Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Acaba bunların erkek sesli versiyonu varmı. Böyle bir soru yönelteyim size heh.[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 e yani seninki de laf :) olmaz mı? radiohead, interpol, placebo, notwist, jay jay johanson, low, muse, unkle, interpol..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ama bunların da sesleri genelde çok ince, bunların böyle bariton versiyonları yok mu :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bariton yakışmıyo ya bu tarz müziğe açıkçası :) interpol sana göre olabilir, veya morrissey, smiths dene ama bu tarz sayılmaz tabi hiç.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Antimatter[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 placebo ne alaka şimdi yuh ulaheyn : P[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 pinback var ona bi göz at istersen..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 niye ne alaka olsun, sneaker pimps ile placebo beraber every me every you mix'i yaptılar zamanında..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ben harper-when she believes diğer parçalarını da ben cok beğenerek dinlerim ama senin aradığın tarzda bu parçasını biliyorum bi tek :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bulamıyorum ya bu ne biçim iş. Volfiedcim senin dediğin şeyde bayağı az var limewireda en çok sana güveniyodum kaldım öle ortada.[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 triphop istiyosun sanırım. massive attack var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ups benim yazdığım trip hop deildi :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sen beni dinle pinback indir hatta loro isimli şarkıdan başla[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 pinback ne alaka cicim o ne ya : ) pek bi benzerlik bulamadım[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 antimatter in bazi sarkilari portishead in bazi sarkilariyla ayni tadi verir, cogu alakasiz olur www.antimatter.tk burdan sarki isimlerine bak[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 antimatter güzel sevdim nası olsa anathemanın arkadaşı. başka başka başka hadii[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 tricky[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 beklediğimi bulamadım. yok demeyin var duydum kulaklarımla[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ian brown ı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 triphop demedim demisin ama dedigin gruplar triphop yani ister istemez Massive Attack o gruba giriyo ama bazi yerlerde massive tribal die de gecio orasi ayri :D ama elec-trip bisiler dinniceksen trance falan da dinleyebiliosan buyur bu siteye bak..ben doom metal'den triphop trance'a dönüorum glb 6yillik seruvenimden sora kafam artik almio dierekten..buyur link incele her tur hakkinda bilgi ve ornekler war: http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 morcheeba yazcaktim forum basliinda bi de red snapper da dinleyebilirsin smoke city falan da var underworld ........ die gider ztn yukarda siteyi verdim ama dayanamadim gene yazdim neyse sustum uyucam ben...[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 air airlock alpha amstrong anjali antenne anthea aria archive artefact attica blues baby fox badmarsh & shri bang gang baxter bergman beauty's confusion big sir björk blue foundation bowery electric bows broadcast canidas coldfinger the controls cooldown crustation cuba daughter darling day one dj shadow dj krush dreamfield earthling earthphish esthero anja garbarek a guy called gerald goldfrapp gry gus gus halou hooverphonic tim hutton jay jay johanson kid loco kosheen krom kruder & dorfmeister laika lamb lo-fi lost balance lovage lunascape mandalay market massive attack ming monk & canatella mono moodorama morcheeba nightmares on wax olive andrea parker passion flower pelican city perry blake pomegranate portishead puracane nitin sawhney red snapper supreme beings of leisure silverman sin si'se smith & mighty smoke city sneaker pimps somasonic somnambul sorem sound system soulstice spherical statik sound system sunday munich suvome terranova thievery corporation emiliana torrini tricky u.n.k.l.e waldeck zero 7 işte aklıma gelen, ordan burdan duyduğum, dinlediğim, okuduğum trip-hop ve benzeri grup/sanatçılar. ian brown demişim nedense o an onu dinlerken hoşuma gitmişti aslında alakası yoktur fazla ama unkle gibi elemanlarla takıldığı için arada çağrıştırmış olacak. ha bir de çeviri falan yaparken günlerce pc başında kasarken (bazen code kasarken) dinlenesi müziktir, ben öyle yapıyorum. nasıl her vize-final sabahlamasında moonspell dinliyorsam 2 yıldır, çeviri yaparkende massive attack dan vazgeçemiyorum. tabi iş güç bitince soluğu arşivin geri kalan öküz kısmında alıyorum orası başka. [Bu mesaj othinn tarafından 31 Temmuz 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj othinn tarafından 31 Temmuz 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar