Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

apartman yöneticisi dövmek.

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

Benim annemi de ablamın oturduğu apartmana yönetici seçmişler!! o apartmanda oturmayan birini yönetici seçmek ne kadar mantıklıysa yani düşünün sonra ben anneme derim tabii anne o topladıın paralardan verde dondurma aliim :P[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Sosyal ağlarda paylaş

cok pis dov bence azini burnunu kir sonra git arabasini parcala evine gir evini dagit sonra git bida dov adami tut gay bara gotur para wer millete s.ksinler gay yapsinlar adami sonra al bidaha döv paralari g.tunden cek sonra bidaha döv offff ne gaza geldim of of of ofof of ....[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

durdugun hata.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

belden aşşağı yasak[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

faturayı nasıl göstermiyor parasını çatır çatır veriyorsanız faturaları görmekte hakkınız ama 3 apartmandan kimsenin sesi çıkamıyor bu adama tavır koyamıyorsa layığını bulmuş suyunuzu kesmişler.anarşik davranıp paspasını yakın,arabasının tekerini kesin falan yaratıcı olun bu konularda.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

abı gec bıle kalmıssınoız cok cıddıyım, bu yonetıcı tayfası herzaman kıl wede tırsak olur.
hem ne demek faturayı gostermıo beah, ole sacma seymı ollur gostermıom dedıgı an dovcektınız, hem baban nıye dovmuor bea?
bızım yonetıcıde arkada oynatmıyodu, 1 yıl falan neyse dedık kucukken artık tak ettı mılletın bahcesınden kovulmaktan yonetıcı kızsada oynayalm dedık, oynadık adam kızdı, bende aladım bagırdım kapıcıyı gonderıyodu bıde yazık adamda arada kalıodu co ksewıyodu bızı sayko kemaldekı gıbı"yavrum guzel ewladım benm olsa sahaba kadar oynayın ama godumunun mudurunun dalımatı war" dıyodu adam.neyse ben bagırdım bahcede "yeter ya bacemızdedemı oynayamıcaz babama solıcem ,azına mıcsın "falan dedım,babamda bı kere yan bınada bırnı dovmustu ünü war zaten yonetıcıyede sınırlenıp "benı tekrar ıcerı sokmasın lan" falan demıstı yonetıcıde zaten tırsıo:D. yarım saat sona yonetıcı elınde bı basket topu esoflanları gıymıs zıplata zıplata gelıo " yaf gencler sız benı yanlıs anladınız "dıye :D:D:D
neyse lafı cok uzattım cenem dustu gene, kısacası
"dovun abı"
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu ne biçim hacılamış bu adam paraları.

Neyle ısıtılıyor bu su yahu. Normalde doğalgaz değil mi?

Yoksa doğalgaz yok da başka bir şekilde mi ısıtma var. Yani aslında niye ortak ödeniyor pu paralar. Yani aylık 10 milyon doğalgaz faturası gelse 90 daireden en fazla ayılk 1 milyar falan eder.

Termik Santral falan var herhalde de siz linyit parası ödüyorsunuz ? :)

Ya da o şirket Skynet tadında bir şey[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

o fatuıra olauıyın nası olduunu anlatiyim,doğal gaz fln değil,böyle sıcak su var işte,açıosun gelio musluktan,şofben kobi fln yok

3 apartmanın su harcaması tek bir faturayla bildiriliyor yöneticiye,yönetici su saatlerinden bakıp her dairenin harcadıı sıcak suya göre para oluyo dairelerden

baya bi süre sadece sıcak suyuun kesilmemesine ucu ucuna ytetcek kadar para ödemiş,sora ödemeyi bırakmış,cat kesildi

biz fatruları görmeyi denedik,stedik,uraştık ama adam şehir dışında oluyor hp yada toplantılara girmiyor.

budur.

babam dövmesin,şeker hastası.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

apt yoneticisi dovmek cok zevkli annemle gittik adama giristim ben annem giris diyince eejıı sonra nnem apt yoneticisi oldu oylamayla :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...