Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gameloaded.co.uk

Udinen

Öne çıkan mesajlar

Zaten dağıtım merkezi çevap vermiyor ama kesin birşey var oda bizim tarafa dağıtım yapan postaneye gelmemiş ilk defa birileri çıkııp benimle ilgilendi hatta bu sabah arayıp henüz bizim dağıtım merkezimize gelmedi dediler bizzat postacı aradı .sonuc bunu dağıtım merkezıne gönderen kimse allah cezasını versin ortada paket maket yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bende 5dk önce celallenip 118 den aldıgım en yakın postanenin telefonundan baslıyaraktan kargomun peşine düstüm. herkes ayrı bi telefon nosu verdi malum, tahmini bi 10 numara arıyıp sonunda gümrüge kadar ulasmama ragmen hepsinden sizin kargo bize gelmez yanıtını aldım :) en son gümrükteki arkadasla baya konustum sagolsun istanbulda yıgılma varsa ilk koliyi açmıslardır ilk alanlarda onlardır sizinkide diger kolilerdedir bugün yarın gelir demesiyle bi nebze rahatlasamda kargonun gelip gelmedigini bi türlü ögrenemedim :([signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

Desene artık işimiz gümrükteki arkadaşın bizim kutuyu bulmasına ondan sonra dağıtım merkezıne göndermesine dağıtım merkezındeki arkadaşların bunları ilgili postenelere göndermesine onlarında ilgili postacılar vasıtasıyla bizim evlere gönderilmesine kalmış bende birşey sanmıştım gelir ya eli kulağındadır.:)
Sosyal ağlarda paylaş

Biz istediğimiz sırada Türkiye'ye ne zaman geleceği belli değildi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar biraz önce merter posta dağıtımından aradılar paketim ellerine geçmiş bu gun teslim ediyorlar istanbula 11 verilen şiparişler ulaştı sanırım.darısı diğer gelmeyenlere.

En çokta bu kadar ilgilenmelerine sasırdım her gelen sallladı ama merter posta dağıtım 2 kere aradı onlarada huzurunuzda teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu nassı iştir annamıyorum valla, ankarada 3 kişiye gelip 2 kişiye gelmiyo istanbul zira öle tee balıkesir e bile gitmis benimki ayın 9 unda yollandı sözde ama ayın 10 hatta 11 inde yollananların eline geçti kutuları. istanbul gümrükte takılma olasılıgı nedir bu paketin? ordan nassı sorabiliriz? yada postacı kapıyı çalmadan posta kutusunun oralara bıraktıysa birileride ordan yürüttüyse ne gibi bi hak iddaa edebiliriz ? normal postayla yollıcaklarını bilsem hayatta girmezdim bu işe öff.

Not : bi yarım saat önce yaptıklarımıda yaziimde tam olsun :)
"demin ankara ptt gümrük müdürlüğüne ve posta dagıtım merkezine gittim, büyük küçük bütün gelen paketlerin evragını inceledim yarım saat boyunca isme göre, ülkelere göre, v.s. gümrükten bisi çıkmıyınca, posta dagıtımdan da ismi vererek sordurdum ama nafile benim paket yok ortada."[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...