-Drizzt- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Jadelith, 28 Temmuz 2005 11:12 tarihinde demiş ki: başka kız bul. daha iyi bir yol yoktur. başkasıyla beraber olacaksın en kısa sürede. [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ben bise söliyim eger cidden seviosa ki ben yasadim ne kadar kiz deistirmesine ramen onu unutamio insan ben ayrilmamizdan 2 ay gecti (bu sürede 3 kiz deistrdim) ama olmadi insan bi gün oturup fotoroflarina bakarken yakmaya caliriken buluo kendisini Ask feci bise sakinin[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 seyahat et sabit durma[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Peki sadece kızdan mı ayrılmak peki aileden arkadaşalrdan ayrılırsak?[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ya aile önemlide bana arkdaslardan ayrilmak fazla koymaz :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Niye arkadaştan arkadaşa değişir... Bana kızdan ayrılmaktan daha çok koyacağı belli de.[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 mesela benim gibi yapabilirsin onun kötü yanlarını düşün nefret etmeni sağla biz ayrılalı 4 gün oluyor şimdi elime geçse boğarım :([signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: ultrAslan, 28 Temmuz 2005 12:55 tarihinde demiş ki: mesela benim gibi yapabilirsin onun kötü yanlarını düşün nefret etmeni sağla biz ayrılalı 4 gün oluyor şimdi elime geçse boğarım :( Ah Ah senin ondan ne kadar nefret ettin belki ne kadar sevdini gosteriodur sana unutma bu sözümü[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yok abi niye nefret ediyim ki o kadar şey yaşamışım. seyehat + arkadaş ortamı iyi gelebilir[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Seyehatten geri dönünce nolcak gene ayni ortam ayni yerle bi sekilde onu hatirlatir sana[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 çeşmeye gittim bakalım iyi gelecekmi :)[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Wanqhinox hiç belli olmaz.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bosver unutma...zatn ıstesende unutamazsın gercekten asık olduysan! ben asık olmadım bılmem ama duyduguma gore 2 yıl cekenler!!! varmıs... valla kolay gelsın sana sabır ve benzerı seyler dılıyorum:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 zaman her seyın ıhtıyacıdır bunu unutma..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Biriyle beraber olsamda ayrılsam diyorum (o derece umutsuzum:() "Sonunda biriyle beraberdim ve tamda hayallerimdeki kızdı... ama yine rüyaymış:("[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 telefonunu sil..arkadaşlık etme..msnden konuşma...zor biliyorum...msjlaşmak tekrar iletişim kurmak belki de "seni yeniden seviyorum" cümlesini duymak isteyeceksin ama iradene hakim ol ve sil hayatından..bir daha merhaba bile diyemeyeceğin bir duruma getir..başka bir kıza yönelmeni tavsiye etmem..çünkü bu sefer başkalarını üzebilirsin ..bu yanlış bir şey ama ne yazık ki erkeklerde kızlarda bunu yapıyor...İnsanlar birbirini üzüyor..kendin atlat sen..arkadaşlarınla fln..hobilerinle ilgilen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 eger gercekten asiksan, ayrilik acisindan kurtulman imkansiz. film izlemek, müzik dinlemek ; anlik rahatlamalar ..[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bence umutsuz duruma düşürmesek :) ...tamam bence de kolay değil ama imkansızı kabul etmeyelim daha güzel olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Hamatula, 28 Temmuz 2005 17:22 tarihinde demiş ki: telefonunu sil..arkadaşlık etme..msnden konuşma...zor biliyorum...msjlaşmak tekrar iletişim kurmak belki de "seni yeniden seviyorum" cümlesini duymak isteyeceksin ama iradene hakim ol ve sil hayatından..bir daha merhaba bile diyemeyeceğin bir duruma getir..başka bir kıza yönelmeni tavsiye etmem..çünkü bu sefer başkalarını üzebilirsin ..bu yanlış bir şey ama ne yazık ki erkeklerde kızlarda bunu yapıyor...İnsanlar birbirini üzüyor..kendin atlat sen..arkadaşlarınla fln..hobilerinle ilgilen... aynı okuldayız eylül dedin mi hergün görücem yine. o yüzden silemem. bi köşede durmalı ve acı vermemeli sadece. uzun vadede yine bişeyler olabilir belki... o zamana kadar huzur istiyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: vaniLLe, 28 Temmuz 2005 17:26 tarihinde demiş ki: eger gercekten asiksan, ayrilik acisindan kurtulman imkansiz. film izlemek, müzik dinlemek ; anlik rahatlamalar .. film müzik daha da depresif yapar insanı. tabii ne dinlediğinede bağlı.. Gidip benassi dinlesen olmassın tabi :) Ayrılık acısının tek kurtuluşu vardır. Yeni bi hatun bulmak. tabii karşılıklı birbirinizi sevip sayarsanız..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 abi inanıyorum çıkacak bi gün karşıma o kız işte. karşılıklı sevebileceğim ruh ikizimi bulucam lan bi gün!! bi gün böyle yolda yürürken karşılaşıcaz! :P[closer filminden çok mu etkilendim ne?] film ve müzik geçici rahatlatıyor gerçekten ama yapıcak başka işim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 1 adet turist rus[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: MartinLGore, 28 Temmuz 2005 17:38 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 28 Temmuz 2005 17:26 tarihinde demiş ki: eger gercekten asiksan, ayrilik acisindan kurtulman imkansiz. film izlemek, müzik dinlemek ; anlik rahatlamalar .. film müzik daha da depresif yapar insanı. tabii ne dinlediğinede bağlı.. Gidip benassi dinlesen olmassın tabi :) Ayrılık acısının tek kurtuluşu vardır. Yeni bi hatun bulmak. tabii karşılıklı birbirinizi sevip sayarsanız.. rahatlatan türden müzigi ve de komedi tarzi filmleri kastetmistim .. gercekten(!) asik olan birisi... yeni birisiyle yapamaz.... onu birakin, yeni birisiyle olmayi aklindan bile geciremez. bence[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 28 Temmuz 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Acıyı sindire sindire yaşa nasılsa acı hafızası diye birşey yok, sonraki aşkında aynı hataları yapmanı engeller.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Müzik olabilir, çok seveceğin bir grup bulursan o seni baya bir idare edebilir. Herhangi önemli bir amaç olabilir, öss, yatay geçiş, resim kursaları vs gibi sana bir şey katacak ya da kazandıracak. Biraz da sanırım gelecek konusunda umutlu olman lazım kolay kurtulabilmek için. Onun dışında acının yıkıcı değil yapıcı olmasına gayret edersen baya bir şey kazanmış olursun.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar