Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaptığınız en saçma şey???

Dagger

Öne çıkan mesajlar

içi çeşit çeşit somun civata ve vida dolu kabı aynı yerden 4 defa düşürüp 4 defada aynı yerine geri koyaraktan cıvataların yarısı yerde kaybolmuştu:D iki saat yeni cıvata aratmıştı sora.
lan bu niye buradan düşüyo diyincede koyduğum yerin tekerlekli olduunu ve dokundukca geri kaydığını farkettim.
Ehm acaip saçmaydı.[signature][hline]kedi
Sosyal ağlarda paylaş

su anda burda olmak =( .......
onun yaninda olamamak !!!

ve hmm sacma bisi yapmadim aslinda ben sacmaligin ta kendisiyim...!!
*!delirir*[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki:
tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep..
tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım..

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarım çalışmıodu kendim tamir ediyim dedim ekran kartı ram ve anakart ı yaktım aynı anda[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımdaki en saçma şey 7 sene boyunca özel okula gönderilmemdi bence.Boşu boşuna gittim o ilk 7 sene boyunca devlet okulunda okusam , özelden birikmiş parlarlada Anadolu Lisesi için tam hazırlansam olmasa özel bir Liseye gitsem kalan paraylada sınavda bişi yapamazsam ki öle bişi olmaz özel üniye gitsem cok daha karlı ve mantıklı bişeyler olurdu.
Zorunlu İlköğretim'de Özel okumak kadar aptalca bişi yok bence[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 25 Temmuz 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
said:
Chiptech, 25 Temmuz 2005 21:20 tarihinde demiş ki:
sanırım yaşamak =)

işte radiohead gençliği, hey yavrum hey..

:yapma: radiohead'e laf yok![signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

Bi sevgilim vardı vakti zamanında, ondan ayrılmak.. :(
sonra sevgiliden ayrıldığına pişmanlık duymak..
sonra pişmanlık duyduğuna üzülmek.(hikayenin bu kısmında filme yeni bir oyuncu girmiştir, sebep budur)
sonra tekrar pişmanlık duymak (hikayenin bu kısmında ise filme yeni giren oyuncunun ne mal olduğu öğrenilmiştir.)
sonra tekrar pişmanlık duymak..(filmin bu kısmında halen eski sevgili kafayı kurcalar, gelenin gideni arattığı görülür)
:([signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 25 Temmuz 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
Bi sevgilim vardı vakti zamanında, ondan ayrılmak.. :(
sonra sevgiliden ayrıldığına pişmanlık duymak..
sonra pişmanlık duyduğuna üzülmek.(hikayenin bu kısmında filme yeni bir oyuncu girmiştir, sebep budur)
sonra tekrar pişmanlık duymak (hikayenin bu kısmında ise filme yeni giren oyuncunun ne mal olduğu öğrenilmiştir.)
sonra tekrar pişmanlık duymak..(filmin bu kısmında halen eski sevgili kafayı kurcalar, gelenin gideni arattığı görülür)
:(

yazık ya çok kötü birşey o.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...