Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ya peki kimsenin kapısına gelmedi mi oyun?herkes aşağılardan mı topluyor oyunu?[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Belli yerlere dağıtan postacılar hep aynı oluyor.Şahsen İstanbuldaki evime gelen postacıyı tanıyorum.Eğer İstanbul adresimi verseydim büyük ihtimalle kapıma kadar getirirdi adamcağız. Postacılarda kabahat.Ayrıca PTT'de var tabi,onca kargo şirketi açıldı hala bi gelişme yok,rekabet namına sıfır çekiyor.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche ------------------- SWG - Queljin Jinaz (Eclipse) - Retired WoW - Quel'jin - Troll/Hunter - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Apartman kenarına bırakılan WoW mu???!! Beyler aman dikkat.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Kutu zarfların altındaydı ben o yüzden farkedemedim zaten. Beyler aman dikkat yani kimbilir ne kadardır orda duruyordu[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of [Bu mesaj flameeye tarafından 15 Şubat 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Hehe demekki daoc gibi olacak bu da :),onu da bırakmışlardı direk posta kutusunun üzerine.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Eternal, 14 Şubat 2005 11:40 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar 118 den PTT nin numarasını alın ( bulundugunuz il merkezindeki ptt nin ) daha sonra ptt den posta işletim merkezi denilen yerin numarasını alın ( ptt deki kadına falan sorarsanız zaten size sölicektir.Kargo sorucaktım diyince verir ) Ordan sorarak kontrol edebilirsiniz.Ad soyad soruyor telefonda gelip gelmedigini ogreniyorsunuz daha sonra.. bunun aynısını yapın daha sonra bide ekleyin ben gelip alacam adres verin bana diye :) sonra gidip alın. ben ööle yaptım ve bugün elime geçti... yoksa kim bilir ne zaman gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Tam olarak ne numarası bu dağıtım merkezi mi ne yani,bir sürü ptt şubesi var.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bende aradım telefona bakan amcam kargo numarası dedi o numara olmadan bakamıyolarmı, sen nassı sordun adama?[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 2-3 sene önce debenim daoc um apartman girişinde duruyordu.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Sagolsun bizim postaci kapima kadar getirdi yukari cikip.. Umarim herkezinki en kisa zamanda eline ulasir. Bana dun geldi saat 1 de soyledigim gibi. 9 unda yolladilar 14 unde geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ben adresi ve ismimi söyledim hiç numara istemediler. size gıcıklık olsun diyemi soruyorlar şu numarayı ne?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 beyler ben ev adresi vermedim bu yüzden!!! Babamın DÜKKANIN ADRESİNİ VERDİM SABAH 8 AKŞAM 8 İşi garantiye aldım zuhahahaaa[signature][hline]SWG : Eves Aenoza WOW(soon): Palanor Windsire Msn:[email protected] E-mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadTay Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 11 şubat ta kutusu gönderilipte eline ulaşan var mı acaba?.Bir de kutuyu alanlar overseas le mi aldılar kutuyu yoksa 1st class shipping le mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 An itibarı ile elime ulaşmıştır.Ankarad oturuyorum.Diğer alamayan arkadaşların alması dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hadi ya bi ben kaldım ankarada desene tü :) ben y.mahalledeyim sen hangi semtte oturuyodum Fegro?[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Çayyolu...Sanırım bizim oyunlar 9-0 u gibi gelmiş Türkiye'ye daha sonra dağıtım da kalmış.Çünkü PTT genel dağıtım merkezini aramıştım dün (yenimahallede sanırım).Bize en son ingiltereden paketler 10'unda geldi dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ohe o zaman :) başka bişi demiyorum 10 unda gelen paketi bize bugün mü teslim ediyolar. bizim evin tam aşagısında y.mahalle nin en büyük posta dagıtım yeri var ama ordan direk bişey alınmıyo evimin yanında duruyo benim kutu ama alamıyoruz desene :([signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Hayırlı olsun Fegro.Sanırım ufak ufak herkes almaya başladı gameloaded'dan.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche ------------------- SWG - Queljin Jinaz (Eclipse) - Retired WoW - Quel'jin - Troll/Hunter - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 gameloaded'dan gelmeyen kaldımı istanbul içi ? benimle aynı anda preorder eden arkadaşa gelemedi... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 11 inde gönderildi ve hala gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadTay Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 benim de siparişim 11 inde yola çıkmıştı ama daha gelmemiş. İstanbul ve overseas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Binbir güçlükle postacının telefonunu buldum amiri yarın beni arayacağını söyledi insallah yarın gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Şeytan diyor git birtane wow satın al 11'de yola çıkıpta istanbulda eline ulaşan varmı yoksa tek benmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bende bu sabah bekliyodum gelmesini ama hala ses yok :(, insallah lütfedipte artık kapıya getirirler demekten baska bisi söyliyemiyorum.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 postacıya ulaştım gelmedi dedi e peki nerde bu paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar