Head Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aşkta boy farkı önemli değil. keza zamanında 70 santimlik bir kız ile tanışmıştım. tabi o zaman bebektik.[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aşkta şehir farkı önemli .. oooooof of[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bakalım gelsin yaşınız 35'e o zaman görürüm sizi, tashmoo'nun dediği gibi, boyu mu önemli işlevi mi?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 29 Temmuz 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 valla 2 arkadaş var bizim ünlemle nokta gibi çok iyi anlaşıyolar uzun zamandır[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ehem önemli degildir ya o kdr. p.s:önemli de diyemiyorum ki,anlayın =p[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 aşık olanlar için boy farkı onemli değilde,dışardan bakınca uzun kız-kısa erkek yada çok uzunerkek-çokkısakız komik durabiliyo[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: tamirci, 29 Temmuz 2005 02:30 tarihinde demiş ki: valla 2 arkadaş var bizim ünlemle nokta gibi çok iyi anlaşıyolar uzun zamandır mwhaha benzetmeye bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 [spo1=Patide boy farkı] said: Clementine, 29 Temmuz 2005 00:35 tarihinde demiş ki: said: tashmoo, 27 Temmuz 2005 04:14 tarihinde demiş ki: said: Clementine, 27 Temmuz 2005 01:27 tarihinde demiş ki: said: dasaaa, 25 Temmuz 2005 00:29 tarihinde demiş ki: said: Clementine, 25 Temmuz 2005 00:15 tarihinde demiş ki: said: dasaaa, 24 Temmuz 2005 21:35 tarihinde demiş ki: 1.98!!!!! haha daha neler :P tırsma yaa 1.65 :D Tüh... 1.98 olsaydın fenerbahçe bayanlara transfer ederdik seni... Paraya para demezdin.. Yatın katın falan olurdu... ühühü yaa üzüldüm şimdi öyle diyinceee :( haha estetik mi yaptırsam yawww :P estetıkle boy uzuyomu, yok hanı warsa ole bısı bızede soleın pls var öyle bişi ya.. çok korkunç ama.. geçen yaz gaztede fln da çıkmıştı 10 cm fln uzatabiliyolar ama dizini açıyolar işte sen düşün... O_o [/spo] "Uzun boylu" mesajlar bazen göz yorucu olabiliyor Ama bunu da aşktaki boy farkı gibi tolare edebilmek gerek. Öyle değil mi Sayın Patiler? ;) diyim ve konuya bağlayıp kaçayım[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Messor, 20 Temmuz 2005 03:17 tarihinde demiş ki: boyuna göre kimseyi sevmediğim için, bence önemsiz. yok nasıl duruyoruz, dışarıdan nası gözüküyoruz vs.. seviyosam gerisi bitmiştir [signature][hline] lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puddy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Pyro, 29 Temmuz 2005 03:35 tarihinde demiş ki: ehem önemli degildir ya o kdr. p.s:önemli de diyemiyorum ki,anlayın =p hele bi önemli de:D[signature][hline]This feeling inside me finally found my love, I've finally broke free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 baskı havası seziyorum ben bu baslıkta.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Sezgilerin çok kuvvetli =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 katılamamak elde degil =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 önemli olan boyu diil işlevi. +aşk boy kilo dinlemez, bkz benim msn e gelip noldu abi die sormak.. pert..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 1.59 boyunda arkadaş tanıyorum 1.80 boyunda kızla çıkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 kaldırmayın böyle threadleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 erkek arkadaşının boyuyla problemi olan bayanlar pm imden ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 dünyayı kısa yetersizlerin avutmaları yürütüyo. whos your daddy arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 önemli olan işlevi diil mi yaa=) yemezler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Erkekle bayan arasında bir kafa kadar boy farkı gördüm. Hiç hoş görünmüyodu. Erkekle bayan en kötü ihtimalle aynı boyda olmalıdır. Bayan bir şekilde kendini uzun gösterebiliyor ama erkeklerin pek böyle şansı yok. Şahsen kendimden uzun kız arkadaş istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Evet erkek uzun olsa, bayan kendisini uzun göstermese bile o kadar tuhaf durmuyo ama bayan uzun olduğunda bayağı bi komik gözüküyo Üstüne üstlük öyle bi durumda bayan asla topuklu ayakkabı giyemez=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 kompleks olsa gerek uzun kısa muabbeti erkek razı kız razı ne diye sorun olsun bunlara en buyuk ornek okan bayulgen olsa gerek.hani adamın beraber oldugu kızlar ortada seviosan hoşlanıosan boyun ne önemi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 aşkta oy farkı kadar absürd olmayacak durum: -necla biliyon önümüz seçim.. hem ben sandıktan ümitliyim +ben de rıza o kadar toplaştık yürüdük di mi? -.. +hem anıtkabir'e de gittik. -Ben akp'ye oy vericem necla +hayvasın rıza! -işte bizi sindirmeye çalışıyonuz! ama gelicez yine gelicez.. kanlı mı osun gelişimiz kansız mı +ha hayyyt şehit kanı üstüne ay yıldız vereyim ben sana! bu ülke başı boş değil rıza! size yer yok.. hadi iran'a canım.. naş -yemişim lan sizi... abdulla reisicumhur olacak anadın mı? +ayrılalım rıza! -ayrıldım bile ben necla.. fikir ayrılığı bu.. demokratız biz harbici! +yemişim sizin demokrasinizi! -necla sen benim başka bişi mi yedin.. karıştırıyorsun herhal.. zaten sizin demokrasiden anladığınız "asker girmesi!" +giren çıkan asker size giriyo bana ne yahu.. -alçalma necla.. çukursun sen! bittin artık gözümde.. bi dahaki görüşmemizde sen ve diğer 3karım türban takıyor olacak! +defoooool defooool gözüm görmesin manyak sarıklı.. sakalından şüphelenmeliydim senin zaten! gerici örümcek gafalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar