Chuck Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Arch Enemy (bayan brutal) Death Amon Amarth Hypocrisy Obituary In Flames Dark Tranquillity[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Children of Bodom In Flames Opeth .(nokta)[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: d3n1z, 29 Haziran 2005 18:23 tarihinde demiş ki: system of a down. adamlar rock cı ve böğürmüyorlar....[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 cenotaph dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hem böğürsün hem de akustik melodi mi olsun ? in flames, opeth sadece böğürsün mü ? ben dinlemem :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Metalle pek fazla aram yok ama lp faint ?[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Amon Amarth ve Sepultura'yı çok severim brutal vokal konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 BloodBath süpermiş ya işte böyle arıodum....cradle of filth dinleye dinleye cıvkı çıktı başka gruplara akmak lasım.....[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Cradle gibi gruplar arıyorsan bulamazsın sanıırm, ben bulamadım şahsen. Ama melodik black dersen cradle dan sonra en iyisi Dimmu Borgir The apostasy kings of carnival creation bunları dinle beğenirsen diğer şarkılarınada bakarsın. ayrıca , reklam yapmıyorum www.blackmetalradio.com buradanda izlenim edinebilirsin. edit : yanlış yazım. [Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 30 Haziran 2005 10:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Graveworm , COF sevenlerin hoşuna gider ; bakınız...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 benim gitmedi açıkcası, tasviye edebileceğin şarkıları neler? hatta müsait isen msn den gönderirmisin. [email protected][signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Nimloth, 30 Haziran 2005 00:53 tarihinde demiş ki: Amon Amarth ve Sepultura'yı çok severim brutal vokal konusunda. Amon Amarth'ın ki brutal dan ziyade scream vocal e daha yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 children of bodom , opeth. millet söylemiş zaten[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 rotting christ vardır bi de[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 en baştan söyleyim böğürme demek yalnış. bu konu ile ilgili bi anımı anlatıyım size bi keresinde ankarada maltepe pazarında cd alırken slayer, manowar ne bilim böyle death, black gibi brutal vokal yapan gruplar hakkında atıp tutmaya başlamıştım yanımdaki arkdaşıma. yok bunlar böğürüyor, yok satanist fln diye. tabi o anda şakasına söyledğim şeylerdi. arkdaşımda şehir dışından yeni gelmişti. geyik son seviyedeydi. neyse ne kadar brutal vokali sevmesemde sonuçta bende metal müzik (power, senfonik) dinlerim.sonra atıp tutarken, cdlere bakmaktan kafamı kaldırınca uzun saçlı iri yarı orta yaşlı birisini gördüm. adam pis pis kesiyordu beni. sonra başladı adam sizde böyle yapıyorsanız gençler bu metal müzik nasıl yayılacak, nasıl insanların önyargısını silicez fln diye. açtı ağzını yumdu gözünü verdi ayari. dükyandan ayrılınca yanımdaki arkdaşım gülmekten yürüyemiyordu. sonra ayarı veren adamında hicri bozdağ olduğunu öğrendim (radyo vizyonda rockstationu sunuyor) yani gelmek istediğim nokta o dediğiniz böğürtü fln değil. biraz araştıralım pati gibi bir ortamda yakışmıyor böyle böğürtü fln diye. ilerde sizin karşınızada bu gibi durumlarda ayar vericek kişiler çıkabilir yani.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hmm Hicri Bozdağ bildiğim kadarıyla RockStation festivalinin organizatörü ve Kanal E'deki RockStation programını da o düzenliyo...iyi ayar vermiş açıkçası ;)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hayatımın ayarı çocukarımada anlatırım bi 15 sene fln sonra. :) metal muzikle ilgili böyle bir yazısı var ekşide. hala böğürtü diye israr eden arkdaşlar(varsa) yada metal muzikle ilgili ön yargısı olanlar bi göz gezdirsin yazıya. [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj mdma tarafından 30 Haziran 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Spastik_Serce, 30 Haziran 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Cradle gibi gruplar arıyorsan bulamazsın sanıırm, ben bulamadım şahsen. Ama melodik black dersen cradle dan sonra en iyisi Dimmu Borgir The apostasy kings of carnival creation bunları dinle beğenirsen diğer şarkılarınada bakarsın. ayrıca , reklam yapmıyorum www.blackmetalradio.com buradanda izlenim edinebilirsin. edit : yanlış yazım. [Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 30 Haziran 2005 10:13 tarihinde değiştirilmiştir] haklısın kardeş ya cradle gibisi yok :) cradle'in eski şarkılarınla devam etcez bide bloodbath :([signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: mdma, 30 Haziran 2005 15:49 tarihinde demiş ki: en baştan söyleyim böğürme demek yalnış. bu konu ile ilgili bi anımı anlatıyım size bi keresinde ankarada maltepe pazarında cd alırken slayer, manowar ne bilim böyle death, black gibi brutal vokal yapan gruplar hakkında atıp tutmaya başlamıştım yanımdaki arkdaşıma. yok bunlar böğürüyor, yok satanist fln diye. tabi o anda şakasına söyledğim şeylerdi. arkdaşımda şehir dışından yeni gelmişti. geyik son seviyedeydi. neyse ne kadar brutal vokali sevmesemde sonuçta bende metal müzik (power, senfonik) dinlerim.sonra atıp tutarken, cdlere bakmaktan kafamı kaldırınca uzun saçlı iri yarı orta yaşlı birisini gördüm. adam pis pis kesiyordu beni. sonra başladı adam sizde böyle yapıyorsanız gençler bu metal müzik nasıl yayılacak, nasıl insanların önyargısını silicez fln diye. açtı ağzını yumdu gözünü verdi ayari. dükyandan ayrılınca yanımdaki arkdaşım gülmekten yürüyemiyordu. sonra ayarı veren adamında hicri bozdağ olduğunu öğrendim (radyo vizyonda rockstationu sunuyor) yani gelmek istediğim nokta o dediğiniz böğürtü fln değil. biraz araştıralım pati gibi bir ortamda yakışmıyor böyle böğürtü fln diye. ilerde sizin karşınızada bu gibi durumlarda ayar vericek kişiler çıkabilir yani. o zaman ilk önce şu durumu açıklığa kavuşturalım böğürmeli şarkı olmaz buna brutal vokal denir :P[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Cradle of Filth Brutal vokal değil scream. Yıldızlar topluluğu Bloodbath(Vokal=Ãkerfeldt) derim senin istediğin gibi birşey...Bunun dışında Dimmu Burgir,Marduk da iyidir. Opeth'in herkesin dilinde olması canımı sıktı...[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 böüren marduk belanos fılan :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 nasum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: anil_selam, 29 Haziran 2005 22:05 tarihinde demiş ki: said: mkoko, 29 Haziran 2005 18:43 tarihinde demiş ki: efenim opeth böörmez sen opeth dinledinmi hiç :D bitek to bid you farewell dinlediysen onda böğürmüyodu sanırım onun dışında nerddeyse tüm şarkılarında kesin bi böğürtülü part var :D Adam brutal yapıyor böörmüyor.Fark var arada[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar