Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sanırım yaşamak =)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 içi çeşit çeşit somun civata ve vida dolu kabı aynı yerden 4 defa düşürüp 4 defada aynı yerine geri koyaraktan cıvataların yarısı yerde kaybolmuştu:D iki saat yeni cıvata aratmıştı sora. lan bu niye buradan düşüyo diyincede koyduğum yerin tekerlekli olduunu ve dokundukca geri kaydığını farkettim. Ehm acaip saçmaydı.[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 2 konu açmak :P[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Chiptech, 25 Temmuz 2005 21:20 tarihinde demiş ki: sanırım yaşamak =) işte radiohead gençliği, hey yavrum hey..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sınavlara çalışma işini son güne bırakmak hep yapıyorum halan daha devam nası bir illettir uo yu bıraktım bunu bırakamadım[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 dynamick aynen ya ben ikisinide bırakamadım :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 su anda burda olmak =( ....... onun yaninda olamamak !!! ve hmm sacma bisi yapmadim aslinda ben sacmaligin ta kendisiyim...!! *!delirir*[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 şeker diye çaya bol bol tuz koyup içmek..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Okulda yaptığımız geyikler .. O kadar saçma ki süper komik oluyo hehe .. Bide bi Demon Hunter pozu vermiştim o da çok saçma olduğundan çok komikti[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 klavyeye ilk dokunusum[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Salağın tekiyle kanka olmak !!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hayatımda en anlamsız en saçma şey Uo ya başladımam olmuşdur.Ama çok şükür bırakdım[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bilgisayarım çalışmıodu kendim tamir ediyim dedim ekran kartı ram ve anakart ı yaktım aynı anda[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Hayatımdaki en saçma şey 7 sene boyunca özel okula gönderilmemdi bence.Boşu boşuna gittim o ilk 7 sene boyunca devlet okulunda okusam , özelden birikmiş parlarlada Anadolu Lisesi için tam hazırlansam olmasa özel bir Liseye gitsem kalan paraylada sınavda bişi yapamazsam ki öle bişi olmaz özel üniye gitsem cok daha karlı ve mantıklı bişeyler olurdu. Zorunlu İlköğretim'de Özel okumak kadar aptalca bişi yok bence[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: MartinLGore, 25 Temmuz 2005 21:26 tarihinde demiş ki: said: Chiptech, 25 Temmuz 2005 21:20 tarihinde demiş ki: sanırım yaşamak =) işte radiohead gençliği, hey yavrum hey.. :yapma: radiohead'e laf yok![signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 üstteki mesajı atmak..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 3. kattan bir arabanın kopartasına yumurta fırlatmak.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Hmm zor bir soru ama sanırım saçmalamamaya çalışmak yeterince saçma.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Çok var... Aklıma gelmiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 huyum kurusun. devamli birilerini üzmek.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 1- Yaşamak ( Harbiden keşke doğmasaydım ) 2- Bu topiği okumak[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bi sevgilim vardı vakti zamanında, ondan ayrılmak.. :( sonra sevgiliden ayrıldığına pişmanlık duymak.. sonra pişmanlık duyduğuna üzülmek.(hikayenin bu kısmında filme yeni bir oyuncu girmiştir, sebep budur) sonra tekrar pişmanlık duymak (hikayenin bu kısmında ise filme yeni giren oyuncunun ne mal olduğu öğrenilmiştir.) sonra tekrar pişmanlık duymak..(filmin bu kısmında halen eski sevgili kafayı kurcalar, gelenin gideni arattığı görülür) :([signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 turizm meslek lisesini seçip lise hayatımın b*k etmek![signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: MartinLGore, 25 Temmuz 2005 23:07 tarihinde demiş ki: Bi sevgilim vardı vakti zamanında, ondan ayrılmak.. :( sonra sevgiliden ayrıldığına pişmanlık duymak.. sonra pişmanlık duyduğuna üzülmek.(hikayenin bu kısmında filme yeni bir oyuncu girmiştir, sebep budur) sonra tekrar pişmanlık duymak (hikayenin bu kısmında ise filme yeni giren oyuncunun ne mal olduğu öğrenilmiştir.) sonra tekrar pişmanlık duymak..(filmin bu kısmında halen eski sevgili kafayı kurcalar, gelenin gideni arattığı görülür) :( yazık ya çok kötü birşey o.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar