nuisance Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 herkeze merhabalar.... bir yawru paticik daha geldi aranıza:))) eeeeee newar ne yok miillet:=) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Hosgeldin balonun nerde bakiim senin[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hoşgeldin.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ay çok şirinsin :D iyi senden? hoşgeldin bu arada[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hoşgeldn:) balon nerde bu arada?:D[signature][hline]Apeiron... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 sevdim bakın ben bunu=) hoşgeldin, taze çay var, içer misin?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: ozkolous, 24 Temmuz 2005 00:11 tarihinde demiş ki: ay çok şirinsin :D iyi senden? hoşgeldin bu arada harbi haa noluyo dedim.. Bu ne şirinlik?[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hoşgeldin candy :)[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 merhabaa , hoşgeldin. balonu göremedik ama olsun. buyrun efendim içeri :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hosgeldiiin[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hoşgeldiniz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hosgeldin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Öncelikle buradaki yazıyı okumanı rica ediyorum. Daha sonra Forumlarımızda her türlü bilgiye ulaşabilir,tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani aynı zamanda uygulamanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eğer sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayip sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz gülmek istersen komik bölümüne bi uğra =) veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımızda Şarkı Sözlerine bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyorsan Patinaj bölümüne, geçmişle ilgileniyorsan Tarih bölümüne bakabilirsin. T.C ilke ve inkilâp’larına uygun bir şekilde düşüncelerini IRK,Dil,DİN farklılığı gözetmeksizin yazabilirsin.Kişisel Bölümüne anılarını ve itiraflarını yazabilirsin.Eğitim bölümünde Okul ve Üniversite ile ilgili bir bilgi edinebilirsin.Gezdim TozdumBölümünde gözde mekânlar lokanta,bar,..vs.gibi şeyleri bulabilirsin.Futbol Bölümünde futbol ile herşeyi,Basketbol Bölümünde ise basketbol ile ilgili herşeyi bulabilirsin..Yok bunlar beni açmaz diyosan seni Spor Genel Bölümüne alalım. Board..vs.vs gibi dallarla uğraşıyosan Extreme Tam sana göre derim. Görsel Sanatlarla uğraşıyorsan buraya, rpgler-sistemler v.b şeyler hakkında bilgi edinmek istersen de Masaüstü'ne bakmanı tavsiye ederim.. Eğer diğer üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Pati Aile Albümünden görebilir ve albüme kendi resmini de gönderip bizlerle paylaşabilirsin. İkinci el alım-satım işleri ile ilgileniyorsan Pazar Alanımıza uğrayabilir, Sinema-TV-dizi v.b. ile ilgili konuları Vizyon bölümünde, donanım&yazılım hakkindaki bilgilere Donanım&Yazılım bölümünde ve anime-çizgi film v.b. şeylerle ilgili bilgilere Çizgi Dünyası bölümüzde bulabilirsin. İyi Eğlenceler Dilerim. Paticik Karşılama Kurulu Başkanı Insight Copyright insight © 2oo4-2oo5[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Hoşgeldin. Öncelikle imzamdaki en alttaki adrese tıklayıp; okumanı öneririm.[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuisance Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya saolun arkadaşlar hoş bulduk balanu unutmuşm ya yok walla hepinize ayrı ayrı teşekkuler:)[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Öncelikle hoşgeldin, ben Rush sana bu forumlarda ne gibi özellikler var,hangi konuyu nereye danışmalısın vs. hakkında biraz bilgi vereceğim.bu arada hem forumlarımıza alışırsın hemde alışma zorluğu çekmezsin. Forumlarımız hakkında önerileri,şikayet,hata gibi konular,paticik.com hakkında bilgi almak için ; Paticik.combölümümüze bakabilir, bu konular hakkında konu açabilirsin.Artık sende bi üye olduguna göre daha sonraki günlerde Yeni Gelenler bölümünde yeni arkadaşlarımızla tanışabilirsin. Anime ve çizgi film seviyorsan Çizgi Dünyasışiir,hayal,kısaca yazı yazmak içini dökmek istiyorsan Karalama Defteri Sinema,Tv için Vizyon Müzikten hoşlanıyorsan Müzik bölümü.İnternet hakkında herşey,flash siteler, hız problemleri, bulunan değişik siteler vs için İnternet her türlü donanım ve yazılım soruların için Donanım/Yazılımgeçmişte neler oldu? diyorsan tarih bilgini bizimle paylaşıp,yorumlamak istiyorsan Tarih her türlü kişisel konu için,itiraflar vs yani community feeling denmiş kısaca Kişisel Çizimler, tasarımlar, görsel sanatlarla ilgili herşey için Görsel SanatlarÜniversite tavsiyeleri, ders seçimleri, yardımlaşma için Eğitimeğer sende bir hayvanseversen,pet konuları için Pati PetBunların dışında her türlü mmorpg bölümü bulabilirsin.2. el alım satım için Pazar Alanı PC oyun meraklısı isen Bilgisayar Oyunları PS veya xbox meraklı isen Konsol bölümüne bir uğra ;) Ayrıntılı FAQ'yu okuman iyi olacaktır.Bilim ve teknik meraklısıysan Bilim-Teknik cep telefonu müzik çalar vs için Mobil Cihazlar ne nasıl yapılır çğrenmek istiyorsan Öğretiler futbol ile ilgileniyorsan Futbol Basketbol ile ilgileniyorsan Basketbol diğer konulara girmeyen her şey için Konu Dışı bunların dışında siteyi gezdikçe öğrenirsin .. Tekrardan hoşgeldin.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hosgeldin...[signature][hline]Kuzgun'dum ben... innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki: nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hoşgeldin :)[signature][hline]let's rock ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hosgeldin..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuisance Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hoşbulduk saolunnnnn:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 s e l a m h o ş g e l d i n[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hoşgele[signature][hline]peace! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 geldin bi hoş olduk[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuisance Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 saolun arkadaşlar hoş bılduk walla iiki gelmişim yani:D[signature][hline]Kadınlar ne yapmaları gerektini bilirler ve yapmazlar yapmayarakta mesaj verirler :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.