Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 güzel bir filmdi tekrar aklıma geldi bak. :D dc++ a bakim bi çekim bari.[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Tahmin ettigimden daha sevimli, daha eglenceliydi. Bazi yerlerde gülmekten yarildim, cok hosuma gitti.. Bir daha olsa da izlesem dedigim filmlerden :) [spo1=Spoiler olabilir]Ordaki kizin erkek kardesi, LOTRdaki Sam di mi? Rezil bir rolde oynamis yau ehuheu[/spo][signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 super bır fılmdır ızlemeyenler kesin ızlesın ...[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 [spo1=ihtiyar]Bardaki ihtiyar süper ehehe epey yarıldım. Film gerçekten çok güzel sonu ayrı ilginç ve güzel[/spo][signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: fedaykin, 29 Nisan 2004 15:30 tarihinde demiş ki: Esas o filme hatunla giderseniz kafanıza yıllarca kakılacak bir anı sahibi olmuş olursunuz. Bu olayın filmin güzel kadın oyuncusu ile alakası var sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Film sırasında cimciklenirken "Bak elin adamı kendisine her gün sevdiği kadını aşık ediyor sen daha bana iki çift güzek laf etme. Sende kendini bana her gün aşık edeceksin bundan sonra" laflarını duyup, o hatundan ayrıldığınız süreye kadar geçen yaşamınız kabusa dönecektir. Tabii ki bundan sakınmanın basit yolu o filme kız arkadaşınız, eşiniz filan gibi kişilerle gitmemek vede daha önemlisi onların hiç bir şart altında arkadaşları ile bile birlikte gitmemesini sağlamaktır. Bu tür erkek düşmanı rezil filmlerin çekilmesini kınıyorum. filme eski kız arkadaşımla gitmiştim kızın doom günüydü.bırak senin dediğini bizimki "ben aşık olamıyorum ühühü" triipplerinde gezmeye başladı sonra ayrıldık. not:filmden kaynaklanan bi sorun yoktu tamamiyle kız salaktı[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya bi kere kızlar bunun farkında olmasa da erkek her gün böle bişi yaparsa kız sıkılır ayrılır!bu da vardır lanet kız psikolojisinde=)hani başıma gelmedi de çok el üstü yaparsanız olmaz yani ama film orjinaldi bence=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 en begenerek izledim filmlerden biri hatta en iisi bence[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mükemmel bi filmdi.. Cidden izlemeyen varsa izlesin..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ben beğenmedim. Zaten romantik komedi denen uydurma türden nefret ederim. Romantizm ciddi olur, ne komedisi? Bu türde bi tane doğru dürüst film izlemedim.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bence güzel bir filmdi. Hani sıcak derler ya insanın içini ısıtan. Onlardan[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben fazla beğenmedim filmi. bence biraz saçmaydı.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 abi efsane bi film ya.adam sonunda vazgeçiyo ya peşini bırakıyo kızın kız turist kafilesini gezdirirken su parkında yanlarından geçiyo adamın gözlerinin içine bakıyo.o sahne çok koydu bana.insan olan zor dayanır ona[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 güzel filmdir[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 FİLM güzeldi oldukca..6 kere fln izledim[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 oha o kadar izlemekte abartı neyse bende beğendim.filmde çok kaliteli espriler var cidden.ama komedinin yanında sağlam birde romantizm var.izlenebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 50 kere izledim, her seferinde ilk kez izliyorum gibi geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 cok güzel bi film bu, zaten romantik komedileri cok seviyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 çok iyi film bu ya.. ama eski değil mi bikaç yıl nerden çıktı bu şindi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 upladım nolcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar