unac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Farkındamısınız bilmiyorum ama Ankara depreminin olduğu saniyeden itibaren burada 3 topic birden açıldı.Ve konu medyaya ulaşana kadar topic de 100ü aşkın mesajlar geldi ve halk deprem kaç şiddetindeymiş diye birbirlerine sorarken biz burda merkez üstüne kadar öğrenip işi geyiğe bile vurmuştuk çoktan.Sonrada annem aklıma geldi.Çünkü annem saatlerce bilgisayar basında olmamdan ve coğunlukla sabahlamamdan rahatsızlık duyar ve bana hep burda " zaman öldürdüğümü" söyler ama her zaman flas bi haber oldugu zaman gerek bomba olaylarında gerek başka olaylarda hep önceden ben anneme söylerim yarım saat sonra televizyonda çıkar.. Dünde böyle oldu ben anneme -anne anne Ankara da deprem olmuş dedikten çok sonra işin televizyonlara geçmesi artık annemin internetin veya bilgisayarın "boş kutu" olmadığını kabul etmesini sağladı. sağol paticik sen olmasan Annem in görüşleri kolay kolay değişmicekti :)[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 felaket tellalicisyiz ayıpsın[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 valaha annem pek o kanıda değil ( boş kutu muhabbeti ) ama beni hep ultima oynarken gordugu için biraz sakat olabiliyor. artık sunu dusundum ve iyi sonuc aldım arka planda c++ acık diger tarafta ultima annem geldimi c++ calısır gibi yapıyorum aferim oglum kendini geliştiriyor ayagı yapıyor gittiginde uo ya devam :d[signature][hline]S.E.N.
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Burası bole k.. çiban çıksa yazıyorlar :)...[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Olsun ama duyarlı vatandaşlarız biz...[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Arndiol, imzanı biraz kısaltabilir misin rica etsem ?[signature][hline]g3nk.
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ya evet ama alan olarak diğerlerinkinden fazla yer kaplamıyor ki..Sadece yazısı cok.. :([signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Yazıktır..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 @Circir ; Yazıktır.. "ilginç" Bende paticiğe çok şey borçluyum.. Bu haberlerin dakikliğinden çok. Çok şeyler kattı bana.. Bende olanı bana koydu. Çok saol pati.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 insighttt yapma etme "Bende olanı bana koydu." Ne bu abi ahahahah :D[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Patiyi severim hızlı olusunu severim pati babam gibi..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...
taz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 harbi her şeyi önce biz örenioz 00:45 te deprem oldu 00:46da topic acıldı ahah adamlar yakında böle topic açacak "şu an sallanıyorum" :p[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ana haber bultenı mubarek burdakı yorumcular kadar iyisi var mı:)..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Lütfen paticik artık bizim yaşamımızın bir parçası,burdaki insanlar birbirlerine kardeşten yakın çünkü herkez dertlerini burda rahatlıkla söyliyebiliyor,en boş konularda bile eglenmeyi biliyor.Yaşasın Paticik ve mimi mini patiler :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Sefgili patiler şu an göçük altından yazıyorum :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 :0 Pati okulda acsın bence..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paticik bir yaşam tarzıdır =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: taz, 31 Temmuz 2005 14:34 tarihinde demiş ki: harbi her şeyi önce biz örenioz 00:45 te deprem oldu 00:46da topic acıldı ahah adamlar yakında böle topic açacak "şu an sallanıyorum" :p euhuheu başıma geldi geçen yaz msnde knightofrose ile konuşuyodum. Birden deprem başladı. Abi biz sallanıyoz demiştim. Hafif salaklık hissediyosun lem deprem oluyo ben halen daha biz sallanıyoruz falan diye bilgisayarın başındayım diye ama genede alakasız bi his tadılabilir.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Alexi_Septimus, 31 Temmuz 2005 14:37 tarihinde demiş ki: :) alexi post kasma terbiyesizce..[signature][hline]TOiO
arina Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 gerçektende bi alışkanlık oldu artık patiick benim için.mesela bi flaş haber görüyorum tv'de hemen ayrıntıları burdan öğreniyorum kolaylıkla.bi de yorumlar var tabi,onlar apayrı bi mesele:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Alexi_Septimus, 31 Temmuz 2005 14:37 tarihinde demiş ki: :) Alexi kötü örnek olma :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: insight, 31 Temmuz 2005 14:37 tarihinde demiş ki: Sefgili patiler şu an göçük altından yazıyorum :D HAHAHA süper =)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: insight, 31 Temmuz 2005 14:37 tarihinde demiş ki: Sefgili patiler şu an göçük altından yazıyorum :D Postumu okuyan yok mu![signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4*
Öne çıkan mesajlar