-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: TimarliSipahi, 26 Temmuz 2005 21:47 tarihinde demiş ki: said: -Cleglaw-, 26 Temmuz 2005 21:43 tarihinde demiş ki: @Timarli Mır Mır Bana bi söylesene allah aşkına niye erkeklikle küpe birbirine ters düşüyor? Küpe takınca homoseksüelliğe yol açan hormonlar falan mı salgılanıyor? Nedir yani? çünkü küpe bir takıdır, ve takıyı kadınlar takar Öyle mi? Hehehhe nerde yazıyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: TimarliSipahi, 26 Temmuz 2005 21:47 tarihinde demiş ki: çünkü küpe bir takıdır, ve takıyı kadınlar takar Bu adam garip.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. [Bu mesaj zlorwf tarafından 26 Temmuz 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 takıyı kadınlar takarmış , külliyen yalan.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 50 tane topic acilip tartisildi bu konuda. isteyen taksin isteyen takmasin. herkes kendi gorusunu belirtir , tartismak anlamsiz. kupe bir kadin aksesuaridir ,yillarca kadinlar tarafından kullanılmıstır , bu yuzden erkeklere yakistigini dusunmuyorum. yalniz gordugum bisey varki , kupeyi seven insanlar sevmeyenlerin yorumlarina kumas pantolon yumurta topuk giy tespih salla filan gibi tepkiler veriyor bu cok komik :) herkesin dünyaya bakıs acısı farklidir , tartismak anlamsiz. arama kismine "kupe" yazip okuyun bissuru topic var.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bence garip değil. Bi ara bende taktım ama klipsli. Sürekli takmak isterim ama ortam şartları işte Erzurumdayız olmuyo :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: -Cleglaw-, 26 Temmuz 2005 21:48 tarihinde demiş ki: Öyle mi? Hehehhe nerde yazıyomuş? neyin peşindesin sen? kısadan söyle de uğraştırma böyle düzeyli tartışma ayağına[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Nerede yazıyor bu sadece kadının küpe takması... Bazılarının o minicik beyinlerinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 sadece mi yazmisim ben? eger bana diyorsan bu lafi gozunle oku lutfen yazdigimi.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Zegne ben sana yazmıyorum, küpe sadece kadın takısıdır diyenlere yazıyorum. Ve okumayıda gayet iyi birliyorum, kendinle karıştırma... Bana beni kışkırtmak için yazıyormuşsun gibi geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 tanimam etmem niye kıskırtayım. burada insanlari tahrik eden sensin sanirim , minicik beyin filan ;)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bak şimdi, yaşadığın toplum Türk toplumu, yani erkeğin takı takmadığı, erkeğin erkek olduğu toplum, bilmem anlatabildim mi?[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bak simdi, yasadigin toplum türk toplumu, yani sadece krolarin ve senin gibi insanlarin yasamadigi bir toplum! bilmem anlatabildimmi ? kulagina küpe olsun .[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 26 Temmuz 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yaklaşık 1 ay once deldirdim kimseden olumsuz tepki almadım. mutluyum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: TimarliSipahi, 26 Temmuz 2005 22:04 tarihinde demiş ki: bak şimdi, yaşadığın toplum Türk toplumu, yani erkeğin takı takmadığı, erkeğin erkek olduğu toplum, bilmem anlatabildim mi? Sen harbi Türk'sün be yahu... Biz ölelim... Vallaha harbi Türk... Türk oğlu Türk'sün sen.. Biz ecnebiyiz, ucubeyiz, dünya dışı varlığız. Ama sen Türk'sün... Afferim bunuda Türk'lükle bağdaştırdın ya, sana kocaman bir aferin.. Yıldızlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 benim gibi olmayanlar erkek olmayanlar, yani onlar da bu toplumda var diyosun. evet doğru olabilir, ben rastlamadım hiç ama senin çevrende vardır belki sen rastlamışındır da sölüosundur. aman kulağıma küpe olmasın, kalsın ben almiyim öyle şeyler...[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 küpe kolye bileklik cart curt illa ben metalciyim veya ben kadınım ben farklıyım demek içinse yaptırın bir t-shirt bir kazak arkasına yazarsınız METALCİ die :) illa acı çekmekmi istiyorsunuz illa ben acı çekmek istiyorum diyorsanız daha güzide çözümler var piercing küpe hastalığı aldı başını gidiyor.Bir halkan eksik olsun nolur yani toplumdanmı uzaklaşırsın veya toplumamı yakınlaşırsın ne farkeder ben kadınların küpe takmasınada karşıyım güzelim kulağına bir halka takınca güzel olmuyorsunuz[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Tımarlı sipahi Yavuz Sultan Selim ipne miydi? Fatih Sultan Mehmet ipnemiydi de küpe takıyordu? Ya da Yavuz neden saç uzatmıştı bülentmiydi kendisi? Geçin efendim, geçin, binlerce yıldır küpe kullanılan bir aksesuardır. Çıkış noktası nedir biliyormusunuz? Afrika kabilelerinde erkekler, öldürdükleri hısımlarının dişini söküp iple kulağına bağlarmış eskiden, ne kadar küpen varsa o kadar erkek olurmuşsun yani. Uzun saça da böyle diyen olur bazı, neredeyse bütün peygamberlerin ve eski kralların saçı sakalı olurmuş unutmayın. Bunlar maganda literatürünün milletimize kattığı özellikler ne dinle, ne milletle ne de erkeklikle ilgili değil bence.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ha ekleyeyim de, ben küpe takmıyorum, hiç de takmadım rahatsız ediyor beni hem kulağında ağırlık olcak, acı çekicen, tarzım da değil zaten, öyle ona uygun giyimim kuşamım olsa takardım, böyle kadama estikçe çokca klasik takım elbise falan giyen bi kimseyim o nedenle ben takmıyorum ama arkadaşlarımın yarısı takıyor yani..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Valla küpe taşımasını bilene yakışıyor takın bence çok sexi :P bi de zincir takmayın o biraz kro işi oluyor heh[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yakisana yakisir, herkese yakisacak degil. Bana piercing yakisiyordu ama arkadasiminkine asildilar herifin kasi yarildi bi daha takmamacasina cikardim. Küpem yok ama yaptiricam, daha dogrusu kulak memesine piercing yaptiricam desem daha dogru olur degisik cünkü biraz.[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: TimarliSipahi, 26 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: Aman kulağıma küpe olmasın, kalsın ben almiyim öyle şeyler... Olmasın olmasın zaten takarsan ben takmam anlatabiliyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 valla cok etkilendim.. birgun girmedim buraya, neler olmus neler :) henüz hepsini okumadm ama okuduklarımda yeteri kadar ilginc hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Tatsız konular bunlar.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 aşın bunları aşın. yahu biri ışıkmı daha hızlı güneşe ulaşır yoksa benmi daha çabuk görürüm der dieri küpe suxmu der. abi sakin olun ya bi derin nefes alın biraz süt için kafanızı çalıştırın. mahvettiler güzelim gençliği valla kafası bulanmış bunların...[signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 evet, simdi tamamını okumus bulunmaktayım.. konu normal bir sekilide giderken olaylar sapmıs... o anda sert bir karsılık vermek icin mi soylediler anlayamadım; ama erkek adam kupe takmaz, kupe, zincir takarsan erkek deilsin tarzında yapılan eleştriler tartısmadan cok saldırıya donusmus: sacmalık.. Dünyadaki cogu ırk, ki bunlara turkler de dahil; tarihlerinin ilk devrelerinde bile kupe takmıslardır... pirvan son derece haklı.. http://www.biriz.biz/osmanli/p9.htm o tip eleştrilerde bulunanlar bi yukarıdaki resme baksınlar, bir de Dede Korkut'taki bırakın kupeyi bazı yigitlerin hatta kalın altın halka kupe takmasının da gectigi kahramanlık ve turkluk hikayelerini okusunlar.. eger padisahlar, eski turkler de delikanlı turk deilse kim delikanlı turktur bilemiyorum.... kupe karsı olmak delikanlılık olsaydı, ulke delikanlı dolardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar