Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 gunluk Key buldum bunu nasil normal keye ceviririm??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
10 gunluk key buldum ama buna dewam etmek icin 100 ytl mi vercem yoksa normal aylık para yi mi odiycem bole dewam mi ederiliyo bole ypaan varsa solermi[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
cd parsi sorun degil[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Orjinal oyun kutusu satın alman gerekiyor, para ödeyip devam edebilmek gibi bir şansın yok. Blizz cdkey satmıyor. Ama www.gamersloot.com gibi sitelerden cdkey siparişi verebilirsin[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
hyr arkadasimin arkadasi 10 gunluk keyi varmıs daha sonra bunu dewam ettirebilmis o oyle oyunu almamis[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
hayır 10 günlük guest pass den dewam edemezsin oyunu alman lzm o sadece deneme sürümü gibi oyunun[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
bende bilmiyorum ama custodem dedi :) gormus arkadasi dewam etmis iste ben onun yalancisiyim ama emin olmak istiyorum[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
BullDoG, 31 Temmuz 2005 19:47 tarihinde demiş ki:
ama kastigim adam kaliyo yane sadece kutuyu almam lazim diyosunuz

[Bu mesaj BullDoG tarafından 31 Temmuz 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]

Evet aynen öyle karakterleri kalıyor. Bende öyle başlamıştım oyuna zamanında araştırmıştım ordam biliyorum.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
seni biliyoruum malibu :) benden 2 gun sonra basldin bir baktim lvl 20hunter olmussun :D bile[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...