Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Roderick, 29 Temmuz 2005 09:20 tarihinde demiş ki: Komik bulamadım şahsen. Ayrıca 4 sevgili niye bu kadar gözünüze battı onu da anlamış değilim. 4 sevgili iyi olur abi bence sizde çıkın yapın bi ara 4 sevgili. Çokmu yani 4? Adam daha 19 yaşında... Sevgilerden bahsetmiyoruz. Öncelikle ölen sevgilisinin 1-2 hafta sonrasında ben evleniyorum topiği açmasından bahsediyoruz. Ayrıca arada bi yerde kolpa linkleride var..[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 2. bi nicotine vakasıdır kendisi :) ama o internet cafe açıp herkesin evinin onunden cafeye otobus kaldırmadı.bide cocuk yapmadı henuz[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 mahuauhahua yerlerdeyim zuhyasudhasd o fon muzigi nedir uzhuasd[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ahaha eziq the k3nk eternal bravo king the b4bs[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mayhem rahatsız oldu kaldırdık link i arkadaşlar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 haaa yani inkar ha ok.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben biraz adam olup herkesten özur dılemesını beklerdım de salaklık ben de mayhum ve ozur dılemek? hadı ordan.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Diablo, 29 Temmuz 2005 13:31 tarihinde demiş ki: 2. bi nicotine vakasıdır kendisi :) ama o internet cafe açıp herkesin evinin onunden cafeye otobus kaldırmadı.bide cocuk yapmadı henuz Hiç birşeye gülmedim nikotine güldüğüm kadar... :D ahuha.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya gercekse butun bunlar diye dusundunuzmu hic kendi kendinize? hmm.. cevabi tahmin edebiliyorum[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar