Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapılmış en aptalca dalgınlık

toggie

Öne çıkan mesajlar

said:
MartinLGore, 14 Temmuz 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
ütünün fişi fişteyken

said:
MartinLGore, 14 Temmuz 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
edit: gerisini anlatmamışım

Sen baya dalgınsın ya bu nedir :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player

[Bu mesaj toggie tarafından 14 Temmuz 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aha işte yaptığım cidden en büyük dalgınlık hymn sayesinde hatırladım..

Gerek iş gerek kişisel hayatımın oldukça yoğun olduğu bir dönemdi. Bir düşünce akölımdan çıkınca başka bi düşünce giriyodu. Sürekli bi dalgınlık hali yani..

Esentepe durağından Metro'ya bindim. Taksime gidicektim. Önce yanlış tarafa bindim, Levent'de indim.
Geri bindim esentepe'ye gelince, sanki işe gelmişim sandım dalgınlıktan, bi daha indim. Sonra tekrar bindim, Mecidiyeköy'de indim. Sonra tekrar bindim fakat yanlış yöne binmişim esentepe'de indim. (tam hatırlamıyom nerede indiğimi bindiğimi , yaklaşık 8-9 kere inip bindim bi taksime gelmek için onu biliyorum. yani boyle devam etti)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Sosyal ağlarda paylaş

eski lojmanın tuvaleti evin dışındaydı biz küçükken gece işimizi görelim diye annem bir yoğurt kabını lazımlık yapmıştı bende gece uyku sersemliğiyle lazımlıkla işimi gördükten sonra buz dolabına koymuştum :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance!

geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Sosyal ağlarda paylaş

buda arkadasimin basina gelen ve bizi kopartan bir olay.

hatun kisilik sabah saskinbakkaldaki evinden okula gelmek uzere yola cikiyor ama kafasi inanilmaz dalgin. isde evinin ordan dolmusa biniyor kadikoye geliyor. ordan vapura biniyor karakoye gitmek icin . baya baya bir yolculuk yaptikdan sonra dolmusa biniyor ve eve geldiginde bisilerin yanlis oldugunu fark ediyor. zavalli kisimiz o dakikaya kadar vapurdan inmeyi unutup tekrar kadikoye gelip, eve geldiginin farkinda bile olmuyor. sonra anlatigina gore cani sikilmis ve hungur hungur aglamis : ))[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Sosyal ağlarda paylaş

Eski lenslerimin ustune yeni lensleri koymak ve 5 saat cıkarip takarak hangisini dogru oldugunu bulmak :P

diger bir olay kucukken dalginli degil aslinda 4 yasindayim:P havuz kenari sungere basiyorum kapiya kadar kayip kafayi kapinin demir kosesine geciriyorum 2 ye ayrilyor alin sayisiz dikis vs hala izi var(hava veriyor:P)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

Bu da sınıfta bi arkadaşın başına gelen ve tüm sınıfın kriz geçirmesine neden olan bi olay:

İki kişi sınavda klasik kağıt değiştirme olayını yapıyolar.Bişiyler yapıyolar işte sınav bittiğindede hocanın anlamamasının verdiği mutlulukla kağıtları veriyolar ama verdikleri anda birşey farkediyolar: İkisi de kağıda tek birinin ismini yazmış.Tabii millet kopuyo, hoca daha kağıtları kontrol etmediğinden olayı bilmiyo.
Bi ara biri hocayı oyalamaya çalışırken diğeri hocanın çantasını kurcalıycaktı hoca onuda çaktı.Binbir türlü yalvarmayla yalanla zar zor kurtulmuşlardı ama tabi bütün sınıf iptal
Sosyal ağlarda paylaş

bi kaç sene önce yüzme yarışlarındayız bizim takımdan bi arkadaş 100 sırt yarışını yüzcek.kendi serisinde en iyi o o sıralar.böle rahat rahat artistlik yapıyo tribünlere faln neyse yarış başlamadan önce bizim salak dalgınlıktan mayosunu bağlamayı unutunca sırt yarısının çıkışında mayo biraz sıyrıldı ve denizaltının periskopumu neydi onun gübü su yüğzeyinde giden aletiyle yarışı bitirdi[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

üstümde en rezil pisamalarla yar yırtık asadakii posta kutusundaki seyleri almaya inmistim ki kapının önune ayakkabi koymustum hatta anahtarida almistim diye hatirlamaktaydim eger kapı kapanırsa fln diye mektup ıvır zıvır zarflari aldim yuakri cıkıyordumki kapınıın kapanma sesini duydyum havayi yırtan neyse canım dedim elimdeki anahtara baktim ki o da nesi babamın evinin anahtari degil(kaldigim ev) alakasiz bi anahtar ksomaya basladim ama yetisemedim gece 12 1 e kadar rezilik gecirdim yar cıplak bi sekilde dısarda kalarak!! :=) hiç unutamicam bi olaydır bu :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen senemi ne olmuştu.. Eski erk arkımla yolda yürüoduk onun elinde gitar vardı ve cebindeki eşyalar yere düştüü için ben yardım etmeye çalışıodum.. Eşyaları cebine sokarken önüme dikkat etmemiştim ve çok hızlı bi şekilde kaldırım kenarındaki direğe çarpmıştım =))).. arkım ilk önce tepkisiz kaldı iimisin dedi ama soora sokak ortasında gülüp durmuştuk..[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Sosyal ağlarda paylaş

Buarada bugün başıma gelen bir olayı yazıyim bari

Sabah girdim nete, direkt Msn i açıyorum.Şifre yanlış gibisinden bi uyarı verdi birkaç ek daha vardı işte sistemde sorun olabilir yada hesap bilgilerinizi sıfırlamanız gerekebilir filan diye.
Ben direkt giriştim olaya tekrar girdim şifreyi yazdım olmadı bidaha yavaşça yazdım doğru olduğundan eminim yine aynı hatayı veriyo msn in sitesinde bakınıyorum başka çözümü varmı diye buarada servis devre dışıda değil sinir krizi geçircem olmuyo biraz bıraktım birkaç dakika sonra tekrar denedim olmuyo olmuyo.
Acaba hacklendimde şifreyimi değiştirdiler diyorum hotmailden girdim maillere bakılıyodu.
6-7 saat oldu sorun düzelmedi resmen kriz geçiriyorum deli olcam Msn i tekrar açtım tekrar giricem bidaha şifreyi dikkatlice yazarken farkettim;
-Mail adresini yanlış yazmışım-

[Bu mesaj IllidanStormrage tarafından 14 Temmuz 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

elimde t.v kumandası oldugunu unutmuşum bütün evi turluom kumandayı bulmak için sonra bi bakıom elimde .. bir gün geçkalmıştım okula uyandıgım kıyafetlerle gitmiştim.[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

[Bu mesaj Dwn tarafından 14 Temmuz 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 14 Temmuz 2005 17:02 tarihinde demiş ki:
Sozlukten alıntı...

"gecenin bir yarısı uyanmak, uyku sersemligiyle i$emeye gitmek, ı$ıgı acık olan tuvaletin ı$ıgını kapatmak (sozde acmak) iceri dalmak ve kakasını yapan babanın uzerine acıp i$emek. sabah baba bunu anlatınca "oha ben hatırlamıyorum beah" demek, gercekten de hatırlamamak, sonra yarıla yarıla gulmek."
(madc, 21.08.2001 21:07)

bu ben değilim ha..! .[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sosyal ağlarda paylaş

lisedeyken sabah okula gitmek için kalktım pijamalarımı çıkardım formayı giyecektim ama sonra tekrar pijamaları giyip yatıp uyumaya devam ettim...
ilkokuldayken çantamı sıranın üzerinde unutup eve gelince hemen sokağa oyuna inmiş tekrar eve döndüğümde de deli gibi çantayı aramıştım saatlerce...

bir de annemin babam havaalanına giderken telefonu evde unutması sonucu -ara babanı gelip telefonunu alsın demesi vardı...
[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...

[Bu mesaj Frigg tarafından 14 Temmuz 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

haha telefon diyince aklıma geldi

10 sene falan önce telefonlar yeni yeni yaygınlaşmaya başlamış. babamdada maxon var o zamanlar iyi bi telefondu boyutlarıda sony tv kumandası kadar vardı.
neyse babam bi gün çıkmış evden gidiyo. caddenin sonuna gelmiş sokağa gircek telefona bi bakıyo.... kumandayı almış..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
benim blogdan
27.6.05
Haydi Kafalar Telekoma
Chapter 1
Bu gün telefon faturasınnı son günüydü. Saat 16:15 gibi Telekoma gittim. Fakat o da ne? Bilgisayarlar arızalanmış. 20dk kadar bekledik. Bugüne düzelmez dediler. Çıktım eve döndüm. Fakat faturanın son günü olduğu için PTTye gitmeye karar verdim. Burdan önce telekomun salaklığıydı burdan sonra benim salaklığım oldu.
Kont'u da aldım gittim vezneciler(!)e saat 16:58 falandı. Faka tdaha sonra farkettimki telefon faturası yatıracaktım fakat tedaşa gelmiştim.
[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khas, 14 Temmuz 2005 16:40 tarihinde demiş ki:
ya aslında ben bilmeden yaptım anlatayım. dağıstanca da(kafkasya halklarından biri) mis=vajina anlamına gelir. işte köydeyiz. bende bunu bilmiyodum. o akşam babaannem evde yemek veriyor köyde ne kadar yaşlı varsa bizim evde toplanmış. işte evde hinkal(bir çeşit kafkasya yemeği) filan pişirmişler. acayip te güzel kokuyodu. ben de eve girip gayri ihtiyarı "OOOOHHHH!!! MİS GİBİ KOKUYO BEA!" diince, bana dönen bakışlar ve noolduğunu anlayamadan evden kovuluşum:( o akşam yemekte yiyemedim, olay yüzünden. ama sonradan olaayın ne olduğunu öğrendiğimde baya bi gülmüştüm...

hahahahah güzelmiş[signature][hline]valandil ownz j0o!
oportunist post yazarı.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

geçen seneydi, evde kimse yoktu ve ben çöpleri çıkartmak için kapının önüne çıktım, o sırada ceyran yaptı kapı üzerime kapandı, altımda boxer, üstüm çıplak bi şekilde kalmıştım, komşuya gittim, bişiler verdi giyecek, sonra çilingir :D[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

ben de okulda böle aynı mahmut hoca gibi oldu
duruoduk milletle konuşuoduk o sırada da yatakhane müdürü war bi tane işte herif gelmiş arkamızdan ben de "...erim ihsanı lan" dedim
sonra bi anda içim buz gibi oldu anladım yani bilmiorum 6. his mi arkadaşların manasız bi anda fısıldamaları mı hemen ekledim "o da çektirseydi lan fotokopileri bekledim o kadar" (bzm de ihsan die bi ark war :D)[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyi bir edebi metinler hocam vardı aramız iyiydi onla müdürle ilgili bir şikayeti konuşuyoduk arada azımdan ''hocam müdüre koyim size bişi olmasın'' lafı çıktı ama sınıftaki ani sessizlikten sonra ne dediğim aklıma geldi.Hocam 1 ay benimle konuşmadı :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance!

geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...