heso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 warrior macrolarını bilen warsa yardımcı olabilir mi?Her level atlayısımda attack,dodge yuzdeleri düşüyor,bu neden böyle?Birde downtime ne demek? Şimdiden teşekkürler[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 up[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Delidumrul un hazırladığı güzel yazılar var warriorlar için onları arayıp bılabilirsin.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 warrior un skill tree sinde insanin aklini karistiracak cok cazip secenekler var . warrior dedigin en uzun ayakta kalabilendir . warriorla solo yapmayi ya da party de en cok damage verenlerden birisi olmayi dusunuyorsan vazgec .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 pvpde arkasında priest olan böyle fury arms falan giden bi warrior elindede bi arcanite reaper yada bi ice barbed spear falan varsa durdurulamıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Downtime: Koşuyorun yaratık kesiyosun mesela, 1. 2. 3. derken kesiyosun ama bi bakmışsın can yarılanmış ardı ardına yaratık kesmekten oturuyosun sucuk yiyosun bi tane can fulleniyo aynen devam ediyosun. işte downtime bu aralarda harcadığın dinlenme zamanlarına deniyo warriorlarda biraz yuksek diğer class'ların geneline gore.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ben wariorlara üzülğüyorum cidden cogu class a güçsüz hatta mageye çaresiz.. duel yapıoz oylece bana bakıyor :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 peki her level atlayışımda düşen degerler(attack-dogde gibi) niye?onları yükseltmenin yolu nedir?[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Agility ile artar onlar.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: ozii_x, 07 Temmuz 2005 18:02 tarihinde demiş ki: ben wariorlara üzülğüyorum cidden cogu class a güçsüz hatta mageye çaresiz.. duel yapıoz oylece bana bakıyor :D warriorlar gerçek küçük gruplu(5-10kişi) savaşlarda hiçte çaresiz değil.hele bide tanıdığınız bir healer varsa yanınızda durdurulmanız çok zor.çatır çatur biçiyorsunuz karşıdaki adamları.bide crit gear ile arcanite reaper varsa elinizde cloth giyenler 2-3 vuruşta yatıyorlar.karşı tarafın priestinin belası oluyorsunuz.kaçması mümkün olmuyor nerdeyse. duel olarak mageler warriorları alıyor genelde eğer ekstra pot. veya immobilize kaldıran zımbırtılar kullanmadıkları zaman.ama karşı tarafın oyuncuları karşılaştıklarında size duel teklif etmiyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 zaten pvpyi duel olarak düşünmeyin arakasında heal ve dispel eden bi priest varken nasıl durduracaksınız warrioru?priesti öldüreceksiniz tabii :P ama iyi bir warriorsa öncelikle healerı korumasını bilmesi gerekir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Mosquito, 07 Temmuz 2005 18:37 tarihinde demiş ki: said: ozii_x, 07 Temmuz 2005 18:02 tarihinde demiş ki: ben wariorlara üzülğüyorum cidden cogu class a güçsüz hatta mageye çaresiz.. duel yapıoz oylece bana bakıyor :D warriorlar gerçek küçük gruplu(5-10kişi) savaşlarda hiçte çaresiz değil.hele bide tanıdığınız bir healer varsa yanınızda durdurulmanız çok zor.çatır çatur biçiyorsunuz karşıdaki adamları.bide crit gear ile arcanite reaper varsa elinizde cloth giyenler 2-3 vuruşta yatıyorlar.karşı tarafın priestinin belası oluyorsunuz.kaçması mümkün olmuyor nerdeyse. duel olarak mageler warriorları alıyor genelde eğer ekstra pot. veya immobilize kaldıran zımbırtılar kullanmadıkları zaman.ama karşı tarafın oyuncuları karşılaştıklarında size duel teklif etmiyor. =) wg de koselerde cok kapıstım hunter ve warior ile.. warior beni 1 vs 1 de yenemez idda ediom :D healer ı varsa once ona bi sheep sonra warior a dalarım.. baktım ne mana kaldı ne hp ufak ufak yol alırım..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 daha önceleri warrior ile başlamıştım ama L20 civarlarında solo oynamak baydığı için bırakmıştım. sonra tekrar başladım bi arkadaşımı priest oynamaya ikna ederek L44 oldum ve acayip zevklendi oyunum.L40'tan sonra bişiye benzemeye başlıyor warrior ondan önce bi halta yaramaz.tabi arkamda priestın olmasıda oyun zevkini acayip arttırdı. bi ara gaza gelip etrafımızdan geçen bize elleşmeyen tek tük L?? olurdu.onlara dalmaya başladık eğer harmstringi yiyip priestin uzaklaşmasını sağladık mı alamadığımız class kalmamıştı nerdeyse. Birde warrior olarak en çok hoşuma giden şey 2-3kişi kapışırken artık sonlara doğru priestin manası bitmiş karşı tarafta tek kişi kalmış warriorda ise %10'dan daha az hp var. ama oda ne düşman %20'nin altına düşmüş! %70 oranında execute ile yatırıosun adamı. hatta bugün 47 mi 48 mi ne bi paladin kalmış savaşın sonunda 3v3 gibi bi savaştı.paladin(hatta ismi berat'tı belki burdan biridir.) ve ben kalmıştık paladin ölmek üzere %10 falan kalmış benimkisi daha da kötü 2 vuruşluk canım var.zor zar 15rage toplamışım bastım execute'u ama oda ne kocaman adamın tepesinde PARRY yazdı ve öldüm. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 heehe kötu talih.. :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Yani agility veren bi item bulmadıkça düşecek mi onlar?(attack-dodge)[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Execute warrior'da nedir?[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 www.thottbot.com buraya gidiosun warriora girip ordaki skillerin açıklamalarını okuyorsun.ing. yetmiyorsa eline sözlük alıp gene okuyorsun.onlarca özelliği var warrior'un hepsini burda anlatmak manasız olur.ayrıca diğer classlarada bakabilirsin tabi ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bak ilk soruna kishiler cavap vermishler, ustune de link vermishler ama o linki okumamishsin.bence bir okumayi dene sonra soru sor.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Verdikleri linkleri okudum yazıyorsada görmemiş olabilirim,belkide cevap vermek isteyenler olacaktır,sonucta forum sorular ve cevaplar için var.[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Warrior için en ideal macro genelde Stance değiştirdiğinde, buna bağlı olarak ekipmanını değiştiren macrodur. Ama script olduğu için bu macro, yazımında ve ileride sorunlar çıkarabiliyor. "Equipmanager" adlı addonu kullanarak, farklı stancelerde, farklı ekipman kullanabilirsin (Defensive Stance'te 1h + Shield, Batte & Berserker Stance'te 2h gibi) Kullanımı da ayrıca gayet kolay. Umarım işine yarar :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: heso, 07 Temmuz 2005 23:16 tarihinde demiş ki: Verdikleri linkleri okudum yazıyorsada görmemiş olabilirim,belkide cevap vermek isteyenler olacaktır,sonucta forum sorular ve cevaplar için var. Leeeroooyyy nnooobbbkiinnss!![signature][hline]BattalGazi LvL 57 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 durum su arkadasım : ordaki crit dodge sansın falan KENDİ LEVELINDAKİ adama karsı olan sansındır. Atıyotum 150 agility ile level 40 adama %15 crit vurabiliyorsan level 41 olunca level 41 adama %15 vurabilmen icin agilitynin 160 a cıkması lazım.Ama senin agility sadece 1 cıkar level alınca eger +9 agility üzerine giydiklerinden kazanamadıysan her gecen level o degerler dusecek demektir. Ama kendinden daha düsük levellı adamlara aslında hala o crit sansı ile vurabiliryorsun onuda unutma tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Warrior & Paladin Icin; 1 Str = 7 Ap 14 Ap = 1 DPS DPS = ((minDMG+maxDMG)/2)/Speed DMG = (DPS + Ap/14) * Speed Dodge = Agi X 20 / Clvl + Def Modifier %Crit = Agi X 20 / Clvl +20 Def Modifier = +1 Dodge , +1 Parry , -1% Crit (Kafaniza yeme baabinda -) Onemli Not = Pvp de Def modifier calishmaz. Usenmessem bi ara program falan hede bishiler yazar koyarim biyerlere ordan kafaniza gore deyishtirirsiniz str yi agiyi dmgi kac lvlda kac vuruyorsunuz kac kaciyorsunuz gorursunuz.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: ozii_x, 07 Temmuz 2005 18:47 tarihinde demiş ki: said: Mosquito, 07 Temmuz 2005 18:37 tarihinde demiş ki: said: ozii_x, 07 Temmuz 2005 18:02 tarihinde demiş ki: ben wariorlara üzülğüyorum cidden cogu class a güçsüz hatta mageye çaresiz.. duel yapıoz oylece bana bakıyor :D warriorlar gerçek küçük gruplu(5-10kişi) savaşlarda hiçte çaresiz değil.hele bide tanıdığınız bir healer varsa yanınızda durdurulmanız çok zor.çatır çatur biçiyorsunuz karşıdaki adamları.bide crit gear ile arcanite reaper varsa elinizde cloth giyenler 2-3 vuruşta yatıyorlar.karşı tarafın priestinin belası oluyorsunuz.kaçması mümkün olmuyor nerdeyse. duel olarak mageler warriorları alıyor genelde eğer ekstra pot. veya immobilize kaldıran zımbırtılar kullanmadıkları zaman.ama karşı tarafın oyuncuları karşılaştıklarında size duel teklif etmiyor. =) wg de koselerde cok kapıstım hunter ve warior ile.. warior beni 1 vs 1 de yenemez idda ediom :D healer ı varsa once ona bi sheep sonra warior a dalarım.. baktım ne mana kaldı ne hp ufak ufak yol alırım.. kendinizi godmoda gecirmeyin... daha 5* kusurdesın ımzanda dedıgı gibi 60 ol karsına 60 "iyi" gearlı warrior al kıme acıkcasın gorecegız (lvl60mageım)[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bu çocugun mizaacı böyle, kızma hemen. :) Party' lerde de çok konuşuyor. Mage' le lead yapıyor. :) Kirli çamaşırları döktüm.. :p [Bu mesaj stigmata tarafından 08 Temmuz 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj stigmata tarafından 08 Temmuz 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar