Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampir oluyoruz gittikçe..

zydar

Öne çıkan mesajlar

Bnm gibi olanlar varmıdır bilmyiorum ama tatil döneminde genel oalrak bir patlama vardı bu hadisede. Herkez gece ayaktadır. sabaha karşı yatılır. öğlene doğru kalkılır hatta akşam üstü kalkanlarda var. (ben mesela)

Her halde yıl boyunca ailenin-okulun vermiş olduğu bi zorlama yüzünden gece 11-12 yatak sabah 8 -7 kalkış (genel olarak) insanı kasyıodu. Tatil oldu bitti tabi saatler. Artık özgürlük içersinde istediğimiz saatte yatmak istediğimiz saatte kalkmak var.

Valla kendi açımdan bakarsam bunun bir esiriyim. Ve gittikçe bir vampire benzemeye başladım. Güneşi göremez oldum :-) Sabah karşı alacakaranlık ta o güzel anda yatıyorum, öğleni geçerken 4 gibi fln kalkıyorum.

Bu topiği neden açtım? Sizce gündelik hayata olabilcek zararları nelerdir mesela? Sizde de aynı yaşam biçimi mevcut mu? Pati halkı ne düşünüyor bu vampirlik hakkında..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de aynı dertten müzdaribim, programım uzun süredir çok bozuk. Ortalam 5 gibi yatardım, bugün bir kitap aldım elime onu bitireceğim diye hala ayaktayım işte, nereye kadar gideceğim bilinmez.

Keza tatil dönemleri hep böyleyim uzun süredir, son zamanlarda okul dönemi de işi lakayıtlığa vurup 3-7 veya 4-7 gibi saatlerde yatıp kalktığım oluyordu ama tabi tatil olayı apayrı ve dediğin gibi "vampirlik".

Gündelik hayato normal şekilde yaşamam için en azından bazı gereklilikler olduğunu düşünüyorum. Yani sabah kalkınca kazanacağım bir şeyler ama aklıma gelmiyor. Ondan bu yaşayışım pek bir şeye zarar vermiyor. Ha zaten hava sıcak sabah dışarıda yapacak iş yok, aslında mantıklı sayılır bu düzen.

Yine de belli saatler arası beni zorlayacak işler olsa, rahatça düzene girerim. Tabi ara sıra 40 saat falan uyumayıp, düzene girme denemeleri yapıyorum ama eninde sonunda bozulmaya mahkum şeyler bunlar.

Bugüne kadar çok zararını görmedim. Sadece göz altları kötü oluyor biraz, arada anam takılıyor-bu hayatın hayat değil-. Eh aslında memnunum.

"Bu da böyle bir anımdır." Ahea[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
uo ya cok kaptırdıgım yıllarda yaz dönemi saat sabah 9 da yatıp 11-12 civarı kalkıyordum
her gün böyle 3 saat uyku ile
1 hafta sonunda ise 9 saat uyuyordum :)
normalde 5 saat uyku yeter aslında
uyku düzenn bozuluyor tabiki sağlıksız degil böylesi
hele yaz bitince okula gidenler için ayrı bir zorlugu var tekrar alıştırmanız lazım bünyeyi erken kalkmaya[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

Ya abiciğim bu konu üzerinde yorum yapılacak birşey yok ki.
Yani ne bileyim ben "ıstırır" deyip geçtim. Eğer zaten etkiliyorsa sizi uyumayın bir gün, dışarı çıkın, zombi gibi dolaşın etrafta. Zaten yanlış birşeyler varsa o sırada hissedersiniz. Sonra da akşam normal insanların (Normallik kavramı da tartışılabilir bir konu tabii ki) hayat düzenine girersiniz.[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz
Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara -kıştı bir de- uzun süre senin gibi yaşadım. Kış olması sebebiyle her yer daimi karanlıktı. Vücud, sistem vs kaldırıyor ama psikoloji kaldırmıyor be abi... Kendi kendine girdi düzene belli bir süre sonra. Kış neyse ölü bir dönem, senenin iğrenç işe yaramayan zamanları (Bence. Nefret ederim kıştan) falan ama yazı harcamayalım bu şekilde. Güneş var, deniz var, kızlar var, çiçekler ve böcükler... ayrıca güneş var. Değerlendirmek lazım yazı bir şekilde :) Ne biliim İstanbul'da yaşıyorsan en azından bi Adalar yap :D (Yazın Adalara gitmeyen, İstanbullu değildir) Parkorman a git, Bebek'te kahvaltı yap (Dur! Ben sapıyorum konudan...)

Vampir olmak iyi değildir.
İmza: Güneşe Tapan Putperestler Birliği[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda pati halkınında gercekleri ögrenmesi güzel olmuş senelerdir wampir başıma yaşıyodum artık benim gibi olan arkadaslarım var ehaeuhae :D Bu arada Güneş ışındaki kızlardan fayda gelmio ama ay ışıgındakilerden cok fayda var :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

Haydi toplaşalım ve ısıralımm!![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hava ısındıkça uyumuyorum siz ne diyorsunuz yahu. Artık termostat mı koymuşlar bilemem, hava sıcaklığı 25 C dereceyi geçtiği anda benim uyku iptal. Zaten sabah akşam kahve tüketen bir insan olduğum için ve uykuyu zaten sevmediğin için sıcak yaz süper oluyor.

Zararları ne, ben üç gün uyumamıştım, sonunda halüsilasyonlar görüyorsunuz, olmayan sesler duyuyorsunuz. Eller titriyor, ışığa karşı aşırı hassasiyet başlıyor, suratınız rezalet bir hal alıyor (mor göz altları, şiş göz torbaları, kırmızı, çapaklı ve kısık gözler, sarı bir surat, vs...). Dikkatinizi kesinlikle toplayamıyorsunuz, arada sırada kayıyorsunuz, 5 dklık falan bilinç kayıpları oluyor. Hiç tavsiye etmem.

48 saat kadar uykusuz kaldıysanız, mutlaka serin bir yer bulup 3 saat kadar zıbarın, sizi bir 30-35 saat daha götürür. Yalnız zorladıkça, her saat başı uykunun sizi götüreceği ayıklık azalır ve eğer benim gibi azgın bir caffein kullanıcısı değilseniz çöküşünüz daha hızlı olur. Ha bir de iğrenç başağrılarını söylemeyi unutmuşum, uykusuzluk başağrısı da yapar. Nedeni beynin dinlenmeye vakit bulamaması diye düşünmekteyim.

Siz siz olun, ne kadar vampirik veya benim gibi insomniac bile olsanız, günde 3 saat kadar uyumaya çalışın, çok şey farkettirir. Tavsiyem, sabaha karşı 4-5 sularından, güneşin kendini hissettirdiği 9 civarına kadar uyumak, günün en serin saati o.

Herkese iyi uykular, ben kahve bulmaya gidiyorum.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw siz ne diyorsunuz.Ayrı bir yaşam tarzıdır vampirlik sabah 5 de 6 da yatarsın akşama doğru kalkarsın.senin gibi olmayan normal insanlar yatmaya başlarken senin için gün daha yeni başlar ve senin comunity üyelerin bir başkadır.Gece yapılabilecek şeyler çok daha çeşitlidir.(Hele bodrum gibi bir yerde).Sabaha kadar içersin feneri çorbacıda kapatırsın.Ders çalışmak için ideal zamanlardır.Ya da bilgisayarda bir şeyler kasmak için.Sokaklar sessiz olduğundan daha bir dikkatini toparlarsın.Sonracığıma gecenin bir gizemi vardır.Bütün pislikleri saklar kendini güvende hissedersin.Başkadır başka vampir olmak :)[signature][hline]Viva la creativa!!!
ThIs gAmE LoVeS Me
mon bloque
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...