Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hmm nasıl başlasam ki :) Yazıyı baştan sona kadar okudum ve beğendim, sizlerle paylaşayım dedim. Gerçi pati'de bazı siyasi içerikli mesajlar açmak yasak, bende karşıyım fakat gerçekten yazıyı baştan sonra kadar okuyunca iğneleyici lafları görebileceksiniz. Bazı yerleri gerçekten çok ağır olmuş. Buyrun: *** TÜRKİYE'nin kilit kuruluşlarından biri daha ölmüş eşek fiyatına Araplara (Lübnan'da öldürülen Hariri'nin oğluna) satıldı. Telekom ülkenin iletişim-haberleşme sektörünün kilidi. 6.5 milyar dolara apar topar satmayı başardılar. Hem de taksitle! Helal olsun! Gerçek değeri en az 30 milyar dolar olan koskoca kuruluşu, iki yıllık kárı karşılığında elden çıkardılar. Alan Araplar zevkten dört köşe. Kelepir mal düşürmüş olmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Şimdi şu 'ilginç rastlantılara' bakalım: Recep Tayyip Erdoğan bundan yaklaşık iki hafta önce Lübnan'da. Orada öldürülmeden önce ismini bile duymadığı Hariri'nin evine gidip eşine ve ailesine başsağlığı diledi. Bununla da yetinmedi, Hariri'nin mezarını ziyaret etti. Önceki gün Hariri'nin oğlu gelip bizim Telekom'u alıverdi! Rastlantı, hepsi rastlantı! *** Telekom'u öteki kilit sektörlerin altın yumurtlayan tavukları, en başta Erdemir ve Tüpraş izleyecek. Böylece demir çelik, akaryakıt ve rafinerilerimiz de, devletin ve milletin malı olmaktan çıkıp başkalarına hibe edilecek. Bunu niçin yapıyorlar?.. İki nedenle: 1- Deniz bitti, para yok. Bütçe yaması tutmuyor. Elde kalan malları acele satıyorlar. O kadar ki, IMKB, RTÜK, BDDK gibi kuruluş ve üst kurulların tüm gelirlerini bütçeye devrediyorlar. 2- IMF, Dünya Bankası ve AB, elde ne varsa satılmasını emrediyor. Bununla da yetinmeyip çıkması gereken yasaları tek tek yazdırıyorlar ve AKP o yasaları çıkarıyor. Şimdi şu vereceğim örneği düşünün: Dünya petrol fiyatlarındaki artış Türkiye'ye sadece bu yıl 4 milyar dolar ek yük getiriyor... Ve siz Telekom'u bu paranın sadece 1.5 yıllık karşılığında -hem de taksitle- satıyorsunuz. Bu nasıl özelleştirmedir? Özelleştirme devletin-milletin malını kelepir fiyata satmak mıdır? Her alanda bunu yapıyorlar. Geçenlerde ülkemizin tek yolcu gemisi Karadeniz'i 4 milyon dolara sattılar. Bunu alan işadamı bir hafta sonra aynı gemiyi 8 milyon dolara Yunanlılara sattı ve Karadeniz gitti. Hürriyet yazarı Prof. Dr. Şükrü Kızılot'tan aldığım mektubu özetliyorum: 'Gemi bedavaya satıldı ve son Türk gemisi böylece batırılmış oldu. Bu gemi 2004 yılında bir Fransız firması tarafından 8 hafta için yaklaşık 1.1 milyon dolara kiralanmıştı. Aynı gemi başkalarına da kiralanıyor ve 10 haftalık dönemlerde 500-600 bin dolar para kazanıyordu. Son Türk gemisinin bedava denilecek bir fiyatla elden çıkarılması içimi sızlatıyor.' Evet, yağma ve peşkeş düzeni her alanda, her sektörde olanca hızıyla sürüyor. Birileri -özellikle yabancılar- bu süreçte köşeyi bizim sırtımızdan dönüyor. Ama hiç kuşkunuz olmasın, bunların hesabı çok yakında tek tek sorulacak. GİDİŞ NEREYE? YARGITAY Başkanlar Kurulu tarafından yayınlanan bildiriyi okudunuz. Hükümet yargıya 4 bin adet hakim ve savcı alıyor. Yasayı değiştirdiler, Adalet Bakanlığı bunları mülakatla alınacak. 'Ananın adı, babanın adı, nerelisin?..' Torpil listeleri daha önceden dosyalara konulacak ve kendi seçmece adamları yargıya sokulacak. Yargı siyasetin emrine iyice girecek. Yargıtay bildirisi bunları açıkça vurguluyor, Türkiye Barolar Birliği 'gidiş vahim' diyor. Ses yok, tepki yok. TÜRKİYE GENELİNE BAKINCA... Devletin bütün kurumlarında haksızlık, sürgün ve atamalar olanca hızıyla sürüyor. Her kuruluşa AKP'nin seçmece elemanları dolduruluyor. Ankara Dışkapı SSK Hastanesi ülkemizin en büyük ve kilit sağlık tesislerinden biri. Yaklaşık 1.000 yataklı. 500 doktor görev yapıyor. Bu hastane Sağlık Bakanlığı'na devredildi ve birkaç gün önce Bolu'dan bir başhekim atandı. İlk icraat olarak başhekim yardımcılarından tarihsiz istifa dilekçelerini vermelerini istedi. 'Ben kendi kadrolarımla çalışırım, dilekçesini vermeyenler için gereğini ben yaparım' diyordu. Gereğini nasıl yapacağını hep birlikte göreceğiz! *** Bir yanda bunlar olurken öbür yanda terör olayları yurdun dört bir yanında can yakıyor. Önceki günkü Adalet Bakanlığı baskını... Dünkü tren baskınında 5 güvenlik görevlisi şehit. Son bir ay içerisinde özellikle Güneydoğu'da nice şehitler verdik. Subaylar, astsubaylar, uzman çavuşlar ve erler yurdun dört bir yanında toprağa verildi, veriliyor. Bunlar ise özelleştirme-para peşinde... Ve Bay Başbakan dün akşam olduğu gibi yine Melih'in konserinde... Bir yanda vur patlasın çal oynasın eğlenceler, öbür yanda Kuran kursları, türban, imam hatip tantanaları... Din ticareti... Din sömürüsü... Türkiye nereye? Bay Başbakan'ın ayda bir yaptığı Ulusa Sesleniş konuşmasında, arkasında Atatürk resmi olurdu. (Sadece mecburiyetten konulmuş bir resimdi.) Son konuşmasında bu zahmetten de kurtuldu! Bu resim kaldırıldı ve yerine cami girdi. Neden? Niçin? Hangi gerekçeyle? Birileri 'T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 harfi harfine dogru ne denilebilirki ulkeyi satıyo adamlar haberimiz yok yada varda koyunluk devam ediyo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Emin Çölaşan'ı neden çok sevdiğimi bana tekrar gösteren, güzel bir yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Selamon, 28 Temmuz 2005 05:29 tarihinde demiş ki: Emin Çölaşan'ı neden çok sevdiğimi bana tekrar gösteren, güzel bir yazı. [signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bişi yazmayı o kadar çok istiyorum ki.. ama yazmicam yine artık yorum yapmıyorum böle konulara[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hepsini okudum. Noktasına virgülüne kadar doğru. Bi cumhurbaşkanımız var orda. O da tek başına...[signature][hline]Sol azı dişime dolgu yaptırdım. Az biraz fitilim bu sefer.Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 emin çölaşanı selamon kadar sevmesem de çok doğru tespitlere sahip olan yazılarından birisi olduğuna sonuna kadar katılıyorum bazıları çok açık olmakla beraber, genellikle çok ince detaylarda gizli ülkenin geleceği...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hadi ama yaşar büyükanıt hadi..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 dogru soze ne denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yazık , nereye gidiyor bu devlet...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hayır bide pişkim pişkin erdemir rezalet bir işletme kar mı edecek denildi hemen bir gün sonra en çok kar yapan 2. işletme oldu.kimsede karşılarına geçip sormadı "nooooldu? " diye (isim vermedim edilgen çatı kim nereye çekerse)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 saol kardeşim bunları tekrardan bize hatırlattığın için[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 daha önce çok tartıştık iyi ki satıldı.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 halkin egitimsiz ,cahil kalmasini destekler,3.dunyaci ,1940-1960 zihniyetli paranoyak ;kendi ideolojini(kemalizm,1950 de bitmesi gereken nasyonel sosyalist zaman aşımlı sistem ...) aş da gel ,ne zaman ideolojini oldurup vatanini yureginde dirilttiginde o zaman gercekten anlasilmaya baslarsin ..ulke ne sizin gibilerin tapulu mali nede sizin gibilerin emaneti, bu ruh hastasi tavirlarinizdan vazgecmedikce ,istediginiz aydın zırvasina takilin dusunceleriniz paranoyalarin otesine gecmeyecektir .. (Emin'e.....)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hükümetin durumunun ne kadar kötü olduğuna en güzel kanıt, insanların %75 inin ordudan medet ummaya başlamasından belli oluyor. adamlar ülkeyi kurtarıyoruz ayağına parsel parsel satıyorlar vatanı...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 global dünya[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 edit: sildim gitti, bana mi dustu ya.. [Bu mesaj rahatsiz tarafından 28 Temmuz 2005 11:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 atatürk bu ülkeyi yaparken de emin çölaşan gibi tipler vardı herşeye karşı çıkan "bizim değerlerimizi satıyorsun, kaç yüzyıllık osmanlı hükümdarlığını bu gavur işi cumhuriyet için değişiyorsun" diyen. gericiler hep vardır hep olacaktır :)[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 emin çölaşana şu durumda gerici demek gerçekten son yıllarda şahit olduğum en büyük cehalet örneğiydi.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 woot cahil de olduk :P ehehe. peki canım.[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 woot süper demek yerine tartışsan fikir alışverişi yaparız belki birbirimizi anlarız..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Emin Çölaşan gericiyse ben hiçbir şey bilmiyorum herhalde sakalı var diye gericilere benzettiğinden demiş olabilirsin .....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 insanların işine gelmeyen şeyleri ortaya çıkaran gözler önüne seren sertçe eleştiren insanlar genelde gerici olarak adlandırılır bazı kesimler tarafından.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 @sayın streamin arkadaşım: emin çölaşan'la ideolojik olarak farklı uçlarda olabilirsin, ama bu kadar saygın ve ülkesini seven bi adama böyle ağır suçlamalar yöneltmene lüzum yok, uzun süredir bütün yazılarını okuyorum, ve henüz ne halk'ın cahil kalmasını istediğine dair, ne nasyonel sosyalizme dair, ne de ruh hastalığının göstergesi olacak bir cümleyle karşılaşmadım. bu adam belge olmadan yazı yazan bir adam değil bi kere. bir belge yollanıyor, adam da köşesinde yayınlıyor, yorumunu yapıyor. bu olayda sence de çok fazla tesadüf yok mu?adam özelleştirilmeye karşı falan değil, sadece böylesine değerli kurumların bu kadar ucuz gitmesine, kar etmememize üzülüyor, biraz daha dikkatli okuman dileğiyle, adama paranoyak derken sen de onun hakkında bi paranoya yapmışsın sanki :) @jadelith: telekom "eski bir değer" değil, devletin kurduğu bi şirket, belli bir fiyatı, getirisi var, ve o fiyatın altına satılıyor, üstelik ne idüğü belirsiz birilerine. buna itiraz etmek gericilikse, eh peki ben hiçbişey demiyorum. [signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. [Bu mesaj sir tarafından 28 Temmuz 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Jadelith, 28 Temmuz 2005 11:12 tarihinde demiş ki: atatürk bu ülkeyi yaparken de emin çölaşan gibi tipler vardı herşeye karşı çıkan "bizim değerlerimizi satıyorsun, kaç yüzyıllık osmanlı hükümdarlığını bu gavur işi cumhuriyet için değişiyorsun" diyen. gericiler hep vardır hep olacaktır :) sen daha tarihimizi bilmiyosun ya. az biraz zahmet et yakın tarihimizi ogren. Atatürk neyi satmış yabancılara bakalım. yoksa zaten yabancıların elinde bulunan tum haberlesmeyi tekrar devlet eli altınamı almış?? kafadan sallayarak Atatürkü bulaştırmayın bu işlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar