TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Cdye çekip arabaya takıcam bircok güzel şarkı dinledim romantik ama isimlerini bilmiyorum bildiklerinizi yazarsanız dl etmeye başlıcam[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Trisha Yearwood - How Do I Live Without You Linda Ronstad & Aaron Neville - All My Life celine dion'un şarkılarını.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Harika şarkılar duyup ismini bilmediklerimden biraz daha lütfen zamanında kushell rock mı ne vardı ondada güzel şarkılar vardı ama hatırlamıyorum işte[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Romantizmden anladığın bunalımsa Pearl Jam - Black heh =) Romantik şarkı olarak da Bon Jovi - Always[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Yok bunalım değil tam ortam şarkısı :)[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Haddaway - What is Love o zamna )[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Raxboryde bir gece adlı filmde vardı harbiden güzel parça ama ismini bildiğim için çekmiştim hehe saol[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ella Fitzgerald - Blue Moon Frank Sinatra - It Had To Be You Cole Porter - Let's Do It (Ella Fitzgerald yorumunu severim yine.) Brooks and Dunn - That's What She Gets For Loving Me Shania Twain - You're Still The One Daniel Bedingfield - If You're Not The One (yanit olsun hem Shania'ya, hehehe.) Nancy Sinatra - Bang Bang Lionel Ritchie - To Love A Woman Pink Martini - Amado Mio Daft Punk - Something About Us (cesit olsun.) Chris Isaak - Wicked Game Yine de sana neyin romantik gelip gelmedigine bagli tabi.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
duende Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 aerosmith - don't wanna miss a thing guns n roses - don't cry kiss - forever enrique iglesias - hero[signature][hline] [/url]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim slash kotu solo yazmaz
enema Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 dave matthews band-gravedigger[signature][hline]fol lol the doh fol the day
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 sting - shape of my heart red hot chili peppers - ı could have lied[signature][hline]nothing
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Enrique iglesias- Addicted Enrique iglesias- Hero Blue - You make me wanna (Üstteki ikisi en krallarıdır)
paranoidandroid Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 eric clapton - tears in heaven[signature][hline]a.k.a. Marvin
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 savage garden ==> Truly madly deeply seal==> kiss from a rose shakira==> underneath your clothes chris deburg==> lady in red placebo==>protege moi[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
lull Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Tony Bennet - the way you look tonight Joss Stone - for the love of you Patricia Barber - too late now F. Sinatra - I've got you under my skin Diana Kral - just the way you are ...
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Troil, 26 Şubat 2005 23:22 tarihinde demiş ki: said: Delinquent, 25 Şubat 2005 12:19 tarihinde demiş ki: Nancy Sinatra - Bang Bang hocam nesi romantik bunun eheh Sozlerini duymadan dinleyeceksin, o zaman romantik. Ehehe.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Jaxlaxle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Him For You[signature][hline]Welcome to the land of dark Death in all the centuries is what I left behind :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bryan adams -everything ı do[signature][hline]orochi
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Kesinlikle Queen-Love Of My Life Dinle mutlaka çok beğenirsin ben kefilim beğenmezsen ürünü 8 gün içinde iade edersin parasınıda nah alırsın :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 michael jackson - labirian girl puff dady - ill be missing you evanescence - my immortal darren heyes - insatiable elvis presley - suspicious minds enrique iglesias - hero , maybe , rithm divine lionel richie - hello , cindrella bosson - one in a million george michael - careless whisper alicia Keys - fallin marc anthony - when ı dream at night terence trent darby - sign your name seal - loves divine[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? [Bu mesaj paspatur tarafından 27 Şubat 2005 10:03 tarihinde değiştirilmiştir]
555 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 aerosmithin yavaş parçaları gayet iyidir bence[signature][hline]aşk böceği la petite ezique
geffen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Penthesilea, 25 Şubat 2005 11:38 tarihinde demiş ki: Haddaway - What is Love o zamna ) Roxburry Brothers yaptın adamı.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster
obacan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Çok deli şarkılar varda suan aklıma gary moore - still got the blues geliyo[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ??
Öne çıkan mesajlar