2pac Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sabah komik sanılan şakaların en beğenilenler bölümü öğlen komik şakaların en beğenilen bölümleri akşam çocuğun var derdin var tekrar bölümleri zaten 5 bölüm toplam gece şakaların tekrarları Ne yapmaya çalışıyor bu TGRT bıraksın bu tv işini kapatsın gitsin tekrar tekrar nereye kadar. boş yere televizyonumda yer kaplamaktan başka bi işe yaramıyor.... haksız bulanlar varmı beni???? TGRT'deki şakaları izleyen varmı hala????[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paticikte sabit bir söz vardır. Begenmiyosan okuma,begenmiyosan post atma sana zorla okutmuyoruz derler. Birazdan gelicek cevapların bu üsttekilerden farkı yok. Begenmiyosan izleme. Zorlamı tutuyolar seni o kanalda.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Eternal, 17 Temmuz 2005 07:28 tarihinde demiş ki: Paticikte sabit bir söz vardır. Begenmiyosan okuma,begenmiyosan post atma sana zorla okutmuyoruz derler. Birazdan gelicek cevapların bu üsttekilerden farkı yok. Begenmiyosan izleme. Zorlamı tutuyolar seni o kanalda. Aslında aynı şey senin için de geçerli. Beğenmediğin konuya cevap yazma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ethernal'in ne demek istediğini tam anlamamışsın..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Zagg, 17 Temmuz 2005 09:49 tarihinde demiş ki: Ethernal'in ne demek istediğini tam anlamamışsın.. Kavga çıkarıyımda biraz eğlence olsun diye düşünmüştüm :D Böylece topicte tamamen boşa gitmez. [Bu mesaj Rock tarafından 17 Temmuz 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 doğru hadi kavga çıkaralım eğlenelim.. *!Seke seke halkalar çizer ve Rock'u işaret edip kıkırdar*[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Begenmiyosan izleme. Zorlamı tutuyolar seni o kanalda.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 abi ben taa ne zaman yazmıştım bu tgrt nin zıvanadan cıktığını gördünüz işte haksızmıyım yalan heberlerle dünyayı ayağı kaldırdı adamlar[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 gayette güzel sölemiş 2pac ancak ayar vericiler basmış forumu yine.[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tgrt nin iki tane kanalı var yanılmıyorsam..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 o holding in yaptığı hiç bir işden hayır gelmez. o şaka programı benımde dıkkatımı çekmişti ne zamna açsam o haberler yada 2 bölümlü salak bi dizinin diğer bölümü[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya onu bırak ben fıtık oldum tgrt ye bomba koycam neden mı benı delı edıyor her yaptıgıyla ve en son olan olay artık benı cıleden cıkarttı adamlar bi film almıslar SON KANIT diye dikkat ettim her gece veriyolar bunu yau bu nedir nasıl bi yayın anlyışıdır sizin ben taa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 izleyen var mı ki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 harbıden varmı? madem tgrt'yı sevmıyorsun neden yayın akısını takıp edecek kadar ılgılısın.Bende bunu merak ettım degıstır kanalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: 2pac, 17 Temmuz 2005 04:01 tarihinde demiş ki: sabah komik sanılan şakaların en beğenilenler bölümü öğlen komik şakaların en beğenilen bölümleri akşam çocuğun var derdin var tekrar bölümleri zaten 5 bölüm toplam gece şakaların tekrarları Ne yapmaya çalışıyor bu TGRT bıraksın bu tv işini kapatsın gitsin tekrar tekrar nereye kadar. boş yere televizyonumda yer kaplamaktan başka bi işe yaramıyor.... haksız bulanlar varmı beni???? TGRT'deki şakaları izleyen varmı hala???? ben sana hak veriyorum. tgrt şu an dizileri yada programları (kadın programları dışında) reyting yapmadığı için sürekli tekrar yayınlıyor. tgrtnin yapması gereken uzmanlare bulup yayın akışını değiştirmesi ve insanların hoşuna gidebilecek programlar yapması gerekior. yosa bu gidişte ne kablolu yayında, ne uyduda, nede antenli yayında tgrt diye bir kanal kalmicak. dipnot: reyting raporlarına göre tgrt haber tv bazı programları dolayısıyla normal tgrtden daha fazla reyting yapıyomuş. bu yalanda olabilir gerçekte...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Nede olsa rolling news formatlı :p[signature][hline]Dane daneee benleri var yüzünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Rock, 17 Temmuz 2005 09:47 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 17 Temmuz 2005 07:28 tarihinde demiş ki: Paticikte sabit bir söz vardır. Begenmiyosan okuma,begenmiyosan post atma sana zorla okutmuyoruz derler. Birazdan gelicek cevapların bu üsttekilerden farkı yok. Begenmiyosan izleme. Zorlamı tutuyolar seni o kanalda. Aslında aynı şey senin için de geçerli. Beğenmediğin konuya cevap yazma :) KRAL Bİ LAF SÖYLEMİŞN, HELAL OLSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 izlemem.. izleyenide sevmem herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ben en son StarGate dizisinin ortasında haber(aynı 3-4 haberi yaklaşık 5 kez tekrar tekrar vermişti sonrada diziye devam etmedi) veridikten sonra birdaha izlemedim. TGRT o zamanlar birkaçtane güzel dizi ve filim gösteriyordu ama araya konan 15-20dk lık reklamlar bitirdi kanalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Hakikaten yahu.. Kazançları nedir bunların?[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hakkatten he beğenmiyosan izlemek zorunda değilsin tgrt yi.belki adamlar yoğun bi proje üstündeler.bi bomba patlatacaklar yakında[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar