Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gameloaded.co.uk

Udinen

Öne çıkan mesajlar

bana geliş saati ilk mesajı yazdığım zamandı. pakedi babam almış, kargodan mı gelmiş postadan mı bilemiyorum. ama sonuçta birisi evinize getiriyor, ihbarname yok. üzerinde bir sürü yazı ve damga var artıok ne ise bilemeyeceğim bakmadım fazla :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Tekirdağ'dayım hala gelmedi :)
İstanbul'da olup da alanlar var sanırım,önce İstanbul'a gönderip sonra Tekirdağ'a yollamak gibi bi mantıksızlık yapmazlar heralde? Hayır anlamıyorum,bi de sınıra daha yakınım ben :p

Umarım bu haftaiçi hepimizin eline ulaşır arkadaşlar siparişlerimiz.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
-------------------
SWG - Queljin Jinaz (Eclipse)
WoW - The Troll Hunter Quel'jin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 14 Şubat 2005 11:40 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar 118 den PTT nin numarasını alın ( bulundugunuz il merkezindeki ptt nin ) daha sonra ptt den posta işletim merkezi denilen yerin numarasını alın ( ptt deki kadına falan sorarsanız zaten size sölicektir.Kargo sorucaktım diyince verir )
Ordan sorarak kontrol edebilirsiniz.Ad soyad soruyor telefonda gelip gelmedigini ogreniyorsunuz daha sonra..

aldım oyunu gidip. bu yazı sayesinde bu gün alıyorum. yoksa yarına kalacaktı. postacımız bugün çalışmıyormuş...
teşekkür ediyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı olsun Steppen,darısı bizim başımıza artık.(Bilmiyorum benden başka bekleyen var mı gameloaded'dan?)

Ek olarak benim sipariş 9 Şubatta yola çıkmıştı,hala ses seda yok,bu haftaiçi de gelmezse gidip alıcam dnr'dan falan dayanamıyorum :P[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
-------------------
SWG - Queljin Jinaz (Eclipse) - Retired
WoW - Quel'jin - Troll/Hunter - BL
Sosyal ağlarda paylaş

bütün kutular türkiyeye ulaştı bence, bu saatten sonraki gecikmeleri bizim postacılardan bilebiliriz.

öglen bende aradım ankardaki posta dagıtımı, lehçesi bozuk bi amca açtı sağolsun benim ingiltereden gelicek bi kargo vardı ögrenebilirmiyim dedim, kargo nosu varmı dedi amcada yok bilmiyorum dedim ha o zaman 15 güne anca gelir dedi :) aradaki bağlantıyı ben kuramadım ama amcayıda fazla zorlamak istemedim o yüzden hala beklemedeyim :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fegro, 15 Şubat 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
Ankara'da olup da ulaşanlar yazarsa seviniriz.

Ankaradayım.Az önce annem getirdi wowu:)

dedim "nerden aldın ya bunu?"

"apartmanda girişte kaloriferin üstünde duruyordu görmedin mi?"

biran has.. oldum :).Nasıl farketmediysem artık..? gelip birisi alabilirdi valla. Neyse şu an kuruyorum.Umarım beğenirim.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar sonunda bana da geldi oyun.Sanırım gameloaded'dan sipariş verilenler ulaştı Türkiye'ye.Ben İstanbul'da olduğum için Tekirdağ'daki ev arkadaşım almış kutuyu.Yalnız Flameeye'ın da dediği gibi,kutuyu posta kutumun üstüne bırakıp gitmişler.Dikkatli olun derim,apartman girişinizi iyi kontrol edin.

Hadi hayırlı olsun arkadaşlar,en kısa zamanda sizin de elinize geçer umarım.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
-------------------
SWG - Queljin Jinaz (Eclipse) - Retired
WoW - Quel'jin - Troll/Hunter - BL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...