namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Aslında paticiği medyaya taşımak lazım çok güzel bir site.Ama keşfedilirse şu an olan fake sayısı 2901389012380289390a çıkar[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 imzandaki sözü bi zahmet caps off yazıp gözümüzü bozmayı ne zaman bırakıcan? imzandaki sözün dogrusunu bi zahmet ne zaman yazıcan?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Raistin, 31 Temmuz 2005 16:46 tarihinde demiş ki: imzandaki sözü bi zahmet caps off yazıp gözümüzü bozmayı ne zaman bırakıcan? imzandaki sözün dogrusunu bi zahmet ne zaman yazıcan? konuyla ilgili mesaj atarsan sevinirim..ayrıca zaten değiştirmiştim.ama eski mesajlarımda öyle gözüküodu[signature][hline]bu sisteme karşıyım kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 kedi burdan bi acans kursa parayı götürür , diyorum bak.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: namesiz, 31 Temmuz 2005 16:46 tarihinde demiş ki: Aslında paticiği medyaya taşımak lazım çok güzel bir site.Ama keşfedilirse şu an olan fake sayısı 2901389012380289390a çıkar fake önemli değil fazla. bundan daha çok fake üye olacağını zannetmem, hem o fakeler town watchların işi, fazla canınızı sıkmayın siz. paticik bir ara dergiye gazteye felan çıkmıştı. MMORPG'ler hakkında bir haber, avaturk ve paticik'ten bahsedilmişti.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: unaccompanied, 31 Temmuz 2005 17:49 tarihinde demiş ki: said: Raistin, 31 Temmuz 2005 16:46 tarihinde demiş ki: imzandaki sözü bi zahmet caps off yazıp gözümüzü bozmayı ne zaman bırakıcan? imzandaki sözün dogrusunu bi zahmet ne zaman yazıcan? konuyla ilgili mesaj atarsan sevinirim..ayrıca zaten değiştirmiştim.ama eski mesajlarımda öyle gözüküodu sen önce gidip bi kuralları oku, bi üstteki mesaj Q-U-O-T-E-L-A-N-M-A-Z[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben ccp yazarken benden önce birisi yazabilme ihtimali için yaptım.Uzatma artık vericek cvp bulamıosun saçm saçma şeylerle karşıma çıkıosun.Canın tartışma istio galiba.Huzursuzluk yaratma.[signature][hline]bu sisteme karşıyım kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Televizyon reklamı gibi olmuş heh "sağol ace..."[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Dont panic ...Sorununuz var ö.m den halledin...[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 forumun haberci kişiliğine hastayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar