Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gameloaded.co.uk

Udinen

Öne çıkan mesajlar

Belli yerlere dağıtan postacılar hep aynı oluyor.Şahsen İstanbuldaki evime gelen postacıyı tanıyorum.Eğer İstanbul adresimi verseydim büyük ihtimalle kapıma kadar getirirdi adamcağız.

Postacılarda kabahat.Ayrıca PTT'de var tabi,onca kargo şirketi açıldı hala bi gelişme yok,rekabet namına sıfır çekiyor.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
-------------------
SWG - Queljin Jinaz (Eclipse) - Retired
WoW - Quel'jin - Troll/Hunter - BL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 14 Şubat 2005 11:40 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar 118 den PTT nin numarasını alın ( bulundugunuz il merkezindeki ptt nin ) daha sonra ptt den posta işletim merkezi denilen yerin numarasını alın ( ptt deki kadına falan sorarsanız zaten size sölicektir.Kargo sorucaktım diyince verir )
Ordan sorarak kontrol edebilirsiniz.Ad soyad soruyor telefonda gelip gelmedigini ogreniyorsunuz daha sonra..

bunun aynısını yapın daha sonra bide ekleyin ben gelip alacam adres verin bana diye :) sonra gidip alın. ben ööle yaptım ve bugün elime geçti... yoksa kim bilir ne zaman gelirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ohe o zaman :) başka bişi demiyorum 10 unda gelen paketi bize bugün mü teslim ediyolar. bizim evin tam aşagısında y.mahalle nin en büyük posta dagıtım yeri var ama ordan direk bişey alınmıyo evimin yanında duruyo benim kutu ama alamıyoruz desene :([signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı olsun Fegro.Sanırım ufak ufak herkes almaya başladı gameloaded'dan.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
-------------------
SWG - Queljin Jinaz (Eclipse) - Retired
WoW - Quel'jin - Troll/Hunter - BL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...