Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

metalcilerin prensesleri

irin

Öne çıkan mesajlar

said:
Wanqhinox, 28 Temmuz 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Ya viking metal nasi bise söyliyebilcek biseyinz varmi bu müzik tarziyla iligili prenses olayindan baska ?
folk metal ve death metalin harmanlamasi. hatta icinde, paganligin övülmesi ve hristiyanligin reddi sebebiyle black metal bile var diyebiliriz.
Kuzey avrupali amcamlarin Vikinglerin sanini yasattiklari savas ve onur üzerine kurulmus bir müzik türü, sarkilarin özellikle girisleri iskandinav yerel enstrümanlariyla calinan ezgilerle baslar, sonra elektro girer. (Bence) en güzel örnegi Ensiferum'dur, daha sonra Amon Amarth, Falkenbach gibi gruplar gelir. Ama Ensiferum bir tanedir, öksürük surubu da degildir : ) Okulda olsam upload ederdim ama su an edemiyorum ne yazikki.

Ayrica Viking Metal diye aratirsan baslik acilmisti daha önce[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhahahahha öldüm ya.Heavy ciyi sevdim ben en çok haha.
ama:
said:
* GORE METAL
Savaşçı kaleye ulaşır, ejderhayı becerir, prensesi öldürür, prensesi ejderhanın bir tarafına sokar, ejderhanın cesedinin üzerine işeyip kaleden ayrılır!!!

gore gibi bi türde daha yaratıcı şeyler yazabilirlerdi.bi sürü seçenek var yani :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DOOM METAL
Savaşçı kaleye ulaşır, ejderhanın büyüklülüğünü görür ve onu asla yenemeyeceğini düşünür, bunları düşünürken depresyona girer ve intihar eder!
Ejderha önce rahmetli savaşçıyı sonra tatlı diye prensesi yer, hikayeyi okuyanlar intihar eder![/
quote][signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 29 Temmuz 2005 02:45 tarihinde demiş ki:
said:
Wanqhinox, 28 Temmuz 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Ya viking metal nasi bise söyliyebilcek biseyinz varmi bu müzik tarziyla iligili prenses olayindan baska ?
folk metal ve death metalin harmanlamasi. hatta icinde, paganligin övülmesi ve hristiyanligin reddi sebebiyle black metal bile var diyebiliriz.
Kuzey avrupali amcamlarin Vikinglerin sanini yasattiklari savas ve onur üzerine kurulmus bir müzik türü, sarkilarin özellikle
girisleri iskandinav yerel enstrümanlariyla calinan ezgilerle baslar, sonra elektro girer. (Bence) en güzel örnegi Ensiferum'dur, daha sonra Amon Amarth, Falkenbach gibi gruplar gelir. Ama Ensiferum bir tanedir, öksürük surubu da degildir : ) Okulda olsam upload ederdim ama su an edemiyorum ne yazikki.

Ayrica Viking Metal diye aratirsan baslik acilmisti daha önce

Saol[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 28 Temmuz 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
ATMOSFERİK YRRK METAL
prens kaleye kulağında mp3 player, headbang yaparak gelir ejderhaya dandirikten bir metal müzik tarihi dersi anlatır üstüne metal müzik türleri ve farklarını anlatır.. sabaha kadar anlatır.. ejderha ölü numarası yapar hatta inandırmak için "öldüm ben valla al şu değnekle dürt beni hareket etmeyecem" der prens ğprensese yönelir prensesde aynı taktiği yapar prens kalweyi terk eder ama bu sırada kulaklıklarından "best of blue" şarkıları gelmektedir prens kendini "hey dostum ben kendimi sadece metalle sınırlandırmadım yeah!" diyerek savunur..
zuha *!kopar*[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khalad, 29 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
Bir metalci olaraktan hepsini birlikte yapamazmıyım :D

Olmaz buan ne senin beden , ne ejderha , nede prenses dayanır. Fantazinin bile bir sınırı var dimi[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...