AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Burada detaylı bilgi var ilgilenirsiniz diye düşündüm. Bide bişi dikkatimi çekti.. *Bilet olayı yoktur 5 tane roko paketi bilet yerine geçecektir* Katılanlar ; Gripin Göksel Olmazsa olmazı maNga (Ülkerciler) :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Gripin için gidilir.[signature][hline]peace!
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Gidilmez, gitmem.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 gidilmez gitmem gittirmeyin :lol:[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir] Msn l Mail [Bu mesaj hellspe tarafından 27 Temmuz 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Gripin'i izler çıkarım arkadaş , 5 Roko'ya değer.gerçi değmeyebilir , millet dalga geççek "ehe roko yiyio" diye. :9[signature][hline]peace!
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Roko alınır. Gizlice yenir. Paketleri saklanır Sonra tek başına konsere gidilir.. (utananlar için) [hline] Ben gitmicem walla :) Bizim oralara gelmiolar zati..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Demise Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 gidilmez,gitmem,gidene mani olurum,etrafımdakileride gittirtmem...[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise [Bu mesaj Demise tarafından 27 Temmuz 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Walla izmirdekine gittim.. Gripin'in canlı performansı süper bence. :) Göksel yerinde duramadı ama dinleyicilerden çoğu kızın her şarkısının sonunda MANGA MANGA diye bağırmasaydı da kızın morali bozulmasaydı diye düşünüyorum.. Ama gayette başarılıydı.. Manga gerek albümündeki şarkılarla gerekse yaptığı coverlarla (bkz: Du hast) , (bkz: gangster's paradise) dinleyicilerin %80 inin 18 yaş altı insanlarla hatta o %80 in %60 ı 16 yaş ve altı insanları baya bi coşturdu.. Ps:17 yaşındayım. :P[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Manga yine biz *biiipp* ildik dedimi :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Demedi :P[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Gidilemez! Rock nerde burda?[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Rock diye bişi geçiyormu ? Millet kafayı yemiş Festival diyince akla direk rock gelio.Festivalin ismi Hip-hop festivali olsa bile rock nerde diyecekler :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kalfest daha guseldı[signature][hline]--Borgır--
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ahahaaa ülker ve rock..yazıklar olsun
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 izmite gelmişlerdi gitmedim..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
sbob Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bari fest yazmayın bea neresi festival bunun :)?[signature][hline]Who lives in a pineapple under the sea? SpongeBob SquarePants!
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bir nevi underground hell fest olmuş bu Manga-Roko ikilisiyle.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ulker Black Metal fest yapsa gitmem[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Shagrath, 28 Temmuz 2005 09:24 tarihinde demiş ki: kalfest daha guseldı +1 vermemek elde değil =)[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya bunun reklamında ki adam nassssı dondurma yiyo çözmüş değilim ya kafayı niye arkaya atıyon arkadaşım dondurma yiyosun yaa alla allaaaa[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yusuf islam'ı çıkarsalardı tencere-kapak ilişkisi olurdu.. hem roko fest denilince college fuck fest den başka bir alternatif aktivite gelmiyor aklıma..[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Rolf=)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Coco Star yerim Roko yerine , daha güzel.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 29 Temmuz 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir]
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: BabacumMostors, 29 Temmuz 2005 00:57 tarihinde demiş ki: college fuck fest den başka bir alternatif aktivite gelmiyor aklıma.. Öyle birşey olsa ne güzel olurdu[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 roko dondurma yiyerek college fuck fest güzel olurdu ewet[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
Öne çıkan mesajlar