Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar şu level sistemini detaylı şekilde anlatabilecek olabilecek olan var mı?? Level nasıl arttırılır?? Experience nasıl kasılır?? Level arttırmanın yararları nelerdir??
Mesaj tarihi:
ewt var yarat1k öldürerek ve pk fln keserek exp. kazan1yorsun her level atlad11nda ´arti olarak 4 str 4 dex ve 1nt al1rs1n level sinirlamasi servera gore degisir
Mesaj tarihi:
said:
yetro, 06 Temmuz 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
ewt var yarat1k öldürerek ve pk fln keserek exp. kazan1yorsun her level atlad11nda ´arti olarak 4 str 4 dex ve 1nt al1rs1n level sinirlamasi servera gore degisir

arkadas saglam sallamis ..[signature][hline]s00 L33t : )
Mesaj tarihi:
kaç yıldır oyuna girmiyosunuz ya.level sistemi gelmiş osiye son publishle.bende 7 days free şeysiyle girince gördüm.artık stat ve skill için xp toplamak gerekiyor.eski charlarda toplam skill pointlerine göre kaç levelsa o hale gelmiş.statlerde aynı şekilde.ayrıca bi ton quest adamı eklenmiş.swg falan gibi bunlardan quest alıp gidip yapıyosun belli bi xp+gold veriyo.değişik olmuş.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2 aydir levellli serverda oynuyorum sizden daha fazla sey kesin bildigim kesin he bu arada arkadas iyi salamis diyenlerde girip bi denesinler serveri sonra anlarlar belki
Mesaj tarihi:
su an osi level sistemiyle uzakdan yakindan alakasi yoktur arkadaslar, levelli sistemde oyniyanlar free shardlarda oynuyor heralde o yuzden burda pek destek gorebilceklerini sanmiyorum
Mesaj tarihi:
said:
Anason, 26 Temmuz 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
su an osi level sistemiyle uzakdan yakindan alakasi yoktur arkadaslar, levelli sistemde oyniyanlar free shardlarda oynuyor heralde o yuzden burda pek destek gorebilceklerini sanmiyorum

çekmesene oltamı kardeşim :P
  • Yeni Oluştur...