Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Connector Yapmam Gerekiyor Yapılması İçin Hangi programlar Gerekiyor öğrenebilirmiyim vede linkini alabilirmiyim?[signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Gordios,Tcpip,Baggio,thelegbra
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 en basitinden Visual Basic bilmelisin. Visual Studio Visual Basic Programı yeter :)[signature][hline]Pff bune ya..
Beatrix Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ya pfff bu ne ya abi visual basic filan bi harfler buluyoın sonrada bilmem ne ohoohhoo abi sen bana da en acıgından anlatsana bi client nasıl editlerin connector nasıl yapılır ?[signature][hline]
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yukarıdaki sıkça sorulan sorular başlığına bir göz atarsan sorularına cevap bulabilirsin.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
taz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya connector yapma programı diye birşey mi var daha ismini, nereden temin edeceğinizi bilmediğiniz bir programlama diliyle nasıl bir şeyler yapabileceğinizi düşünüyorsunuz geçin bunları connector gereksiz bir şey. illa olsun diyorsanız bilen birine rica edersiniz, yapar.[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 taz biliyor musun sen connector yapmayı?[signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Gordios,Tcpip,Baggio,thelegbra
Karizmaokan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 vallaha ben nerden alıncağını bilmiyorum ama ne işe yaradığını biliyorum [Bu mesaj Karizmaokan tarafından 31 Temmuz 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar