Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrılık Acısından Kurtulmanın Yolları

bonfbonf

Öne çıkan mesajlar

Ben bise söliyim eger cidden seviosa ki ben yasadim ne kadar kiz deistirmesine ramen onu unutamio insan ben ayrilmamizdan 2 ay gecti (bu sürede 3 kiz deistrdim)

ama olmadi insan bi gün oturup fotoroflarina bakarken yakmaya caliriken buluo kendisini

Ask feci bise sakinin[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ultrAslan, 28 Temmuz 2005 12:55 tarihinde demiş ki:
mesela benim gibi yapabilirsin onun kötü yanlarını düşün nefret etmeni sağla biz ayrılalı 4 gün oluyor şimdi elime geçse boğarım :(

Ah Ah senin ondan ne kadar nefret ettin belki ne kadar sevdini gosteriodur sana unutma bu sözümü[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...
Sosyal ağlarda paylaş

bosver unutma...zatn ıstesende unutamazsın gercekten asık olduysan! ben asık olmadım bılmem ama duyduguma gore 2 yıl cekenler!!! varmıs...
valla kolay gelsın
sana sabır ve benzerı seyler dılıyorum:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Sosyal ağlarda paylaş

Biriyle beraber olsamda ayrılsam diyorum (o derece umutsuzum:()

"Sonunda biriyle beraberdim ve tamda hayallerimdeki kızdı... ama yine rüyaymış:("[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

telefonunu sil..arkadaşlık etme..msnden konuşma...zor biliyorum...msjlaşmak tekrar iletişim kurmak belki de "seni yeniden seviyorum" cümlesini duymak isteyeceksin ama iradene hakim ol ve sil hayatından..bir daha merhaba bile diyemeyeceğin bir duruma getir..başka bir kıza yönelmeni tavsiye etmem..çünkü bu sefer başkalarını üzebilirsin ..bu yanlış bir şey ama ne yazık ki erkeklerde kızlarda bunu yapıyor...İnsanlar birbirini üzüyor..kendin atlat sen..arkadaşlarınla fln..hobilerinle ilgilen...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamatula, 28 Temmuz 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
telefonunu sil..arkadaşlık etme..msnden konuşma...zor biliyorum...msjlaşmak tekrar iletişim kurmak belki de "seni yeniden seviyorum" cümlesini duymak isteyeceksin ama iradene hakim ol ve sil hayatından..bir daha merhaba bile diyemeyeceğin bir duruma getir..başka bir kıza yönelmeni tavsiye etmem..çünkü bu sefer başkalarını üzebilirsin ..bu yanlış bir şey ama ne yazık ki erkeklerde kızlarda bunu yapıyor...İnsanlar birbirini üzüyor..kendin atlat sen..arkadaşlarınla fln..hobilerinle ilgilen...

aynı okuldayız eylül dedin mi hergün görücem yine. o yüzden silemem. bi köşede durmalı ve acı vermemeli sadece. uzun vadede yine bişeyler olabilir belki... o zamana kadar huzur istiyorum!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 28 Temmuz 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
eger gercekten asiksan, ayrilik acisindan kurtulman imkansiz.
film izlemek, müzik dinlemek ; anlik rahatlamalar ..

film müzik daha da depresif yapar insanı.
tabii ne dinlediğinede bağlı.. Gidip benassi dinlesen olmassın tabi :)

Ayrılık acısının tek kurtuluşu vardır. Yeni bi hatun bulmak.
tabii karşılıklı birbirinizi sevip sayarsanız..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Sosyal ağlarda paylaş

abi inanıyorum çıkacak bi gün karşıma o kız işte. karşılıklı sevebileceğim ruh ikizimi bulucam lan bi gün!! bi gün böyle yolda yürürken karşılaşıcaz! :P[closer filminden çok mu etkilendim ne?]

film ve müzik geçici rahatlatıyor gerçekten ama yapıcak başka işim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 28 Temmuz 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
said:
vaniLLe, 28 Temmuz 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
eger gercekten asiksan, ayrilik acisindan kurtulman imkansiz.
film izlemek, müzik dinlemek ; anlik rahatlamalar ..

film müzik daha da depresif yapar insanı.
tabii ne dinlediğinede bağlı.. Gidip benassi dinlesen olmassın tabi :)
Ayrılık acısının tek kurtuluşu vardır. Yeni bi hatun bulmak.
tabii karşılıklı birbirinizi sevip sayarsanız..

rahatlatan türden müzigi ve de komedi tarzi filmleri kastetmistim ..

gercekten(!) asik olan birisi...
yeni birisiyle yapamaz.... onu birakin, yeni birisiyle olmayi aklindan bile geciremez. bence[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis....
Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis...

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 28 Temmuz 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Müzik olabilir, çok seveceğin bir grup bulursan o seni baya bir idare edebilir. Herhangi önemli bir amaç olabilir, öss, yatay geçiş, resim kursaları vs gibi sana bir şey katacak ya da kazandıracak. Biraz da sanırım gelecek konusunda umutlu olman lazım kolay kurtulabilmek için. Onun dışında acının yıkıcı değil yapıcı olmasına gayret edersen baya bir şey kazanmış olursun.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...