unac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 BAZEN KORKARIM BAZEN SADECE YÜRÜRÜM BAZEN HİÇ DÜŞÜNMEM BAZEN SİLER ATARIM BİR KALEMDE ARKAMA BAKMADAN YÜRÜRÜM BAZEN YORGANIN ALTINDAN HİÇ ÇIKMAK İSTEMEM BAZEN BÜTÜN ORGANİZASYONU BEN YAPARIM BAZEN SEFİLLERİ OYNARIM BAZEN POLYANAYI DÜZELTMEYE ÇALIŞIRIM BİRŞEYLERİ BAZEN HİÇ DOKUNMAM ÖYLE KALIR. BAZEN SESSİZLİĞİ ASLA BOZMAM BAZEN SESSİZLİĞİ ÖZLERİM... YALNIZIM YİNE BEN VE ÇARESİZ... AĞLAYIP TANRIYI KANDIRMAYA ÇALIŞMAK NAFİLE ARTIK BAZEN TANRIYLA KONUŞURUM BAZEN YÜZÜM TUTMAZ... SEN....... AKLIMA DÜŞTÜN BİRDEN... BİRŞEY YAPAMAZ DÜŞÜNEMEZ OLDUM... BAZEN SANKİ TEK GÖREVİM SENİ GÜLDÜRMEK OLDUĞUNA İNANIRIM KLASİK AMA SEN GÜLÜNCE DAHA GÜZELSİN. UNUTMAYA ÇALIŞIRIM SENİ,SONUNU BİLDİĞİM İÇİN BEN BU FİLMİ Bİ YERDEN İZLEMİŞTİM BU NE İLK NEDE SON BİLİYORUM BU HAYATIN NAKARATI HERGÜN AYNI AMA SEN OLMASAN BELKİDE ASLA ÇEKMEM BU HAYATI AKLIMDA SANA SÖYLEMEK İSTEDİĞİM BİR SÜRÜ SÖZ ANLAMSIZ,BOŞ,... OYSA İLK AŞKIMDA DA TATMIŞTIM BU DUYGUYU İNSAN YAPTIĞI HATAYI TEKRARLAMAYAN EN AZINDAN TEKRARLAMAMAYA ÇALIŞAN Bİ VARLIKTIR GALİBA AŞKLA BİRLİKTE İNSAN OLMAKTAN ÇIKIYORUM. AŞLA BİRLİKTE TANIMLANAMAYAN Bİ VARLIK OLUYORUM...[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO
sir Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ıı güzel yazılmış, akıcı, zıtlıklar, tanımlar güzel kurulmuş.. ancak caps'le yazılan şeyleri pek sevmiyoruz buralarda.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Evet fena olmamış ama caps olayı yüzüden doğrudan antipati oluşturdu bende.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
nuisance Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bence çok ii ya çok begendim içinde kendimi buldum hoş bişey ya :=)[signature][hline]Kadınlar ne yapmaları gerektini bilirler ve yapmazlar yapmayarakta mesaj verirler :P
unac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 valla caps e bu kadar garezinizin olduunu bilseydim yapmazdım:)[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO
helena Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 capsi bir yana bırakırsak gayet iyi olmuş =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Güzel yazı olmuş bi an caps'tan çıktım yani :S[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
unac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 alın burdan okuyun bea! ------------------------------- Bazen korkarım Bazen sadece yürürüm Bazen hiç düşünmem Bazen siler atarım bir kalemde arkama bakmadan yürürüm Bazen yorganın altından hiç çıkmak istemem Bazen bütün organizasyonu ben yaparım Bazen sefilleri oynarım Bazen Polyana yı Düzeltmeye çalışırım bir şeyleri Bazen hiç dokunmam öyle kalır. Bazen sessizliği alsa bozmam Bazen sissizliği özlerim... Yalnızım yine ben ve çaresiz... Ağlayıp Tanrı yı kandırmaya çalışmak nafile artık Bazen Tanrı yla konuşurum Bazen yüzüm tutmaz... SEN....... Aklıma düştün birden... Birşey yapamaz düşünemez oldum... Bazen sanki tek görevim seni güldürmek olduğuna inanırım Klasik ama sen gülünce daha güzelsin. Unutmaya çalışırım seni,sonunu bildiğim için Ben bu filmi bir yerden izlemiştim Bu ne ilk ne de son biliyorum Bu hayatın nakaratı Hergün aynı... Ama sen olmazan belkide çekmem bu hayatı Aklımda sana söylemek istediğim bir sürü söz Anlamsız,boş,... Oysa ilk aşkım da da tatmıştım bu duyguyu İnsan yaptığı hatayı tekrarlamayan en azından tekrarlamamaya çalışan bir varlıktır Galiba aşkla birlikte insan olmaktan çıkıyorum. Aşkla birlikte tanımlanamayan bir varlık oluyorum... -----------------------------------------------------[signature][hline]bu sisteme karşıyım kardeşim
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 He simdi daha iyi:)..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem...
Öne çıkan mesajlar