Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sebnem Ferah - Can Kırıkları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biraz önce aldım baştan sona dinledim,gerçekten sağlam bir albüm olmuş,metin kardeşimiz en azından daha fazla elektro kullanmış bu albümde.Gerçekten şebnem feraha sert müzik yakışıyor vallahi..[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
Mesaj tarihi:
nerden aldın nerde oturuosun?[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
said:
Madcat, 05 Temmuz 2005 03:24 tarihinde demiş ki:
Yarın sabah alıcam orjinalini..
ayrıca can kırıkları mp3 halinde var şimdiden ehue :D

Nerdn buldn mp3 ünü yaa???[signature][hline]Apeiron...
Mesaj tarihi:
Takdir ettim albumu, 3. defaya dinliyorum aldigimdan beri

Ne biliim bi Gozlerimin Etrafindaki Cizgiler kadar etkileyici sarki olmasa da bu albumde Kelimeler Yetse'den daha sert olmus, takdire sayan oldu :)[signature][hline]Let us march on
To the fields of sacrifice
Mesaj tarihi:
album gayet güzel aşmış bir album olmuş. ama nedense bana çok itici geldi. :([signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
her albümünü sayısız dinlemiş biri olarak söyleyebilirimki şebnem ferah'ın şarkılarında en önemli öğesi sözler. ancak bu albümde hareketli şarkılar sözleri biraz arka plana atmış gibi. tabi daha 2. dinleyişim. sindirmek gerek daha .... :) net bir yorum yok . tabiki gidin alın ama bunu almayıp napcaksınız?!
Mesaj tarihi:
bende aldım 5. sarkı gecmişe yolculuk mükemmel su an hepsini dinleyemedim ama sözler süper slow güzel bir sarkı[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
ben dinledim beğendim süper olmuş şebo rulz..[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Mesaj tarihi:
album cok guzel ya dinliyorum su an ve sebnem ya bitane ya[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
Saolun beyler bize hala gelmedi (erzurum) yarın gelecekmiş bende alır dinlerim hemen :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
ya ben yurtdisindayim album naisl olmus ne olmus hic bilmiyorum bilgilendirin beni.
bi de sanki biraz kisa gordum, az sarki var yeni albumde. az mi calismis sebo naappmis :)[signature][hline]yarinlar kadar yakin icimde firtina...
  • Yeni Oluştur...