Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Etkisinden Uzun Süre Kurtulamadığınız Filmler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tüm mistik flimler[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
o kadar cok var lo hatirlamiyorum..
filmden ciktiktan sonra icime kapanip dusundugum .... iyi ki unutmusum hepsini yoksa benim sonum ii olmazdi .....[signature][hline]Insanlarin hayatinda 3 onemli olay vardir
-Dogmak
-Yasamak
-Olmek

*Yasamayi ise UNUTUR.....*
Mesaj tarihi:
JAWS derim .... cocukken izlemiştim... hala derin sularda yüzemem.. havuzda bile yuzerken aklıma gelir.. Güzelim tatil zehir olur.İlk defa bu yaz bu fobi mi yenmeye cabaladım.Ama denizde yuzerken terleyen tek kişi benimdir heralde...[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur,
Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler,
Bir mavi perde olur ellerim;
Merhaba der yaşayan ölülere.............
Mesaj tarihi:
queen of the damned
halka
tılsım
hızlı ve öfkeli
bi de bi film izlemiştim 100 japon adadalar fln birbirlerini öldürüolar en son kalan yaşıo güzeldi
ve tez'i izlemek istiorum ama yok hiçbi yerdeee..[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
American History X, bi hafta boyunca okulda tuvaletlere girmemeye calıstıgımı hatırlarım.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
  • Yeni Oluştur...