Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Wanqhinox, 28 Temmuz 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Ya viking metal nasi bise söyliyebilcek biseyinz varmi bu müzik tarziyla iligili prenses olayindan baska ? folk metal ve death metalin harmanlamasi. hatta icinde, paganligin övülmesi ve hristiyanligin reddi sebebiyle black metal bile var diyebiliriz. Kuzey avrupali amcamlarin Vikinglerin sanini yasattiklari savas ve onur üzerine kurulmus bir müzik türü, sarkilarin özellikle girisleri iskandinav yerel enstrümanlariyla calinan ezgilerle baslar, sonra elektro girer. (Bence) en güzel örnegi Ensiferum'dur, daha sonra Amon Amarth, Falkenbach gibi gruplar gelir. Ama Ensiferum bir tanedir, öksürük surubu da degildir : ) Okulda olsam upload ederdim ama su an edemiyorum ne yazikki. Ayrica Viking Metal diye aratirsan baslik acilmisti daha önce[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Muhahahahha öldüm ya.Heavy ciyi sevdim ben en çok haha. ama: said: * GORE METAL Savaşçı kaleye ulaşır, ejderhayı becerir, prensesi öldürür, prensesi ejderhanın bir tarafına sokar, ejderhanın cesedinin üzerine işeyip kaleden ayrılır!!! gore gibi bi türde daha yaratıcı şeyler yazabilirlerdi.bi sürü seçenek var yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: DOOM METAL Savaşçı kaleye ulaşır, ejderhanın büyüklülüğünü görür ve onu asla yenemeyeceğini düşünür, bunları düşünürken depresyona girer ve intihar eder! Ejderha önce rahmetli savaşçıyı sonra tatlı diye prensesi yer, hikayeyi okuyanlar intihar eder![/quote][signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hehe güzelmiş. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 en delikanlısı power metal işte görüyosunuz[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Penthesilea, 29 Temmuz 2005 02:45 tarihinde demiş ki: said: Wanqhinox, 28 Temmuz 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Ya viking metal nasi bise söyliyebilcek biseyinz varmi bu müzik tarziyla iligili prenses olayindan baska ? folk metal ve death metalin harmanlamasi. hatta icinde, paganligin övülmesi ve hristiyanligin reddi sebebiyle black metal bile var diyebiliriz. Kuzey avrupali amcamlarin Vikinglerin sanini yasattiklari savas ve onur üzerine kurulmus bir müzik türü, sarkilarin özellikle girisleri iskandinav yerel enstrümanlariyla calinan ezgilerle baslar, sonra elektro girer. (Bence) en güzel örnegi Ensiferum'dur, daha sonra Amon Amarth, Falkenbach gibi gruplar gelir. Ama Ensiferum bir tanedir, öksürük surubu da degildir : ) Okulda olsam upload ederdim ama su an edemiyorum ne yazikki. Ayrica Viking Metal diye aratirsan baslik acilmisti daha önce Saol[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Agirol Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ahha fantezilere bak! kendi fantezilerin mi :b[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HaDeSs Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: BabacumMostors, 28 Temmuz 2005 22:54 tarihinde demiş ki: ATMOSFERİK YRRK METAL prens kaleye kulağında mp3 player, headbang yaparak gelir ejderhaya dandirikten bir metal müzik tarihi dersi anlatır üstüne metal müzik türleri ve farklarını anlatır.. sabaha kadar anlatır.. ejderha ölü numarası yapar hatta inandırmak için "öldüm ben valla al şu değnekle dürt beni hareket etmeyecem" der prens ğprensese yönelir prensesde aynı taktiği yapar prens kalweyi terk eder ama bu sırada kulaklıklarından "best of blue" şarkıları gelmektedir prens kendini "hey dostum ben kendimi sadece metalle sınırlandırmadım yeah!" diyerek savunur.. zuha *!kopar*[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 @BabacumMostors: En komiği bu olmuş valla :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Puhhahahahhaha allam yaaa[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… khalad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bir metalci olaraktan hepsini birlikte yapamazmıyım :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: khalad, 29 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Bir metalci olaraktan hepsini birlikte yapamazmıyım :D Olmaz buan ne senin beden , ne ejderha , nede prenses dayanır. Fantazinin bile bir sınırı var dimi[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 trash metal süper uygun =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 metalin taçsiz prenslerini yaşatmak vakfinin sözcüsü olarak bunlarin gerçekle ilgisi olmadigini orada anlatilan hikayeler boyunca hiç bir ejderhaya ve prensese zarar verilmemiştir bilginize yanliz power metalci adam gaymiş ondan kizi ormana götürmüs belli olmasin diye gay oldugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eolian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 puahahhahaha çok güldüm[signature][hline]dağılınlar mısınız ulanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… IllidanStormrage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Oha süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Amuhaha Yazık prensese metalcilerin eline düştüyse doğal olarak yanacak :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… FallenAngeL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Metalciden beyaz atlı prens mi olur bea olsa olsa ya druid ya berserker yada vampir olur :D[signature][hline]Depressive Mode :ON Lovefool Mode :ON Berserk Mode :ON Hold my breath as I wish for death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 doom güzelmiş, muhuhua herkes intihar. Ben de doom dinliyodum noldu yaw? haaa oyunlara daldık unuttuk bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 zhauha doom metalı cok sevdım dogru valla :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 çok hoş olmuş herbiri[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NightCrawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 e zaten işiniz metalcilere kaldıysa... boşverin daha iyi :D (burada yeniyim yanlış anlamayın ben de çok severim metal)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 *!sadistic mode * ben sevmem,sevenide sevmem,sende sevme ki seni sevmemek zorunda kalmıyım!![signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 gothic metali unutmuşlar gothic metalci kaleye gelir ejderhayı görür, ölümün sadece bir başlangıç olduğunu düşünür ve ejderhanın onu öldürmesine izin verir...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 thrash olmamış aslında şimdi düşündümde.thrashçinin gelip burjuva ve krallık sistemini eleştirmesi falan lazımdı önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hehe güzelmiş. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 en delikanlısı power metal işte görüyosunuz[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Penthesilea, 29 Temmuz 2005 02:45 tarihinde demiş ki: said: Wanqhinox, 28 Temmuz 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Ya viking metal nasi bise söyliyebilcek biseyinz varmi bu müzik tarziyla iligili prenses olayindan baska ? folk metal ve death metalin harmanlamasi. hatta icinde, paganligin övülmesi ve hristiyanligin reddi sebebiyle black metal bile var diyebiliriz. Kuzey avrupali amcamlarin Vikinglerin sanini yasattiklari savas ve onur üzerine kurulmus bir müzik türü, sarkilarin özellikle girisleri iskandinav yerel enstrümanlariyla calinan ezgilerle baslar, sonra elektro girer. (Bence) en güzel örnegi Ensiferum'dur, daha sonra Amon Amarth, Falkenbach gibi gruplar gelir. Ama Ensiferum bir tanedir, öksürük surubu da degildir : ) Okulda olsam upload ederdim ama su an edemiyorum ne yazikki. Ayrica Viking Metal diye aratirsan baslik acilmisti daha önce Saol[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ahha fantezilere bak! kendi fantezilerin mi :b[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaDeSs Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: BabacumMostors, 28 Temmuz 2005 22:54 tarihinde demiş ki: ATMOSFERİK YRRK METAL prens kaleye kulağında mp3 player, headbang yaparak gelir ejderhaya dandirikten bir metal müzik tarihi dersi anlatır üstüne metal müzik türleri ve farklarını anlatır.. sabaha kadar anlatır.. ejderha ölü numarası yapar hatta inandırmak için "öldüm ben valla al şu değnekle dürt beni hareket etmeyecem" der prens ğprensese yönelir prensesde aynı taktiği yapar prens kalweyi terk eder ama bu sırada kulaklıklarından "best of blue" şarkıları gelmektedir prens kendini "hey dostum ben kendimi sadece metalle sınırlandırmadım yeah!" diyerek savunur.. zuha *!kopar*[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 @BabacumMostors: En komiği bu olmuş valla :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Puhhahahahhaha allam yaaa[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bir metalci olaraktan hepsini birlikte yapamazmıyım :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: khalad, 29 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Bir metalci olaraktan hepsini birlikte yapamazmıyım :D Olmaz buan ne senin beden , ne ejderha , nede prenses dayanır. Fantazinin bile bir sınırı var dimi[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 trash metal süper uygun =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 metalin taçsiz prenslerini yaşatmak vakfinin sözcüsü olarak bunlarin gerçekle ilgisi olmadigini orada anlatilan hikayeler boyunca hiç bir ejderhaya ve prensese zarar verilmemiştir bilginize yanliz power metalci adam gaymiş ondan kizi ormana götürmüs belli olmasin diye gay oldugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eolian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 puahahhahaha çok güldüm[signature][hline]dağılınlar mısınız ulanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Oha süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Amuhaha Yazık prensese metalcilerin eline düştüyse doğal olarak yanacak :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Metalciden beyaz atlı prens mi olur bea olsa olsa ya druid ya berserker yada vampir olur :D[signature][hline]Depressive Mode :ON Lovefool Mode :ON Berserk Mode :ON Hold my breath as I wish for death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 doom güzelmiş, muhuhua herkes intihar. Ben de doom dinliyodum noldu yaw? haaa oyunlara daldık unuttuk bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 zhauha doom metalı cok sevdım dogru valla :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 çok hoş olmuş herbiri[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 e zaten işiniz metalcilere kaldıysa... boşverin daha iyi :D (burada yeniyim yanlış anlamayın ben de çok severim metal)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 *!sadistic mode * ben sevmem,sevenide sevmem,sende sevme ki seni sevmemek zorunda kalmıyım!![signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 gothic metali unutmuşlar gothic metalci kaleye gelir ejderhayı görür, ölümün sadece bir başlangıç olduğunu düşünür ve ejderhanın onu öldürmesine izin verir...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 thrash olmamış aslında şimdi düşündümde.thrashçinin gelip burjuva ve krallık sistemini eleştirmesi falan lazımdı önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar