Eno Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ben beşiktaşlıyım... Ve tabiki bakacaksın adamın hayatına beşiktaş gibi bir takıma alırken... Terörü destekleyen bir adamsa, hiç daha fazla para kazanıp oraya akıtmasına yardımcı olunamaz... Saçma sapan şeyleri savunmayın körü körüne.. Galatasaraylı vs olması beni ilgilendirmez.. ama ideolojik görüşleri ilgilendirir.. böyle birşey varsa ve kendisi de talihsiz bir açıklama yaparsa, inönüdeki ilk maçta gönderilmesi de sağlanır zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Eno bu yapılan körü körüne adam suçlamaktır yargısız infazdır. Bende bölücüyüm hakkımda böyle söylenti var forumlardan atılıyım o zaman. Bir gerçek vardır birde söylenti vardır farklı şeyler bunlar. Herkes biliyor o adamın öyle biri olduğu ortaya çıkarsa ne olucağını. Beşiktaş Futbol hayatını bitirir onun Sonuçta kimse adamı alırken ideolojik görüşüne bakmıyor. Söylenti var diyede Beşiktaş Klubu kendisine yararlı olucak bir oyuncuyu almaktan vazgeçicek bir takım değil. Eğer böyle olursa Futbol dünyası karışır yahu. Fenerin alıcağı adam için Gs söylenti çıkarır bu adam gaymiş bu adam bölücüymüş diye almaktan vazmıgeçicek. biraz mantıklı olun. gerçekle gerçek dışını ayırt edelim. Sonuçta herkes biliyor böyle birşeyin ortaya çıktığı takdirde ne olucağını...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Arkadaşlar transfer kesin değil,ön protokol imzalamışlar fakat sorunlu bir oyuncu olduğu ortaya çıkmış.Transfer yatabilir yani.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 transfer kesin değilmiş daha bugün duydum bi kaç kanalda.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Riza hocanin alicagi her futbolcu besiktasa oyle yada boyle yararli olur. Ha siyasi gorusu ne olursa olsun bunu acik bir sekilde dile getirmedigi surece sorun yok ama bir sekilde belli eder hatta savunursa basina gelicekleri ne ben ne siz hayal edebilirsiniz bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 nerden biliyosun alla halla :...yakın arkadaşı gibi konuşuyon[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ya bi dakka adamın ismi de azar yane hehahe bu ne abaza gibi isim¿¡¿[signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 @blackchaos yapma Allah aşkına fettulahçılıkla pkk sempatizanlığı aynı kefede yer alabilir mi? Bunu Galatasaraylı olduğumdan söylemiyorum. ama beşiktaş sevdiğim bi kulup aslı varsa yakışmaz.[signature][hline]Ardhath Quendra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ya abi açın ayrı bi topic tartışalım...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 dedikodudur.da bu adamın ben faydalı olacağını sanmıyorum takıma.hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montegratteus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 o transfer haberi bence asılsız. kaç gün oldu o haber çıkalı. hala ortada hiç bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 niye upladınız ki yalan oldu transfer eheuu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bence BJK için hayırlı oldu. Densizce bir laf ettiğinde BJK onu gönderecekti evet ama zararlı çıkacak olan yine BJK olacaktı. Bir sonraki transfer sezonuna kadar kadrodan 1 adam eksilmiş olacaktı.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ehuehheh harbi yalan olmuş[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar