Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Para İle Saadet Olmaz Ama Bozuk Parayla Bakın Neler Oluyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
edit: sorun yok
bu arada,

said:
RedallHoor, 29 Temmuz 2005 04:34 tarihinde demiş ki:
Çocugun Link i Hatta Linkin Park I Iyyyyyyyyyyyyyyy

:yapma:[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.

[Bu mesaj tAKA tarafından 29 Temmuz 2005 04:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayret bişey ya, bunların yaşadıkları yerde bakkal yoktu heralde. bozuk paralarla gofret alcaklarına boyle saçma şeyler yaparak büyümüşler.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
İlk hareketi biz yapardık okulda ama centlerle oluyor daha hafif bizim demir paralarla olmuyor.
çok eylenioduk.
Ben hep böyle gideceğini zannederkene

adam uçmuş...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
çok iyi ya. adamlar işi yok gücü bunlara kasıyor o ayrı bi muamma tabi:)[signature][hline] "Hayat Boş Değildir. Önemli olan doldurmasını bilmek. Ve buda bir sanattır...!"

Mesaj tarihi:
merak ediyorum da, bu adamlar bu hareketlerin tümü için kaç bin kere deneme atışı yapmıştır eheh. kaç saatlik kaset gitmiştir kimbilir.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Mesaj tarihi:
Ben azımla yemek yiyorum.. canım sıkılınca yapabiliyorum ya süper bişi...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
said:
Voys, 29 Temmuz 2005 04:39 tarihinde demiş ki:
hayret bişey ya, bunların yaşadıkları yerde bakkal yoktu heralde. bozuk paralarla gofret alcaklarına boyle saçma şeyler yaparak büyümüşler.

değişik bi yaklaşım[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Mesaj tarihi:
ben bişeye şaşırdım. Tepede chicks near you yazıyor ya. Hepsini Bursa'dan çekmiş. Balıkesir'de oturduğumu nereeden biliyor bu site yaa? Alan kodları falanmı var orada :D (Video çıkmadı bende doğruda steye gitti os ebepten yorum yapmıyorum :P)[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane
-Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar.
*3 elf tarafından tepelendikten sonra*
-Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden?
_sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
  • Yeni Oluştur...