fab Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Aynı yerde birde alüminyum bir mouse pad var :) Süper bir siteymiş.[hline]Oky Wan Kenobi [Bu mesaj Oky tarafından 28 Ocak 2003 01:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Kendi düşüncem ; Bilgisayar sektöründe asla bi parçayı görmeden ve elinizle tutmadan parasını veripte almayın... Bu arada babanıza bile sonsuzz güven duymayın...[hline]Herşey yalan olsa bile en güzel a$k zor olanmış... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 orda bi sessiz fan gördüm acaba gerekten sessizmi :) bide şimdiki fanı yani heatsinki sökersem işlemciye zarar verirmi o aradaki macun olayı yappışkanlık falan yapıp
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 yani soğukken haşırt diye çıkartsam bozulmucak üstünde kalcak bende yenisini koymadan yeni heatsinki üstüne oturtucam ve bişi olmucak ? yani sorunsuz çalışıcak [Bu mesaj WaNTeD tarafından 28 Ocak 2003 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
fab Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Xaero hayrola karpuzmu seçiyosun :)[hline]Oky Wan Kenobi
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 100 küsür dolar verdiğim bi parçayı görmeden asla almam... Özellikle paketi açılmış bi malı aslaaa almam. O nedenle genelde kargoyla yollanan parçalar paketi açılmış parçalar oluyor... O yüzden kalsın bi 5 milyon daha ekler gider istanbuldan görerek bakarak alırım. Hem piyasada gezmiş olur fiyatları öğrenir belki daha ucuzunu yada o fiyata daha kalitelisini bulurum...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Urza ben kötü dedim mi? Ben kendi düşüncemi söylediğim görmediğim etmediğim şeye para vermem... İsterse arkasında bilmem kim olsun...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 said: WaNTeD, 28 Ocak 2003 17:22 tarihinde demiş ki: yani soğukken haşırt diye çıkartsam bozulmucak üstünde kalcak bende yenisini koymadan yeni heatsinki üstüne oturtucam ve bişi olmucak ? yani sorunsuz çalışıcak [Bu mesaj WaNTeD tarafından 28 Ocak 2003 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] ??? sessiz bişi istiyom çünkü şimdiki coolermaster gittikçe sesi artıyo gibi gelmeye başladı bana
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 tt ye güveniyimde benim aklıma takılan o takma çıkarma olayı durduk yere işlemciden olmayayım
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bu fanlara ufak bi devremsi bi şey bağlayıpta kasanın oraya koyarak cpu sıcaklığını görebilirmiyiz ?!? çokmu şey istiyorum
Odun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Yaw fanlar iyi güzelde hoca orda 329 dolara bi kasa var özellikleri: Alüminyum Çift Fanlı pencereli 360W Kasa Isı alarm Fonksiyonu °C / °F gösterge ayarı 4 kanal ayarlanabilir fan fan hızı Ön panelde Thermaltake elegant E-LED mavi ışık Tamamı alüminyum ön panel İki yönlü kitlenen ön panel 2 USB2.0 & IEEE 1394 firewire Mic x 1 & Speaker x 1 Sanırım her overclockçunun hayali =) Bakınız ve Şaşıp Kalınız
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 urza ona çoktan hasta zaten şu anda ellerinde yok dört gözle beklediğine eminim de baya bir maliyetli kasa :/
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 o kasanın önündekiler süper onları ewde ben imal ediyom :) cd-rom kapağını kesip biçip fanlara ışıklı düğme falan bağladım sırf gece uyutsun die :) bide benim dediğim şey olabilirmi bi bilgisi olan !?!?[hline]King Of Chaos
Odun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Benim fikrim git bi dijital termometre felan bul eski sonra onu işlemcinin yanına montajla (matkapla delik açıp vidala) sonra elektriğide işlemciye gelen elektrikten çalarsın - dikkat ette termometre çok elektrik yiyen bişey olmasın =)
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 bende epox war termometereside warda software ben programla bakmak istemiyom dışardan kafayı eydinmi göriyim mesela oyun oynuyom kaça çıkmış[hline]King Of Chaos
Öne çıkan mesajlar