Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Overclock meraklıları için.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aynı yerde birde alüminyum bir mouse pad var :) Süper bir siteymiş.[hline]Oky Wan Kenobi

[Bu mesaj Oky tarafından 28 Ocak 2003 01:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
orda bi sessiz fan gördüm acaba gerekten sessizmi :)
bide şimdiki fanı yani heatsinki sökersem işlemciye zarar verirmi o aradaki macun olayı yappışkanlık falan yapıp
Mesaj tarihi:
yani soğukken haşırt diye çıkartsam bozulmucak üstünde kalcak bende yenisini koymadan yeni heatsinki üstüne oturtucam ve bişi olmucak ?
yani sorunsuz çalışıcak

[Bu mesaj WaNTeD tarafından 28 Ocak 2003 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
100 küsür dolar verdiğim bi parçayı görmeden asla almam... Özellikle paketi açılmış bi malı aslaaa almam. O nedenle genelde kargoyla yollanan parçalar paketi açılmış parçalar oluyor... O yüzden kalsın bi 5 milyon daha ekler gider istanbuldan görerek bakarak alırım. Hem piyasada gezmiş olur fiyatları öğrenir belki daha ucuzunu yada o fiyata daha kalitelisini bulurum...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Mesaj tarihi:
said:
WaNTeD, 28 Ocak 2003 17:22 tarihinde demiş ki:
yani soğukken haşırt diye çıkartsam bozulmucak üstünde kalcak bende yenisini koymadan yeni heatsinki üstüne oturtucam ve bişi olmucak ?
yani sorunsuz çalışıcak

[Bu mesaj WaNTeD tarafından 28 Ocak 2003 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]

???
sessiz bişi istiyom çünkü şimdiki coolermaster gittikçe sesi artıyo gibi gelmeye başladı bana
Mesaj tarihi:
Yaw fanlar iyi güzelde hoca orda 329 dolara bi kasa var özellikleri:
Alüminyum Çift Fanlı pencereli 360W Kasa
Isı alarm Fonksiyonu
°C / °F gösterge ayarı
4 kanal ayarlanabilir fan fan hızı
Ön panelde Thermaltake elegant E-LED mavi ışık
Tamamı alüminyum ön panel
İki yönlü kitlenen ön panel
2 USB2.0 & IEEE 1394 firewire
Mic x 1 & Speaker x 1

Sanırım her overclockçunun hayali =)

Bakınız ve Şaşıp Kalınız
Mesaj tarihi:
o kasanın önündekiler süper
onları ewde ben imal ediyom :)
cd-rom kapağını kesip biçip fanlara ışıklı düğme falan bağladım sırf gece uyutsun die :)
bide benim dediğim şey olabilirmi bi bilgisi olan !?!?[hline]King Of Chaos
Mesaj tarihi:
Benim fikrim git bi dijital termometre felan bul eski sonra onu işlemcinin yanına montajla (matkapla delik açıp vidala) sonra elektriğide işlemciye gelen elektrikten çalarsın - dikkat ette termometre çok elektrik yiyen bişey olmasın =)
  • Yeni Oluştur...