toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Şimdi ilk önce şunu söyleyelim. Konuyu ek$i'de gördüm. Sözlükte girilen entryleri görmek için şuraya tıklayabilirsiniz. Önce ben kendiminkini anlatayım sonra sizinkileri dinleyelim. Tahminen 7-8 yaşlarındayım. Benden 1 yaş küçük kardeşimle Karamürsel'de kuzenimin yazlığındayız. Havuza giricez ve evde hazırlanıyoruz. Ufağız tabi o zamanlar slip giyiyoruz şort mayo nedir bilmeyiz. Kardeşim ve kuzenim benden önce giyindiler falan koşar adım apartmandan aşağıya inmeye başladılar. Ben de sona kalmaktan nefret ederdim o zamanlar böyle durumlarda. İndik aşağıya ben de arkalarından koştum yetiştim falan baktık birkaç arkadaş orda top oynuyolar. Kardeşim ve kuzenim önümdeler, karşılarında top oynayan arkadaşlardan biri. Ve bu arkadaş bana dönüp demez mi neden donla çıktın dışarı diye. Aptal oldum bir anda. Allahtan binanın hemen önündeydik de kimse görmeden içeriye kaçabildim. Fazla büyük bir rezillik olmadan kurtardım paçayı. İşte böyle. Now it's your turn. edit // kişisel ise taşıyın lütfen silmeyin. [signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player [Bu mesaj toggie tarafından 14 Temmuz 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Hafiften kişisele kaçan bir konu gibime geldi... ben yüzme bilemdğim zamanlar 6-7 yaşarlında falanım. kıyıda yüzüyyoum. derinlik topuklarımda. ve ben orda üz üstü düşüp boğuluyordum babam kurtarmasa.:P[signature][hline] "Her Şey Vatan İçin!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Havaalanına giderken bileti evde unuttuğunu anlayıp geri dönmek, üstüne uçağı kaçırmak.. daha bi dolu dalgınlık var ama gelmiyo aklıma ilginç...[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bir keresinde duvarın yuksekliğini ayarlayamamıştım ve 2 saniyede yere duştum. cok korkmuştum....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 fethiyede bi yer var böyle 50 60 metre açılıyorsun su beline geliyor... ben şu pedallı aletle bi grup kızlarla açıldık böyle gittik baya, sonra durdurdum aleti dalacam, sonra atladım denize balıklama, ÇAT! kafayı koydum kuma :lol: o kdr gittik hala derin değilmiş meğerse... bi hafta robocop gibi dolaştım :lol:[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Asliında pek dalgınlık sayılmaz ama sınıfta uzun eşek oynuyoduk ben atladım pantolon yırtıldı içinden de kırmızı boxer.. Bütün kızlar da sınıfta düşünün halimi...[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Rahmetli anneannemin(namazında niyazında bir kadındı) yaptığı bir dalgınlık... Su diye "Yeni Rakı"dan bir bardak koyup içmesi(tabi ki sek:D) ve akşam babam rakısının azaldığını farkedene kadar işin aslının ortaya çıkmaması... Benim yaptığım bunun yanında hafif kalıyor:)... Gece 11, Elmadağ dönüşü, Ankara ayazında, camdaki karları temizlemek için sileceği çalıştırmak yerine yanlışlıkla su sıkılması, camların buz tutması, radyatörlerin çalışmıyor olması, o ince buz tabakasını eritmek için ön cama yapışıp, ağzımla hoh sesleriyle eritme çabalarım...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: BOccOB, 14 Temmuz 2005 16:06 tarihinde demiş ki: Gece çöpün kenarında bira şişesi açıp kapak yerine şişeyi çöpe atttım. sonra hay ****** diip yeni bi şişe aldım, gene aynı şeyi yaptım... oha :D[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 annanen de mi annamamış rakı içtiğini??[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: BOccOB, 14 Temmuz 2005 16:10 tarihinde demiş ki: ya o rakı muhabbeti ince ince yasemince deki sürahi hanım da vardı ... bilemiyorum artık eheu n demk istiyorsun yani :D[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Anlamamış kadın. Yaz sıcağında kavrulmuş lıkır lıkır içmiş (bizde su içki şişelerindedir bir çok evde olduğu gibi, o yüzden farketmemiş)...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 banyo yaptıktan sonra 1 aylık süresi dolan lensi çıkartıp yenisini takarım deyip, eskisini çıkartmadan yenisini üzerine takmak etrafı bulanık görmek, 1 dk boyunca yanlış numara lens mi sattılar bana diye düşünmek en sonunda yaptığım en aptalca dalgınlığın farkına varıp lensleri birbirinden ayırmak. ps: sözlük formatında yazdım, 7. nesil yazar adayı yaparsalar, 1. entry kafadan hazır olsun :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ben de yapmıştım bi kere onu. Yarısını püskürrtüm lavaboya. Sonra da mis gibi koktu ortalık (: Hatta mutfağa girince babamın canı rakı çekmişti :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: BOccOB, 14 Temmuz 2005 16:10 tarihinde demiş ki: ya o rakı muhabbeti ince ince yasemince deki sürahi hanım da vardı ... bilemiyorum artık Yasemin Yalçın ancak anneannemden esinlenmiş olabilir. Bu olay Yaseminceden önce yaşandı (benzer bir durum olması şüphelere yol açıyor haklısın)...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bebeği uyutucam diye saatlerce uğraşıp (cidden saatler sürmüştü kolik sancıları denen bi naneden dolayı, bebeklerde ilk 3 ay olan sebebsiz ağlama krizi) sonra cebimde unuttuğum telefonun cıngıl cıngıl çalması ile birlikte telefonu odadan atmıştım bebek duymasın diye ama açık kapıyı tutturamayıp kapıda patlamıştı. Garibim ÇATT sesi ile zıplamıştı ve gene başlamıştı ağlamaya. Artık bebek odasına girerken cebi içeride bırakıyorum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Keyzar, 14 Temmuz 2005 16:07 tarihinde demiş ki: Rahmetli anneannemin(namazında niyazında bir kadındı) yaptığı bir dalgınlık... Su diye "Yeni Rakı"dan bir bardak koyup içmesi(tabi ki sek:D) ve akşam babam rakısının azaldığını farkedene kadar işin aslının ortaya çıkmaması... Annanen de mi anlamamış içtiği şeyin Rakı olduğunu??[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben de portakal suyu diye ayçiçek yağı içmiştim buzdolabından, 2-3 yudum...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 SbNN said: Keyzar, 14 Temmuz 2005 16:12 tarihinde demiş ki: Anlamamış kadın. Yaz sıcağında kavrulmuş lıkır lıkır içmiş (bizde su içki şişelerindedir bir çok evde olduğu gibi, o yüzden farketmemiş)... [signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yazılanları okumadan soru sormuş olmak için soru sormak..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 benimkisi dalgınlık değilde uykudan olsa gerek küçükken televizyon izlerken oturma odasına uyua kalmışım sonra bi vakit kalkıp gözler kapalı bi şekilde lavaboya yönelmişim annemde beni izlemiş peşimden lavaboya işemiş geri tekrar yatmışım yatağıma sabah kalktığımda anlatmıştı annem :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ok pardon da. bir insan nasıl bir bardak rakıyı(ayrıca sek) lıkır lıkır içer de annamaz yauv..[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Aynı şeyi kuzenimin kızıda yapmıştı 4-5 yaşlarında. Masadan yarım bardak rakıyı dikmişti kafaya ve oynama devam etmişti daha sonra sarhoş olunca farketmiştik olayı ama çok eğlenmiştik.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hoca oluyo öle harbiden. bak bende tuz ruhu aldım ağzıma gargara falan yaptım bi 5-6 sn sonra falan anladım su olmadğını allahtan yutmadık[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Grzly, 14 Temmuz 2005 16:33 tarihinde demiş ki: hoca oluyo öle harbiden. bak bende tuz ruhu aldım ağzıma gargara falan yaptım bi 5-6 sn sonra falan anladım su olmadğını allahtan yutmadık yuh tuzruhunu nerden buldun![signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 dümrek diye bi köye gittimdi ve yemin ediyorum size coca cola 2.5 litrenin içinde DOLAPTAN aldım. inanmak size kalmış ama harbiden öle.[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar