fab Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Aynı yerde birde alüminyum bir mouse pad var :) Süper bir siteymiş.[hline]Oky Wan Kenobi [Bu mesaj Oky tarafından 28 Ocak 2003 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Kendi düşüncem ; Bilgisayar sektöründe asla bi parçayı görmeden ve elinizle tutmadan parasını veripte almayın... Bu arada babanıza bile sonsuzz güven duymayın...[hline]Herşey yalan olsa bile en güzel a$k zor olanmış... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 orda bi sessiz fan gördüm acaba gerekten sessizmi :) bide şimdiki fanı yani heatsinki sökersem işlemciye zarar verirmi o aradaki macun olayı yappışkanlık falan yapıp Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 yani soğukken haşırt diye çıkartsam bozulmucak üstünde kalcak bende yenisini koymadan yeni heatsinki üstüne oturtucam ve bişi olmucak ? yani sorunsuz çalışıcak [Bu mesaj WaNTeD tarafından 28 Ocak 2003 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Xaero hayrola karpuzmu seçiyosun :)[hline]Oky Wan Kenobi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 100 küsür dolar verdiğim bi parçayı görmeden asla almam... Özellikle paketi açılmış bi malı aslaaa almam. O nedenle genelde kargoyla yollanan parçalar paketi açılmış parçalar oluyor... O yüzden kalsın bi 5 milyon daha ekler gider istanbuldan görerek bakarak alırım. Hem piyasada gezmiş olur fiyatları öğrenir belki daha ucuzunu yada o fiyata daha kalitelisini bulurum...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Urza ben kötü dedim mi? Ben kendi düşüncemi söylediğim görmediğim etmediğim şeye para vermem... İsterse arkasında bilmem kim olsun...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 said: WaNTeD, 28 Ocak 2003 17:22 tarihinde demiş ki: yani soğukken haşırt diye çıkartsam bozulmucak üstünde kalcak bende yenisini koymadan yeni heatsinki üstüne oturtucam ve bişi olmucak ? yani sorunsuz çalışıcak [Bu mesaj WaNTeD tarafından 28 Ocak 2003 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] ??? sessiz bişi istiyom çünkü şimdiki coolermaster gittikçe sesi artıyo gibi gelmeye başladı bana Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 tt ye güveniyimde benim aklıma takılan o takma çıkarma olayı durduk yere işlemciden olmayayım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bu fanlara ufak bi devremsi bi şey bağlayıpta kasanın oraya koyarak cpu sıcaklığını görebilirmiyiz ?!? çokmu şey istiyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Yaw fanlar iyi güzelde hoca orda 329 dolara bi kasa var özellikleri: Alüminyum Çift Fanlı pencereli 360W Kasa Isı alarm Fonksiyonu °C / °F gösterge ayarı 4 kanal ayarlanabilir fan fan hızı Ön panelde Thermaltake elegant E-LED mavi ışık Tamamı alüminyum ön panel İki yönlü kitlenen ön panel 2 USB2.0 & IEEE 1394 firewire Mic x 1 & Speaker x 1 Sanırım her overclockçunun hayali =) Bakınız ve Şaşıp Kalınız Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 urza ona çoktan hasta zaten şu anda ellerinde yok dört gözle beklediğine eminim de baya bir maliyetli kasa :/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 o kasanın önündekiler süper onları ewde ben imal ediyom :) cd-rom kapağını kesip biçip fanlara ışıklı düğme falan bağladım sırf gece uyutsun die :) bide benim dediğim şey olabilirmi bi bilgisi olan !?!?[hline]King Of Chaos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Benim fikrim git bi dijital termometre felan bul eski sonra onu işlemcinin yanına montajla (matkapla delik açıp vidala) sonra elektriğide işlemciye gelen elektrikten çalarsın - dikkat ette termometre çok elektrik yiyen bişey olmasın =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 bende epox war termometereside warda software ben programla bakmak istemiyom dışardan kafayı eydinmi göriyim mesela oyun oynuyom kaça çıkmış[hline]King Of Chaos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.