Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50 First Dates - 50 First Kisses - 50 İlk Öpücük

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Tahmin ettigimden daha sevimli, daha eglenceliydi. Bazi yerlerde gülmekten yarildim, cok hosuma gitti.. Bir daha olsa da izlesem dedigim filmlerden :)

[spo1=Spoiler olabilir]Ordaki kizin erkek kardesi, LOTRdaki Sam di mi? Rezil bir rolde oynamis yau ehuheu[/spo][signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 29 Nisan 2004 15:30 tarihinde demiş ki:
Esas o filme hatunla giderseniz kafanıza yıllarca kakılacak bir anı sahibi olmuş olursunuz. Bu olayın filmin güzel kadın oyuncusu ile alakası var sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Film sırasında cimciklenirken "Bak elin adamı kendisine her gün sevdiği kadını aşık ediyor sen daha bana iki çift güzek laf etme. Sende kendini bana her gün aşık edeceksin bundan sonra" laflarını duyup, o hatundan ayrıldığınız süreye kadar geçen yaşamınız kabusa dönecektir. Tabii ki bundan sakınmanın basit yolu o filme kız arkadaşınız, eşiniz filan gibi kişilerle gitmemek vede daha önemlisi onların hiç bir şart altında arkadaşları ile bile birlikte gitmemesini sağlamaktır.

Bu tür erkek düşmanı rezil filmlerin çekilmesini kınıyorum.

filme eski kız arkadaşımla gitmiştim kızın doom günüydü.bırak senin dediğini bizimki "ben aşık olamıyorum ühühü" triipplerinde gezmeye başladı sonra ayrıldık.
not:filmden kaynaklanan bi sorun yoktu tamamiyle kız salaktı[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi kere kızlar bunun farkında olmasa da erkek her gün böle bişi yaparsa kız sıkılır ayrılır!bu da vardır lanet kız psikolojisinde=)hani başıma gelmedi de çok el üstü yaparsanız olmaz yani ama film orjinaldi bence=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

Ben beğenmedim. Zaten romantik komedi denen uydurma türden nefret ederim. Romantizm ciddi olur, ne komedisi? Bu türde bi tane doğru dürüst film izlemedim.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

abi efsane bi film ya.adam sonunda vazgeçiyo ya peşini bırakıyo kızın kız turist kafilesini gezdirirken su parkında yanlarından geçiyo adamın gözlerinin içine bakıyo.o sahne çok koydu bana.insan olan zor dayanır ona[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Sosyal ağlarda paylaş

FİLM güzeldi oldukca..6 kere fln izledim[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...