Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

her eve lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehehe bende sabah gazate de gördüm adam neler yapmış yaa.. bi tane de bize lazım böle bişey.. nefes fln da alıyo , göz de kırpıyo süper bi insan işte.. acaba aldatmayı da bilyo mu...?[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
  • Admin
Mesaj tarihi:
bunların hepsi
yıllarca okuyup bölüme bitane kız gelmeyen mühendislerin zor duruma düşünce yaptıgı icatlar
he mzaten yıllar yılı ihtiyac duyuldukça icatlar geliştirilmemiş mi[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
masaj yapan robot icat etmelerini isterem.makinaya benzesin masaj yapsın sırtım ölüyor ayaklarımda . 24 saat masaj yaptıracak haldeim[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Mesaj tarihi:
hmm... Kıyamet Yaklaşıyor... BEn bu konularda geri kafalıyım yapamsınlar böyle şeyler..[signature][hline] "Ben İnsanları Kaybetmem... İnsanlar Beni Kaybeder..."

Mesaj tarihi:
Çüş bu nedir bole ya..insan kardeşm bu..yemedik hadi :)[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late

Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own

Muse - Muscle Museum
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 29 Temmuz 2005 14:50 tarihinde demiş ki:
bunların hepsi
yıllarca okuyup bölüme bitane kız gelmeyen mühendislerin zor duruma düşünce yaptıgı icatlar
he mzaten yıllar yılı ihtiyac duyuldukça icatlar geliştirilmemiş mi

ahah bende aynısı yazacaktım :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
türkle o şekilde modifiye eder... hatta eminim o türkiyeye gelse donunu açıp bakarlar...:) memelerini açarlar.. sonra da gülerler...[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
  • Yeni Oluştur...