Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: vaniLLe, 28 Temmuz 2005 17:56 tarihinde demiş ki:gercekten(!) asik olan birisi... yeni birisiyle yapamaz.... onu birakin, yeni birisiyle olmayi aklindan bile geciremez. bence Bu sanırım aşık olduğun kişiyle nasıl bir ayrılık yaşadığına, - mesela zorunlu fakat iki tarafın da istemediği bir ayrılık mı, yoksa karşı tarafın mı terk etmesi-, ayrılıktan ne kadar süre geçtiğine ve bu süre içersinde neler yaşadığına bağlı olarak değişir bence. Ama dediğin şey kessinlikle aşık olduğun kişiyle beraberken geçerliliğini korumalıdır en azından.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 28 Temmuz 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: vaniLLe, 28 Temmuz 2005 17:56 tarihinde demiş ki: gercekten(!) asik olan birisi... yeni birisiyle yapamaz.... onu birakin, yeni birisiyle olmayi aklindan bile geciremez. bence işte aşk sevgi falan bunlar garip şeyler. oyle birisi çıkar ki karşısına, 2. gününde acıyı siler.. ilerleyen zamanlarda diğer kız aklına bile gelmez hatta gelse bile ulan ne aptalmışım replikleri dökülür ağzından.. bu da bence ;)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 zaman zaman zaman zaman hmmm o zaman demiş kızılok[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bu akşam ölürüüm beni kimse tutamaz sen bilem tutamazsın yıldızlar tutamaz + 1 duble bardak black label = kesin çözüm hehe ama oturdugun daire 2. kat veya üstü ise tavsiye etmiyoruz[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Nasıl ayrıldığınızı bilmiyorum ama herkes uzaklaş diyor bence üzerine git otur düşün ben 2 yıl olmasa da 1.5 yıl çektim ama biliyor musun sonunda kurtuluyorsun yine hayat karşında ama o üzüntüyü yaşamak bile güzel ;] sevgisizlik ayrılıktan daha zor diyeyim sana.... Şu anda sana bu laf çok yalan gelebilir nasıl yalan diyordum bak bal gibi çekiyorum ama ne bileyim...[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: _gZm_, 28 Temmuz 2005 17:08 tarihinde demiş ki: ben asık olmadım bılmem ama duyduguma gore 2 yıl cekenler!!! varmıs... Laf sokmayalım plz.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yanniz kalma surekli arklarinla falan takil bole hem hatirlamassin -zaman tek we en etkili ilac ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 birz zor kurtulursun ayrılık acısından.belli bi zaman baya hırpalar seni ama sonuçta hepsi geçer.ne demişler zaman herşeyin ilacıdır.onun için sende zamana bırak biraz[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: _gZm_, 28 Temmuz 2005 17:08 tarihinde demiş ki: duyduguma gore 2 yıl cekenler!!! varmıs... 4 yıl çeken, hatta bunun yüzünden ölümün eşiğine gelen birini tanıyorum.. Yemekten kesildi. 15 kilo falan verdi hastaneye yatırıldı. Bu kadar büyüktü aşkı.. eh bende 2.5 sene çekmiştim zamanında.. Platonik bir aşktı, çocukluk aşkıydı tabii orta 2 nin yarısına kadar sürmüştü.. ondan sonra da bi daha aşık olmadım/olamadım.. karşılıklı bi aşk yaşayamadım. :( Ama şunu söyliyim, bence aşksızlık, aşk acısından daha kötü.. ve.. said: Forseti, 28 Temmuz 2005 18:23 tarihinde demiş ki: ama o üzüntüyü yaşamak bile güzel ;] sevgisizlik ayrılıktan daha zor diyeyim sana.... çok çok doğru bi tespit. %100 katılıyorum.. boyle de bi yazım vardı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 wow oyna[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Zaman diye bi ilaç varmış. onu dene[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: forgiver, 28 Temmuz 2005 11:08 tarihinde demiş ki: koşacaksın rofl[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: sheref, 28 Temmuz 2005 19:09 tarihinde demiş ki: Zaman diye bi ilaç varmış. onu dene +1 ayrıca başka birisini bul gitsin.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben hıc asık olmadım bılmıyorum... umarım ask acısını ogrenmek zorunda da olmam!! cok kotu bısı ıyy gerek yok aska ben halımden memnunum:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 madem aşık değilsiniz niye çıkıonuz diye bi kişi gelirse yaşatmam. asda[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 madem çıkıyosunuz, niye aşık değilsiniz.. (bug abuse)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ask ve sevmek cok farklı seylerdır bılmem anlatabıldım mı? ask hayranlıktır,onunla olmayı arzulamaktır ama sevgı asktan cok daa ustundur,sevgı baglılıktır sevgınle uzulmek bıle sana mutluluk verır sevdıgın yanındaysa...sevgı ne olursa olsun vazgecmemektır ama askta bızamn sonra vazgecebılıyosun! bıııpp bıııp :)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Asik olmak akil kari bi olay degil ki, olmaya basliyosan kizdan ayrilacan[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bence de sevgi ile aşk karşılaştırılamaz. sevgi sağlam temellidir, uzun sürelidir ama bunları karşılaştırmak bence elmayla armutu karşılaştırmak gibi bişi. tamam ikiside meyve ama ikisinde ayrı bi hazzı var.. zaten esprisine sordum, yoksa tamam, çocukluk aşkımızdan başka aşkımız olmadı dedik ama herhalde bizde sap gezmedik. Yani berbaerlik için illa aşk olması gerekmiyor. Hatta bazı durumlarda aşk ilişkiyi yıpratıyor..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 28 Temmuz 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Tamam gizem ayrılıyoruz. :P[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bırak ya sen[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Buyur?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bug buldum 50 k verin söyliyim. said: MartinLGore, 28 Temmuz 2005 19:45 tarihinde demiş ki: madem çıkıyosunuz, niye aşık değilsiniz.. (bug abuse) Hadi tutun fixliyelim..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Head, 28 Temmuz 2005 19:08 tarihinde demiş ki: wow oyna Tabi bu da deisik bi yaklasim[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: ultrAslan, 28 Temmuz 2005 17:02 tarihinde demiş ki: Wanqhinox hiç belli olmaz. Eger gercekten asiksan benim dedim gecerlidir merak etme ben eften püften asktan bahsetmiorum[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar