beslenay Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Arkadaşlar şu level sistemini detaylı şekilde anlatabilecek olabilecek olan var mı?? Level nasıl arttırılır?? Experience nasıl kasılır?? Level arttırmanın yararları nelerdir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 osi de lvl sistemi mi var?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ewt var yarat1k öldürerek ve pk fln keserek exp. kazan1yorsun her level atlad11nda ´arti olarak 4 str 4 dex ve 1nt al1rs1n level sinirlamasi servera gore degisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 oside level sistemi yok.lvl sistemi free serverların uyguladığı bir alternatif bir sistem.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 herkes ayrı sallamış ehuhuhu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: yetro, 06 Temmuz 2005 14:17 tarihinde demiş ki: ewt var yarat1k öldürerek ve pk fln keserek exp. kazan1yorsun her level atlad11nda ´arti olarak 4 str 4 dex ve 1nt al1rs1n level sinirlamasi servera gore degisir arkadas saglam sallamis ..[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 uhaeuh[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kaç yıldır oyuna girmiyosunuz ya.level sistemi gelmiş osiye son publishle.bende 7 days free şeysiyle girince gördüm.artık stat ve skill için xp toplamak gerekiyor.eski charlarda toplam skill pointlerine göre kaç levelsa o hale gelmiş.statlerde aynı şekilde.ayrıca bi ton quest adamı eklenmiş.swg falan gibi bunlardan quest alıp gidip yapıyosun belli bi xp+gold veriyo.değişik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 oppsss :)[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 öeh.. ups...inanmam...[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 2 aydir levellli serverda oynuyorum sizden daha fazla sey kesin bildigim kesin he bu arada arkadas iyi salamis diyenlerde girip bi denesinler serveri sonra anlarlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 su an osi level sistemiyle uzakdan yakindan alakasi yoktur arkadaslar, levelli sistemde oyniyanlar free shardlarda oynuyor heralde o yuzden burda pek destek gorebilceklerini sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 :P bak iste bilen biri çikti :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Anason, 26 Temmuz 2005 15:01 tarihinde demiş ki: su an osi level sistemiyle uzakdan yakindan alakasi yoktur arkadaslar, levelli sistemde oyniyanlar free shardlarda oynuyor heralde o yuzden burda pek destek gorebilceklerini sanmiyorum çekmesene oltamı kardeşim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ehe kafanda kırıcam ben o oltayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar