MadTay Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Aynı şey benim başıma da geldi kinowa.bende böyle bir paketin Türkiye ye giriş yapıp yapmadığını öğrenmek için telefon açtım.Fakat onlarda gönderi kodunu soruyorlar.Şimdi gameloaded a mail atacağım bakalım gönderi kodunu yollayacaklar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 En son merter de dağıtım yapanlarla görüştüm amirleriyle görüştüm postacıyla görüştüm eee başka kim kaldı :( gelmedi gelmedi işin kötüsü postadan hiç bir iz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bence gameload sana cevap vermez adamlar email özürlü ne cevap geliyor ne de bilgi sadece gönderdik ee peki nereye gitti bu paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 11' de gönderilipte istanbulda alan hala yokmu (ben dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rosemary Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 10 unda gönderdiler. yok hala gelmedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Gerçi ben dayanamayıp kutuyu almıştım ama sipariş ettiğim kutuda dün gelmiş :) 9'unda despatch edilmiş airmail ile gelmiş TR'ye. Tam 1 haftada geldi yani. Bence gayet güzel bir süre. İzmirdeyim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 benimkide 9 unda yollanmıstı ankara istanbul herkes aldı gibi 9 unda yollananlardan. bu sabah posta kutusuna kadar indim postacı faturaları getirmis ama bizim oyundan eser yok.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bildiğim kadarıyla 9'un despatch olan ürünlerin hepsi aslında 10'unda türkiye'deydi geriye kalan 6 gün bizim postacıların gecikmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya ben postacının öle posta kutusunun oralara bırakıp gitmesinden süpheleniyorum, evden ayrıldıgım yok ama posta geldiginde bi zili bile çalmazlarsa ayıp olur.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rosemary Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 oh be geldi sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 amanın, hangi sehir hangi semt :) ?[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Zaten dağıtım merkezi çevap vermiyor ama kesin birşey var oda bizim tarafa dağıtım yapan postaneye gelmemiş ilk defa birileri çıkııp benimle ilgilendi hatta bu sabah arayıp henüz bizim dağıtım merkezimize gelmedi dediler bizzat postacı aradı .sonuc bunu dağıtım merkezıne gönderen kimse allah cezasını versin ortada paket maket yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bende 5dk önce celallenip 118 den aldıgım en yakın postanenin telefonundan baslıyaraktan kargomun peşine düstüm. herkes ayrı bi telefon nosu verdi malum, tahmini bi 10 numara arıyıp sonunda gümrüge kadar ulasmama ragmen hepsinden sizin kargo bize gelmez yanıtını aldım :) en son gümrükteki arkadasla baya konustum sagolsun istanbulda yıgılma varsa ilk koliyi açmıslardır ilk alanlarda onlardır sizinkide diger kolilerdedir bugün yarın gelir demesiyle bi nebze rahatlasamda kargonun gelip gelmedigini bi türlü ögrenemedim :([signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rosemary Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 istanbul erenköy. ohh "kim o" dan sonra gelen "postacı" sesini duyunca bi rahatladım ki anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Desene artık işimiz gümrükteki arkadaşın bizim kutuyu bulmasına ondan sonra dağıtım merkezıne göndermesine dağıtım merkezındeki arkadaşların bunları ilgili postenelere göndermesine onlarında ilgili postacılar vasıtasıyla bizim evlere gönderilmesine kalmış bende birşey sanmıştım gelir ya eli kulağındadır.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hocam nie gavur memleketlerinden istetip uğraşıyosunuz ben istedim weblebiden 2 gün sora geldi. amacınızı anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Biz istediğimiz sırada Türkiye'ye ne zaman geleceği belli değildi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rosemary Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ben sipariş verdiğimde türkiyeye ayın 20 sinde (en erken) gelicek diyolardı. ve 95 milyon olucaktı. Sağolsun Türkiye'nin İthalatçıları. Varolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 anlıyorum ama şimdide kargoyu beklemişsiniz aynı hesaba gelmiş :) neyse iyi oyunlar Aggramar a beklerim[signature][hline]Aggramar> Undeath Warlock>Devilmanta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Arkadaşlar biraz önce merter posta dağıtımından aradılar paketim ellerine geçmiş bu gun teslim ediyorlar istanbula 11 verilen şiparişler ulaştı sanırım.darısı diğer gelmeyenlere. En çokta bu kadar ilgilenmelerine sasırdım her gelen sallladı ama merter posta dağıtım 2 kere aradı onlarada huzurunuzda teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ben de gameloaded dan siparis verdim.Balıkesir de oturuyorum paket 14 un de elime gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 siparişinin nezaman yollamıslardı birde sen nezaman pre order yapmıstın ?[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya postaneye gidip nasıl bilgi alabiliriz nerden...çanakkalede oturuyorum buraya geç mi gelir..[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim [Bu mesaj Footlocker tarafından 18 Şubat 2005 12:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 postanelerde gelen kutular diye ayrı bir bölüm vardır.olmadı gidip sorarsın postanede görevli birisinie yurt dısından pakedim gelcekti nerden öğrenebilirim diye..[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bu nassı iştir annamıyorum valla, ankarada 3 kişiye gelip 2 kişiye gelmiyo istanbul zira öle tee balıkesir e bile gitmis benimki ayın 9 unda yollandı sözde ama ayın 10 hatta 11 inde yollananların eline geçti kutuları. istanbul gümrükte takılma olasılıgı nedir bu paketin? ordan nassı sorabiliriz? yada postacı kapıyı çalmadan posta kutusunun oralara bıraktıysa birileride ordan yürüttüyse ne gibi bi hak iddaa edebiliriz ? normal postayla yollıcaklarını bilsem hayatta girmezdim bu işe öff. Not : bi yarım saat önce yaptıklarımıda yaziimde tam olsun :) "demin ankara ptt gümrük müdürlüğüne ve posta dagıtım merkezine gittim, büyük küçük bütün gelen paketlerin evragını inceledim yarım saat boyunca isme göre, ülkelere göre, v.s. gümrükten bisi çıkmıyınca, posta dagıtımdan da ismi vererek sordurdum ama nafile benim paket yok ortada."[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar