fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bu soruyu ozellikle kizlara soruyorum... Cunku etrafumdaki kızların %80'i bir erkegin küpe takmasına yada zincir vb. takmasına karsı.. Nedir bu yaa.. Onceki kız arkadasım da katlanamıyodu küpe takmama, bi tek punk, metal, rock, rap dinleyenlere garip gelmiyor galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ben kızların değilde daha çok baba veya annelerin uzun saç,küpelere karşı olduğunu biliyorum. kızlar olayını ilk defa duydum. hatta kızlar için tam tersini biliyorum. uzun saç ve küpeli tiplerden hoşlandıklarını :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ben bir gariplik goremiyorum...[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 burda bahsedilmiş az çok ama yine de aramaya inanalım hede hödö diyip antipatik olmiym lol[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ben açıkcası pek küpe takan erkeği sevmiyorum . Muhtemelen bu yetişitirliş tarzıyla ilgili yani ben küpe takamam takarsam cok garip hissederim kendime yakıştıramam bilemiyorum .. Doğulu olmayla bi ilgisi var mı acaba ? :)[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Küpe taktım eve geldim, olm yakışmamış sevmiyorum ama sen bilirsin dediler.. Küpeler çoğaldı piercingler arttı, bişi demediler tek kelime.. saç boyadım, yakışmamış dediler küpeden fazla tepki verdiler.. dövme yaptırdım kocaman eve geldim iyi hoş olmuş dediler.. çözemedim bizimkileri..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 naaptın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 delikanli adam kupe takmaz diyip maganda agzina yorup o nedemek die olay cikartmak kolay ...ancak olay sende biter; herhangi bir kiz olur, berber amcan olur ne bileyim kiz arkadasin olur onlar senin hayatinda birer obje simge yani bir yerde lastik plastik gibi bir sey cok deger verme ,gelip gecici olanlar adi ustunde gecerler ..onemli olan sen ne dusunuyosun ne istiyosun aynaya baktiginda yakistigini dusunuyomusun cevabin evetse git simdi istedigin yerini deldirt ,ha deldirttiysen de oyuncak etme kalsin iste ..[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Garip değil.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya sorma.. son tanistigim 5-6 kiz boyle cikti, bi de kolejde ayni sinifta okuyoruz.. anne babam saolsunlar cok anlayıslılar, hatta yazdigim sarki sozlerine de bayiliyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: fellantis, 26 Temmuz 2005 01:35 tarihinde demiş ki: Bu soruyu ozellikle kizlara soruyorum... Cunku etrafumdaki kızların %80'i bir erkegin küpe takmasına yada zincir vb. takmasına karsı.. höö o_O nerde yasiyosun ki sen...?[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bu konularda insanlar görüşlerini bildirmekden öteye gitmemeli. Nitekim küpe takanların sayısı artarsa zorla kalanlarında kulağını deldirecek gibi bir olay yok. Ben de mesela haz etmem bir erkek olarak küpe takmaktan (eskiden kolye olarak ok ucu takardım, o kaybolduktan sonra birşey takmadım). Biri neden diye sorarsa oturur tartışırımda ama onun dışında küpe takan birine de saçma sapan laflar eden birini gördüm mü (aynı şey saç içinde geçerli), eğer kişi bu iddalarında ciddi ise kendisinin iletişim kurulamayacak bir varlık olduğunu farz edip kendisini görmezden gelirim. Diğer kişilere de bunu tavsiye ederim. Ha ama arada sırada şaka amaçlı takılmalar beni çok rahatsız etmez.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya insana göre değişir takmak isteyen takar gariplik yok bunda . Niye Cem Yılmaz sağ sol takıyoda hiç kimse garip demiyoda X takınca garip diyolar ? yakışıp yakışmama meselesi . Ama şahsen takmam,takanada karışamam :)[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Herkes kendi yaptigindan kendi sorumludur ama bence küpe erkeklerde pek iyi görünmüyor.[signature][hline]Kuzgun'dum ben... innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki: nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ben de deldirecektim kulağımı sonra doktor olmaya karar verdim. dedim ki koskoca doktor adamın kulağı delik mi olur? şimdi doktorluktan vazgeçtim deldireyim mi bilemiyorum? deldirsem manyak( :rock:) olur da hadi neyse....[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 @cow yakışana da iyi yakışıyor ama.. Mesela ben :P[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kimseye özenme, gerçekten yakıştığını düşünüyorsan kimseyi dinleme... bildiğini yap gene...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hatice emine ümmiye sümmiye gibi kızlarla takılırsan tabi öle derler jesisica ramona monika suzanne ye bak bide..onlar farklı söyler sana.. walla yakışana gider..bi önyargı yok burda..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: elvyn, 26 Temmuz 2005 01:41 tarihinde demiş ki: naaptın sen şimdi bişi kalmadı gerçi bi piercing 2 küpe dışında.. yin yang desenli 2 küpe, çok severim kendilerini.. çok da hacıladılar 15 tane almışımdır herhalde hacılamalardan..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yaa ztn etrafımı cok takmıyorm ama sasiriyorum... kupe takıp takmamak kisiye kalmıs bisey, kimse karısamaz.. ama son zamanlarda aldıgım tepkiler beni baya bi sasirtti.. maltepede oturuyorum, burayı ztn saymıyorm... heryerde boyle enteresan seyler oluyor, hele punkcı kuzenimin saclarina etmedikleri lafı bırakmıyorlar ankarada... benim anlamadıgım bazı kızlarında boyle bir tavır sergilemesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 garip diil çirkin.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ordaki kızlarda bi yamukluk var o zaman kızları deiştir .. ben küpe takıyorum..çokta yakışıyo yani.. kızlar beenio ...beenmesede söliemez..ayıp :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 niye bu kadar abartı, değişik bir olay olarak görüyorsunuz ki bunu? seneler önce kulağımı deldirdiğimde de ailem hiç bir şey dememişti, aylardır da çıkartmadım kulağımda, ve bu topici görmesem kulağımda küpe olduğu aklımın ucundan geçmeyecekti.[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bence etrafında görünüşün hakkında doğru yorumlar yapacak insanların olması lazım :p Azıcık gerçekle yüzleşmek iyidir hehe. Şunu diyeyim ki dünyada bir sürü çeşit insan var, bir kişi sizi çok çekici buluyorsa, bir başkası da aynı derecede itici bulabilir. Etrafınızda ki herkes size çekici olduğunuzu söylüyorsa ben olsam şüphelenirdim :p (istisnalar kaideyi bozmaz değildir hehe)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Temmuz 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 dogru dostm.. salaklıklarından ztn.. ben ve bazı yakın arkadaslarım da yakıstıgı gorusunde.. ztn onemli olan da bu: istedigim kadar protest olurum, kime ne? iyi bari gariplik onlarda varmis, en azından bunu anladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar