Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior hakkında

heso

Öne çıkan mesajlar

warrior un skill tree sinde insanin aklini karistiracak cok cazip secenekler var .

warrior dedigin en uzun ayakta kalabilendir . warriorla solo yapmayi ya da party de en cok damage verenlerden birisi olmayi dusunuyorsan vazgec .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Downtime: Koşuyorun yaratık kesiyosun mesela, 1. 2. 3. derken kesiyosun ama bi bakmışsın can yarılanmış ardı ardına yaratık kesmekten oturuyosun sucuk yiyosun bi tane can fulleniyo aynen devam ediyosun.

işte downtime bu aralarda harcadığın dinlenme zamanlarına deniyo warriorlarda biraz yuksek diğer class'ların geneline gore.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ben wariorlara üzülğüyorum cidden cogu class a güçsüz hatta mageye çaresiz.. duel yapıoz oylece bana bakıyor :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 07 Temmuz 2005 18:02 tarihinde demiş ki:
ben wariorlara üzülğüyorum cidden cogu class a güçsüz hatta mageye çaresiz.. duel yapıoz oylece bana bakıyor :D

warriorlar gerçek küçük gruplu(5-10kişi) savaşlarda hiçte çaresiz değil.hele bide tanıdığınız bir healer varsa yanınızda durdurulmanız çok zor.çatır çatur biçiyorsunuz karşıdaki adamları.bide crit gear ile arcanite reaper varsa elinizde cloth giyenler 2-3 vuruşta yatıyorlar.karşı tarafın priestinin belası oluyorsunuz.kaçması mümkün olmuyor nerdeyse.

duel olarak mageler warriorları alıyor genelde eğer ekstra pot. veya immobilize kaldıran zımbırtılar kullanmadıkları zaman.ama karşı tarafın oyuncuları karşılaştıklarında size duel teklif etmiyor. =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mosquito, 07 Temmuz 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
said:
ben wariorlara üzülğüyorum cidden cogu class a güçsüz hatta mageye çaresiz.. duel yapıoz oylece bana bakıyor :D

warriorlar gerçek küçük gruplu(5-10kişi) savaşlarda hiçte çaresiz değil.hele bide tanıdığınız bir healer varsa yanınızda durdurulmanız çok zor.çatır çatur biçiyorsunuz karşıdaki adamları.bide crit gear ile arcanite reaper varsa elinizde cloth giyenler 2-3 vuruşta yatıyorlar.karşı tarafın priestinin belası oluyorsunuz.kaçması mümkün olmuyor nerdeyse.

duel olarak mageler warriorları alıyor genelde eğer ekstra pot. veya immobilize kaldıran zımbırtılar kullanmadıkları zaman.ama karşı tarafın oyuncuları karşılaştıklarında size duel teklif etmiyor. =)

wg de koselerde cok kapıstım hunter ve warior ile.. warior beni 1 vs 1 de yenemez idda ediom :D healer ı varsa once ona bi sheep sonra warior a dalarım.. baktım ne mana kaldı ne hp ufak ufak yol alırım..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

daha önceleri warrior ile başlamıştım ama L20 civarlarında solo oynamak baydığı için bırakmıştım.

sonra tekrar başladım bi arkadaşımı priest oynamaya ikna ederek L44 oldum ve acayip zevklendi oyunum.L40'tan sonra bişiye benzemeye başlıyor warrior ondan önce bi halta yaramaz.tabi arkamda priestın olmasıda oyun zevkini acayip arttırdı.

bi ara gaza gelip etrafımızdan geçen bize elleşmeyen tek tük L?? olurdu.onlara dalmaya başladık eğer harmstringi yiyip priestin uzaklaşmasını sağladık mı alamadığımız class kalmamıştı nerdeyse.

Birde warrior olarak en çok hoşuma giden şey 2-3kişi kapışırken artık sonlara doğru priestin manası bitmiş karşı tarafta tek kişi kalmış warriorda ise %10'dan daha az hp var. ama oda ne düşman %20'nin altına düşmüş! %70 oranında execute ile yatırıosun adamı.

hatta bugün 47 mi 48 mi ne bi paladin kalmış savaşın sonunda 3v3 gibi bi savaştı.paladin(hatta ismi berat'tı belki burdan biridir.) ve ben kalmıştık paladin ölmek üzere %10 falan kalmış benimkisi daha da kötü 2 vuruşluk canım var.zor zar 15rage toplamışım bastım execute'u ama oda ne kocaman adamın tepesinde PARRY yazdı ve öldüm. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior için en ideal macro genelde Stance değiştirdiğinde, buna bağlı olarak ekipmanını değiştiren macrodur.
Ama script olduğu için bu macro, yazımında ve ileride sorunlar çıkarabiliyor.

"Equipmanager" adlı addonu kullanarak, farklı stancelerde, farklı ekipman kullanabilirsin (Defensive Stance'te 1h + Shield, Batte & Berserker Stance'te 2h gibi) Kullanımı da ayrıca gayet kolay.

Umarım işine yarar :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
heso, 07 Temmuz 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
Verdikleri linkleri okudum yazıyorsada görmemiş olabilirim,belkide cevap vermek isteyenler olacaktır,sonucta forum sorular ve cevaplar için var.

Leeeroooyyy nnooobbbkiinnss!![signature][hline]BattalGazi LvL 57 Warrior
Isikcan LvL 42 Arcane Mage

Realm: Burning Legion Guild: Disorder
Sosyal ağlarda paylaş

durum su arkadasım :
ordaki crit dodge sansın falan KENDİ LEVELINDAKİ adama karsı olan sansındır. Atıyotum 150 agility ile level 40 adama %15 crit vurabiliyorsan level 41 olunca level 41 adama %15 vurabilmen icin agilitynin 160 a cıkması lazım.Ama senin agility sadece 1 cıkar level alınca eger +9 agility üzerine giydiklerinden kazanamadıysan her gecen level o degerler dusecek demektir. Ama kendinden daha düsük levellı adamlara aslında hala o crit sansı ile vurabiliryorsun onuda unutma tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior & Paladin Icin;
1 Str = 7 Ap
14 Ap = 1 DPS
DPS = ((minDMG+maxDMG)/2)/Speed
DMG = (DPS + Ap/14) * Speed
Dodge = Agi X 20 / Clvl + Def Modifier
%Crit = Agi X 20 / Clvl
+20 Def Modifier = +1 Dodge , +1 Parry , -1% Crit (Kafaniza yeme baabinda -)
Onemli Not = Pvp de Def modifier calishmaz.
Usenmessem bi ara program falan hede bishiler yazar koyarim biyerlere ordan kafaniza gore deyishtirirsiniz str yi agiyi dmgi kac lvlda kac vuruyorsunuz kac kaciyorsunuz gorursunuz.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 07 Temmuz 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
said:
Mosquito, 07 Temmuz 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
said:

wg de koselerde cok kapıstım hunter ve warior ile.. warior beni 1 vs 1 de yenemez idda ediom :D healer ı varsa once ona bi sheep sonra warior a dalarım.. baktım ne mana kaldı ne hp ufak ufak yol alırım..

kendinizi godmoda gecirmeyin... daha 5* kusurdesın ımzanda dedıgı gibi 60 ol karsına 60 "iyi" gearlı warrior al kıme acıkcasın gorecegız (lvl60mageım)[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Bu çocugun mizaacı böyle, kızma hemen. :)

Party' lerde de çok konuşuyor. Mage' le lead yapıyor. :)

Kirli çamaşırları döktüm.. :p

[Bu mesaj stigmata tarafından 08 Temmuz 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj stigmata tarafından 08 Temmuz 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...