Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Roderick, 29 Temmuz 2005 09:20 tarihinde demiş ki: Komik bulamadım şahsen. Ayrıca 4 sevgili niye bu kadar gözünüze battı onu da anlamış değilim. 4 sevgili iyi olur abi bence sizde çıkın yapın bi ara 4 sevgili. Çokmu yani 4? Adam daha 19 yaşında... Sevgilerden bahsetmiyoruz. Öncelikle ölen sevgilisinin 1-2 hafta sonrasında ben evleniyorum topiği açmasından bahsediyoruz. Ayrıca arada bi yerde kolpa linkleride var..[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 2. bi nicotine vakasıdır kendisi :) ama o internet cafe açıp herkesin evinin onunden cafeye otobus kaldırmadı.bide cocuk yapmadı henuz[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 mahuauhahua yerlerdeyim zuhyasudhasd o fon muzigi nedir uzhuasd[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ahaha eziq the k3nk eternal bravo king the b4bs[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mayhem rahatsız oldu kaldırdık link i arkadaşlar.[signature][hline]
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 haaa yani inkar ha ok.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben biraz adam olup herkesten özur dılemesını beklerdım de salaklık ben de mayhum ve ozur dılemek? hadı ordan.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Diablo, 29 Temmuz 2005 13:31 tarihinde demiş ki: 2. bi nicotine vakasıdır kendisi :) ama o internet cafe açıp herkesin evinin onunden cafeye otobus kaldırmadı.bide cocuk yapmadı henuz Hiç birşeye gülmedim nikotine güldüğüm kadar... :D ahuha.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya gercekse butun bunlar diye dusundunuzmu hic kendi kendinize? hmm.. cevabi tahmin edebiliyorum[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
Öne çıkan mesajlar