dediğin gibi "vampirlik". Gündelik hayato normal şekilde yaşamam için en azından bazı gereklilikler olduğunu düşünüyorum. Yani sabah kalkınca kazanacağım bir şeyler ama aklıma gelmiyor. Ondan bu yaşayışım pek bir şeye zarar vermiyor. Ha zaten hava sıcak sabah dışarıda yapacak iş yok, aslında mantıklı sayılır bu düzen. Yine de belli saatler arası beni zorlayacak işler olsa, rahatça düzene girerim. Tabi ara sıra 40 saat falan uyumayıp, düzene girme denemeleri yapıyorum ama eninde sonunda bozulmaya mahkum şeyler bunlar. Bugüne kadar çok zararını görmedim. Sadece göz altları kötü oluyor biraz, arada anam takılıyor-bu hayatın hayat değil-. Eh aslında memnunum. "Bu da böyle bir anımdır." Ahea[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben yine her zamanki gibi yatıp kalkıyorum. sevmem uykusuzluk filan.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 uo ya cok kaptırdıgım yıllarda yaz dönemi saat sabah 9 da yatıp 11-12 civarı kalkıyordum her gün böyle 3 saat uyku ile 1 hafta sonunda ise 9 saat uyuyordum :) normalde 5 saat uyku yeter aslında uyku düzenn bozuluyor tabiki sağlıksız degil böylesi hele yaz bitince okula gidenler için ayrı bir zorlugu var tekrar alıştırmanız lazım bünyeyi erken kalkmaya[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 benim gibi 10-11de yatıp(sabah) akşam 6da kalkma :) aslında 3-3.5 gibi kalkarım ama bugün 6da kalktım. ama gece uykusu ayrıdır.özledim yav[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ya abiciğim bu konu üzerinde yorum yapılacak birşey yok ki. Yani ne bileyim ben "ıstırır" deyip geçtim. Eğer zaten etkiliyorsa sizi uyumayın bir gün, dışarı çıkın, zombi gibi dolaşın etrafta. Zaten yanlış birşeyler varsa o sırada hissedersiniz. Sonra da akşam normal insanların (Normallik kavramı da tartışılabilir bir konu tabii ki) hayat düzenine girersiniz.[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben yatıyorum iyi geceler herkeze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bak ya hala gece diyo :P mersin'de birazdan öğlen sıcağı başlayacak. Hadi iyi uykular sana.[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Uyumayın yahu, davaya ihanettir. :p[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Yoldaş sen o zaman uyuma. Savunursun davayı. * ufaktan ufaktan kaçma eylemlerine hazırlanır *[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Sigara iciyorsan kilo verirsin boyle yamuk yumuk yasamla.. Sigara icmiyorsan abur cubura yuklenip got gobek yaparsin[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bir ara -kıştı bir de- uzun süre senin gibi yaşadım. Kış olması sebebiyle her yer daimi karanlıktı. Vücud, sistem vs kaldırıyor ama psikoloji kaldırmıyor be abi... Kendi kendine girdi düzene belli bir süre sonra. Kış neyse ölü bir dönem, senenin iğrenç işe yaramayan zamanları (Bence. Nefret ederim kıştan) falan ama yazı harcamayalım bu şekilde. Güneş var, deniz var, kızlar var, çiçekler ve böcükler... ayrıca güneş var. Değerlendirmek lazım yazı bir şekilde :) Ne biliim İstanbul'da yaşıyorsan en azından bi Adalar yap :D (Yazın Adalara gitmeyen, İstanbullu değildir) Parkorman a git, Bebek'te kahvaltı yap (Dur! Ben sapıyorum konudan...) Vampir olmak iyi değildir. İmza: Güneşe Tapan Putperestler Birliği[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 [signature][hline]chiptech.Seni unutmicaz Windshade..."Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bana uyar :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Sonunda pati halkınında gercekleri ögrenmesi güzel olmuş senelerdir wampir başıma yaşıyodum artık benim gibi olan arkadaslarım var ehaeuhae :D Bu arada Güneş ışındaki kızlardan fayda gelmio ama ay ışıgındakilerden cok fayda var :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ben ınsanım oh valla 7 en gec 8 de kalkarım gece 2 3 cıvarı yatarım yazları bole..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]asdastasb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben en fazla 3e kadar daynabiliyorum 11 olmadanda kalkıyorum zaten evdekiler çok ses yapıyo kalkmak zorundayımn =(([signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Yanlış, yanlış. Cık cık... :p Evet yalnız olmadığımızı farkettik, kendini göstermeyen bu kitle şimdi şimdi kendi gücünün farkına varıyor ahah.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Haydi toplaşalım ve ısıralımm!![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 2 gun once tatıldeydım ve 3 gun uykusuz kaldım toplam uyudugum saat 4 ü gecmemıstır ve sokakta kımseler yoktu sadece ben ve bı arkadasım[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Chiptech, 31 Temmuz 2005 09:00 tarihinde demiş ki: 10 dolar.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ben hava ısındıkça uyumuyorum siz ne diyorsunuz yahu. Artık termostat mı koymuşlar bilemem, hava sıcaklığı 25 C dereceyi geçtiği anda benim uyku iptal. Zaten sabah akşam kahve tüketen bir insan olduğum için ve uykuyu zaten sevmediğin için sıcak yaz süper oluyor. Zararları ne, ben üç gün uyumamıştım, sonunda halüsilasyonlar görüyorsunuz, olmayan sesler duyuyorsunuz. Eller titriyor, ışığa karşı aşırı hassasiyet başlıyor, suratınız rezalet bir hal alıyor (mor göz altları, şiş göz torbaları, kırmızı, çapaklı ve kısık gözler, sarı bir surat, vs...). Dikkatinizi kesinlikle toplayamıyorsunuz, arada sırada kayıyorsunuz, 5 dklık falan bilinç kayıpları oluyor. Hiç tavsiye etmem. 48 saat kadar uykusuz kaldıysanız, mutlaka serin bir yer bulup 3 saat kadar zıbarın, sizi bir 30-35 saat daha götürür. Yalnız zorladıkça, her saat başı uykunun sizi götüreceği ayıklık azalır ve eğer benim gibi azgın bir caffein kullanıcısı değilseniz çöküşünüz daha hızlı olur. Ha bir de iğrenç başağrılarını söylemeyi unutmuşum, uykusuzluk başağrısı da yapar. Nedeni beynin dinlenmeye vakit bulamaması diye düşünmekteyim. Siz siz olun, ne kadar vampirik veya benim gibi insomniac bile olsanız, günde 3 saat kadar uyumaya çalışın, çok şey farkettirir. Tavsiyem, sabaha karşı 4-5 sularından, güneşin kendini hissettirdiği 9 civarına kadar uyumak, günün en serin saati o. Herkese iyi uykular, ben kahve bulmaya gidiyorum.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yaw siz ne diyorsunuz.Ayrı bir yaşam tarzıdır vampirlik sabah 5 de 6 da yatarsın akşama doğru kalkarsın.senin gibi olmayan normal insanlar yatmaya başlarken senin için gün daha yeni başlar ve senin comunity üyelerin bir başkadır.Gece yapılabilecek şeyler çok daha çeşitlidir.(Hele bodrum gibi bir yerde).Sabaha kadar içersin feneri çorbacıda kapatırsın.Ders çalışmak için ideal zamanlardır.Ya da bilgisayarda bir şeyler kasmak için.Sokaklar sessiz olduğundan daha bir dikkatini toparlarsın.Sonracığıma gecenin bir gizemi vardır.Bütün pislikleri saklar kendini güvende hissedersin.Başkadır başka vampir olmak :)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar