OmeN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bende ankaradayım yarın öglen bekliyorum inşallah :) en geç çarşamba olur gibi.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 evet istanbuldayım[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bakalım izmire nezaman gelecek overseas package ımız Beklioz bakalım Aranızda İZMİRDE OTURUPTA GAMELOADED DAN SİPARİŞ VEREN ARKADAŞ VARSA BU TOPİCE YAZIP BİZİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM BYE İyi ki KOTOR2 geldi o da olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bana geliş saati ilk mesajı yazdığım zamandı. pakedi babam almış, kargodan mı gelmiş postadan mı bilemiyorum. ama sonuçta birisi evinize getiriyor, ihbarname yok. üzerinde bir sürü yazı ve damga var artıok ne ise bilemeyeceğim bakmadım fazla :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ben Tekirdağ'dayım hala gelmedi :) İstanbul'da olup da alanlar var sanırım,önce İstanbul'a gönderip sonra Tekirdağ'a yollamak gibi bi mantıksızlık yapmazlar heralde? Hayır anlamıyorum,bi de sınıra daha yakınım ben :p Umarım bu haftaiçi hepimizin eline ulaşır arkadaşlar siparişlerimiz.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche ------------------- SWG - Queljin Jinaz (Eclipse) WoW - The Troll Hunter Quel'jin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 istanbul a uçakla gelip ordan diğer şehirlere gider sanırım, yani dağıtım şekli bu olsa gerek. bizede gelmesi yakındır . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteppenWolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: steep sen wolfensteindeki steppenmisin? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 aradım pttyi buldum dağıtım yapan postacıyı.. postam ellerindeymiş. bu gün gelir kesin 11-12 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 tebrikler valla[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 vallaha bence herkes kapısının önüne atsın iki sandalye wow gelene kadar takılsın orda bekçilik yapsın! En iyisi bu! Gayri istanbul soğuktur ama İzmir dün 17 derece felan vardı[signature][hline]SWG : Eves Aenoza WOW(soon): Palanor Windsire Msn:[email protected] E-mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Eternal, 14 Şubat 2005 11:40 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar 118 den PTT nin numarasını alın ( bulundugunuz il merkezindeki ptt nin ) daha sonra ptt den posta işletim merkezi denilen yerin numarasını alın ( ptt deki kadına falan sorarsanız zaten size sölicektir.Kargo sorucaktım diyince verir ) Ordan sorarak kontrol edebilirsiniz.Ad soyad soruyor telefonda gelip gelmedigini ogreniyorsunuz daha sonra.. aldım oyunu gidip. bu yazı sayesinde bu gün alıyorum. yoksa yarına kalacaktı. postacımız bugün çalışmıyormuş... teşekkür ediyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteppenWolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ukgames.com'dan 10 şubatta postaya verilen wow 1 saat önce elime geçti helal valla, oyunu kurdum sinematik bile mükemmel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Hayırlı olsun Steppen,darısı bizim başımıza artık.(Bilmiyorum benden başka bekleyen var mı gameloaded'dan?) Ek olarak benim sipariş 9 Şubatta yola çıkmıştı,hala ses seda yok,bu haftaiçi de gelmezse gidip alıcam dnr'dan falan dayanamıyorum :P[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche ------------------- SWG - Queljin Jinaz (Eclipse) - Retired WoW - Quel'jin - Troll/Hunter - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bizimkide 9unda çıktı yola izmire nezaman gelcek beklioz artık[signature][hline]SWG : Eves Aenoza WOW(soon): Palanor Windsire Msn:[email protected] E-mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ankara'da olup da ulaşanlar yazarsa seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bütün kutular türkiyeye ulaştı bence, bu saatten sonraki gecikmeleri bizim postacılardan bilebiliriz. öglen bende aradım ankardaki posta dagıtımı, lehçesi bozuk bi amca açtı sağolsun benim ingiltereden gelicek bi kargo vardı ögrenebilirmiyim dedim, kargo nosu varmı dedi amcada yok bilmiyorum dedim ha o zaman 15 güne anca gelir dedi :) aradaki bağlantıyı ben kuramadım ama amcayıda fazla zorlamak istemedim o yüzden hala beklemedeyim :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 çok güzel ya numarayı bilmiyosan 15 günde gelir :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Fegro, 15 Şubat 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Ankara'da olup da ulaşanlar yazarsa seviniriz. Ankaradayım.Az önce annem getirdi wowu:) dedim "nerden aldın ya bunu?" "apartmanda girişte kaloriferin üstünde duruyordu görmedin mi?" biran has.. oldum :).Nasıl farketmediysem artık..? gelip birisi alabilirdi valla. Neyse şu an kuruyorum.Umarım beğenirim.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 one ya nassı koca paketi kalorifer üstüne bırakıp giderler kafa yapma bizimle :) ankarada hangi semt sorması ayıp, bide gönderim tarihi neydi?[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 oha nasıl olur ya?manyakmı bu postacılar bırakıp gitmişler oraya?ya gelen geçen apartmandan biri begenip kutuyu alıp gitse?[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 abi oha oyle birsey yapmazlar isallah indim baktim direk te yohk kutu falan her sn birisi girip cikio apartmana kesin goturur birisi oyle birsey olursa[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ben yarın okula gidemem artık. insan bi zile bari basar degil mi yani..[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Arkadaşlar sonunda bana da geldi oyun.Sanırım gameloaded'dan sipariş verilenler ulaştı Türkiye'ye.Ben İstanbul'da olduğum için Tekirdağ'daki ev arkadaşım almış kutuyu.Yalnız Flameeye'ın da dediği gibi,kutuyu posta kutumun üstüne bırakıp gitmişler.Dikkatli olun derim,apartman girişinizi iyi kontrol edin. Hadi hayırlı olsun arkadaşlar,en kısa zamanda sizin de elinize geçer umarım.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche ------------------- SWG - Queljin Jinaz (Eclipse) - Retired WoW - Quel'jin - Troll/Hunter - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ptt nin imza karşılığı verme gibi bir sistemi yok.apartman girişlerinde veya duruma göre paspasın üstünde duruyor olabilir.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 İşin kötüsü bizim burada 3 tane aynı isimli apartman var. Postacı kafasına göre bırakır gider. Peh[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar